M3maniac Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 By me zajímalo jaká. Už více jak měsíc na ruce. Se nedivím. Jsou boží. Vypadají jako NOS, servisoval jsi je?Ty moje mají za sebou nějakou tu práciSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 před 29 minutami, Jiřina napsal: Se nedivím. Jsou boží. Vypadají jako NOS, servisoval jsi je? Ty moje mají za sebou nějakou tu práci Sent from my iPhone using Tapatalk Byly skoro nenošené, na lunetě pár klasických šrámů. Ano, nechal jsem tam udělat servis, protože dlouho ležely. Kupoval jsem je tuším z Anglie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Byly skoro nenošené, na lunetě pár klasických šrámů. Ano, nechal jsem tam udělat servis, protože dlouho ležely. Kupoval jsem je tuším z Anglie.Takže super kauf Mě taˇy staré hodinky berou čím dál tim vícSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Jak já Ti rozumím. Mají duši, leccos vydrží a sehnat je ve stavu, je čím dál horší, ale o tom to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Jak já Ti rozumím. Mají duši, leccos vydrží a sehnat je ve stavu, je čím dál horší, ale o tom to je. Přesně. Proto jsem si pořídil starou motorku A tam jsem teprve pochopil co to je mít něco VINTAGE Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Jo, starý motorky nebo auta maj něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 před 33 minutami, Hector napsal: Jo, starý motorky nebo auta maj něco do sebe. Souhlasím s vámi… jsou to prostě ještě staré poctivé věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Miluji tyto auta ..., uz at je zase jaro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Nádhera…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 (upraveno) Upraveno 24. listopadu 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 To je zase nálož, prostě paráda Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Je tu už nějak dlouho klid. Nikdo tento týden nenosí chrona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 (upraveno) Upraveno 1. prosince 2022 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hento Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Jako vždy, neskutečná nálož... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se