M3maniac Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 No ja je na ni nechytam, ale mám velkou výhodu (nevýhodu ), že spousty lidí si myslí, že je to nízké...široké...červené a řve to tak to je asi ferko přitom je to poctivá 3,6 boxerská z Zuffenhausenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Na takovou patinu chytneš leda babinu charisma....to je to oč tu běží...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Tohle kombo a balím to tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 wau....ale to by byla ta rs 911 zbytečně těžká 60 kg jde hned znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Spíše jsem měl dát fotku s volantem nalevo. U mě to je spíše 90 kg. Teď je to správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 to buď v klidu, já myslel tu co bys na ni balil..... já to mám v pohodě ,vážím jako dvě modeliny proto to smetí neberu, pak by to nejelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Si od rána sedím na vedení, mi to pak docvaklo. Prej smetí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Karle i s tím volantem v levo bych to asi přežil. A rozdíl 60 kg, bych se svou váhou dvou průměrných chlapů asi neřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 sakra vy jste snad všichni dnes vožralí...s volantem vlevo bys to přežil jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 To měl bejt fór... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Tohle kombo a balím to tady Už jste někdo někdy viděl na prodej nějaký Chronomaticy? Musel jsem si dnes zahnat absťák, takže po pár dnech na ruce chrona a ještě k tomu tričko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 jinak jsem s nima zatím srostlý, ten tropic na cifru mě pořád baví Wow, to je pekelná fotka. K těm hodinkám se hodí nějaké takové auto (patina na cifru znázorňuje americký rozpálený osmiválec) a po pravici to chce mít ženskou s pořádnými barely, asi takhle. Teď je v módě "Rat style / Rust style"... hlavně v Německu. A když v tomto kombu přijedeš na Oktoberfest, budou i barely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Už jste někdo někdy viděl na prodej nějaký Chronomaticy? Musel jsem si dnes zahnat absťák, takže po pár dnech na ruce chrona a ještě k tomu tričko .ln3.jpgPřiznám se, že jsem je k prodeji ani v aukci ještě neviděl. Teď je v módě "Rat style / Rust style"... hlavně v Německu. A když v tomto kombu přijedeš na Oktoberfest, budou i barely Bez názvu-2.jpgMyslím, žes to vyhrál, bravo, supr koláž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Krása, fotku kradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tristan. Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 (upraveno) Fakt pěkné jsou ty Seika (Taky je dneska mám). Hodně muziky za málo peněz. Pátek je tady, venku prší, tak to chce trošku spravit náladu. Máte doma veterán? Tak si poslechněte tohle. Navíc se v tom z nás najde i hodně, co se vintážních hodinek týče. Něco ke čtení o těchhle kráskách. http://www.bexsonn.com/retro-perspective-hands-first-execution-heuer-autavia-2446/ Proč mít hodinky s Valjouxem 72? Možná se to dozvíte tady. http://wornandwound.com/chronography-9-valjoux-72-the-drivers-engine/ Tak ať je ten víkend hezčí. Upraveno 17. června 2016 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Tak jsem si opět uslintnul... pěkná páteční sestava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Pátek, je fajn. Parádní je ta nafukovací plachta na BMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 Vím o chlapíkovi, který má v podobné bublině 911 Turbo 993. Jednou za rok to sundá, vymění olej a šup s tím zpátky do šprcky. Před deseti lety jsem si klepal na čelo, teď už je jasný, že na tom neprodělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2016 To každopádně neprodělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se