bubuking Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 ježíšku, uřízněte mu někdo tu ruku !!!!!!! Dneska to bude obzvlášť složité rozhodování...
VintageLover Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 ježíšku, uřízněte mu někdo tu ruku !!!!!!! Neblbni. Ještě jsem zapomněl na Monzy, ty jsou ale v servise.
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Neblbni. Ještě jsem zapomněl na Monzy, ty jsou ale v servise. Ses fakt nesnesitelnej provokater :-))))
VintageLover Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 (upraveno) Ses fakt nesnesitelnej provokater :-))))Dej sem pak fotku toho Tvého nového přírůstku, o kterém se zmiňuješ v prodeji. Doufám, že to jsou chrona. Upraveno 22. dubna 2014 uživatelem VintageLover
bubuking Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 zatím pouze foto od předchozího majitele....vlastní budou později.. Dej sem pak fotku toho Tvého nového přírůstku, o kterém se zmiňuješ v prodeji. Doufám, že to jsou chrona.
VintageLover Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 zatím pouze foto od předchozího majitele....vlastní budou později.. Tys je teda nakonec koupil? Nekecej. Mám na Tebe dobrý vliv. Můžeš mi jen do SZ napsat nějaké podrobnosti? Dík a tleskám, vypadjí dobře.
Tikal Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Ten tvůj vliv je takový,že jsem sjel e-bay a mapoval Jedi možnosti
VintageLover Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Ten tvůj vliv je takový,že jsem sjel e-bay a mapoval Jedi možnosti Tady jsou jedny, které jsou v téměř totožném stavu. http://www.ebay.de/itm/Omega-Seamaster-Mark-III-Jedi-Ref-176-005-Cal-1041-ungetragen-/121187009348?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item1c374f0344
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Dej sem pak fotku toho Tvého nového přírůstku, o kterém se zmiňuješ v prodeji. Doufám, že to jsou chrona. Ano chrona, do vintage sbirky. Ale jeste nejsou u me, to musim doladit
VintageLover Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Ano chrona, do vintage sbirky. Ale jeste nejsou u me, to musim doladitJá to věděl - Seiko nebo nějaký Švajc?
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Já to věděl - Seiko nebo nějaký Švajc? Švajc, seika mám už doma jedny a zatím to na mou alergii na tuto značku stačí ( ale helmety na tahu jsou super ).
VintageLover Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Švajc, seika mám už doma jedny a zatím to na mou alergii na tuto značku stačí ( ale helmety na tahu jsou super ).Že by něco odtud? Ty blackheadovy?
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Že by něco odtud? Ty blackheadovy? Neeee, je to z fora, ale...... Nech se překvapit.
kloubik Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 zatím pouze foto od předchozího majitele....vlastní budou později.. To je nadhera. Velka gratulace. Nutne potrebuju PVD hodinky, od te doby co jsem uvidel Sinn 144 Jubileum tak mi to neda spat. Jinak s timhle vlaknem jsem mel asi mesic zpozdeni, vcera jsem dohanel nekolik stranek novych prispevku a co tady se objevuje...same bomby, nestiham slintat. Blahopreju vsem k novym ulovkum a prosim prestante to sem chvili davat, nebo se z toho zblaznim
VintageLover Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 To je nadhera. Velka gratulace. Nutne potrebuju PVD hodinky, od te doby co jsem uvidel Sinn 144 Jubileum tak mi to neda spat. Jinak s timhle vlaknem jsem mel asi mesic zpozdeni, vcera jsem dohanel nekolik stranek novych prispevku a co tady se objevuje...same bomby, nestiham slintat. Blahopreju vsem k novym ulovkum a prosim prestante to sem chvili davat, nebo se z toho zblaznim Děkujeme. Taky mi ty Tvé Bulovy ze začátku této sekce nedaly spát.
malymarek Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Jsou fakt supr. jsou krásný, čekal jsem kdy si je konečně pořídíš
VintageLover Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 jsou krásný, čekal jsem kdy si je konečně pořídíš Tak to víš více než já. Přišlo to totiž jak blesk z čistého nebe.
malymarek Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Tak to víš více než já. Přišlo to totiž jak blesk z čistého nebe. ale nepovídej, jak je pege vytáhnul, tak jsi je chtěl:-)ovšem chybu jsi rozhodně neudělala vyprdnul bych se na ty ošklivý M.................................... onzy:-)
VintageLover Odesláno 22. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Já Ti dám ošklivý, ale víš co, našetři a ozvi se mi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se