VintageLover Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Myslím, že je na čase znovu otevřít diskusi na tohle téma, protože se to začíná slušně rozjíždět...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76747-vintage-60-80-l%C3%A9ta-chrono-sraz/page-4Někdy v květnu by to šlo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Myslím, že je na čase znovu otevřít diskusi na tohle téma, protože se to začíná slušně rozjíždět...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76747-vintage-60-80-l%C3%A9ta-chrono-sraz/page-4Někdy v květnu by to šlo, ne? v půlce května je sraz korunek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 OK, tak v červnu, v květnu rozjedeme pozvánky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 by šlo, jsem pro Brno. Ale nemám co na sebe, chce to nakupovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Tohle je nuda... Chybí nám tady nějaké UG... Něco pro inspiraci - i na holčičí ruce se vyjímají dobře, Jochen Rindt o tom věděl své. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Hmmm... A pak nechlastej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Hmmm... A pak nechlastej...Zrovna se tady o tom bavím s kamarádem Cabernetem a říkáme si, že tohle je nejmíň zajímavý vlákno z celýho Chronomagu. V podstatě jsem tady nenarazil na žádný hodinky co by se mi líbily a je mi úplně jedno kolik tady kdo má těch chronografů, nebo jak tomu říkáte. .. ... jdu si ještě nalejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 vždycky jak dorazím do práce a nejdou, tak je musím vyvětrat z krabičky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Tohle je nuda... Chybí nám tady nějaké UG... Něco pro inspiraci - i na holčičí ruce se vyjímají dobře, Jochen Rindt o tom věděl své. No nee, UG Compax vubec neznam ... tak pekny hodinky a nikdy jsem na ne nenarazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Rád bych, aby se objevily ve Tvém vlákně, ale nevím, jestli někdy byly ve filmu, ještě jsem to negooglil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Treba se zadari... Nina Rindt se setkala se Stevem McQueenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Tož kde je ten malda s těma Flightmasterama? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Našel jsem něco v archivu a už vím proč šly do světa, byly na moji ruku prostě velké. BTW - pěkná fotka Martine. tyhle přesně nutně potřebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Já zase tyhle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) No, jo, ale všiml sis, že mají nějak málo ručiček, asi zmetky, nebo co ? Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Je fakt, že chrona tam jsou je jedny. Příště se polepším a dám jich sem víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 No právě, je to taková chrono-paralympiáda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 odskusal som chrono na SEIKO UFO pri priprave kavy KENYA AB KIGUTHA v spokojnost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Tož kde je ten malda s těma Flightmasterama? No kde asi:) V práci a flightmastery jsou tu se mnou. Nechtěl jsem sem dávat další fotky, abych Vás nenudil pořád stejnýma hodinkama, na které jsem založil i zvláštní vlákno... A ta Tvoje fotka z příspěvku 3425 mě zase zvedla tlak. Hlavně ty druhé krásky zprava. Kdyby nestály takový ranec:( Jinak, když jsem viděl prvně tu fotku Leonova s něčím kulatým v rukách, na co udiveně kouká, myslel jsem si, že je to vypadlé sklíčko z těch flightmasterů, co má na ruce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Tohle je nuda... Chybí nám tady nějaké UG... Něco pro inspiraci - i na holčičí ruce se vyjímají dobře, Jochen Rindt o tom věděl své. Jedny UG by se našly, ale jsou takový drobínek a možná i trošičku starší, než zaměření tohoto vlákna.A když už je tady móda kufříků, tak taky jeden přidám.PS: ty UG jsou úplně vlevo dole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se