Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

Moc krásný kousek. Předpokládám, že známější bratranec je Tissot Navigator. Ale původní a prvotní základ je přímo od Lemanie z doby, kdy nabízela komplet hodinky dalším značkám a měnil se jen název.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale pěkný jsou!

mám něco hodně podobného, nejnovější přírustek do kolekce chronoAvií, odhaduju přelom 70/80 let, kdy už Avii (a nejen ji) docházel dech na vlastní modely...

IMG_20231228_170329111_HDR~2.jpg

IMG_20231228_170350121_HDR.jpg

Odkaz ke komentáři

Taky jsem je tady ještě nezaznamenal. Super hodinky!

EDIT: ať dám něco k tématu, já dnes takhle:20240108_100914.jpg.fcf9c01008a987043796ebede1c3302d.jpg

Upraveno uživatelem malda
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, malda napsal:

Děkuji! Čekal jsem na tu správnou nabídku cca 2 roky. 

Gratuluju, super kousek v super stavu! Já na takovou nabídku čekám ještě dýl, ale asi stojím ve špatné frontě :) Ať dělají radost!

Odkaz ke komentáři

Díky všem. Ony ty GMT autávky jsou tak trochu prokleté hodinky. To kvůli lunetě, která napříč všemi modely ráda bledne skoro do nečitelna - obzvláště modrá barva. K tomu u modelů 1163 a 11630 vložka lunety vystupuje nad okraj lunety samotné. Tím pádem je dost na ráně. Eloxovaný povrch se na okraji rychle ošoupe a každý ťukanec je v tom hliníku vidět. Ani u těch mých není vložka lunety v nic moc stavu a rantl má něco za sebou. Ale po těch letech okukování a potom shánění jsem zkrátka zjistil, že to je jak se ženskýma - neposkvrněný a koukatelný kus ze 70. let je dnes nedostupné zboží a je třeba dělat kompromisy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...