Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je tady pár mlčících členů, kteří mají doma taky nějaké pěkné kousky... Silverstone, Monaco, Sifferty, atd...

Takže za mě jsou tyhle krasavci v těsném závěsu za nimi. :)

To máš pravdu, občas se něco ukáže i v prodeji a nestačím se divit, co vše tu koluje za skvosty. Pro mě jsou to jedny z nejhezčích hodinek, co jsem tu viděl ( taky je tiše závidím ). 

Odesláno

když už jsem u těch Hujerek, tak na můj dotaz ohledně servisu modelu HEUER Military s Lemanii 5100 mi u Hanáka sdělili včera následující

"......Hodinky Heuer se musí zasílat k opravě do fa Tag Heuer Swiss, kde vytvořili speciální tým hodinářů, kteří se těmito hodinkami Heuer zabývají a opravují je.

Základní cena celkové opravy hodinek Heuer ve Swiss je 20.500,-Kč. (obsahuje výměnu skla)

Pokud by jste měl zájem i o :
- renovaci pouzdra a tahu - je to možné v ceně navíc 3.600,-Kč.
- výměnu číselníku (dle možností skladu) v ceně navíc 10.800,-Kč
- výměnu lunety (dle možností skladu) v ceně navíc 3.600,-Kč

Na opravu stroje se poskytuje záruční doba 1 rok.
Na vlhkutěsnost pouzdra záruku neposkytují.

Termín opravy je cca 2 - 4 měsíce.............."
Odesláno

ja jsem ted dlouho nosil El Primera.

Zjistil jsem ze nosim rad jakekoliv autavie a tyhle na hadru mam rad protoze ted jsem mirne zhubnul a nejak s tim se ztencila ruka a nebavi me nastavovat delku tahu.

jeste chvilku je ponosim a pak prijdou na radu tm.modre carrery

na leto vezmu Certiny DS3 a pak to vidim na Silverstony... :-)

Odesláno (upraveno)

Panove docela mne s...e! Ja mam bully, helmety, seamastery na servisu, dalsi prirustek na ceste a na ruce pouze BWC tady koupene.

Na ebay drazim Ufa a ted jsem objevil a nutne potrebuji TISSOT SEASTARY ktere visi v Nemecku.

jak asi tohle skonci?

Omlouvam se za interpunkci ale pisi z mobilu.

Upraveno uživatelem Pege1012
Odesláno

Chlapi krasne to mate, snad brzo uvidim sve Autavie po navratu z lazni :)

Jinak dneska mam na ruce Poljoty a musim rict,ze v te cenove relaci,v jake se ted prodavaji clovek nesezene hezci a zajimavejsi chrona. Maji svuj design a svuj charakter, cerne uz jsou doma, tak uz mi chybi jen Strely a Oceany. :) ( a sturmanskije atd...atd... :) ) eseja6a5.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...