radek123 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února a ja takhle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Radek: moc pěkný. Nemáš nějaké info o značce, že bys to sem hodil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Moc krásný kousek. Předpokládám, že známější bratranec je Tissot Navigator. Ale původní a prvotní základ je přímo od Lemanie z doby, kdy nabízela komplet hodinky dalším značkám a měnil se jen název. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února moc info jsem nenasel, jen ze to byla francouzska znacka, tipuju ze si proste nechali udelat par hodinek je to jak pise Libor, strojek a pouzdro je Lemania a od dalsich se to lisi jen jmenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února ale pěkný jsou! mám něco hodně podobného, nejnovější přírustek do kolekce chronoAvií, odhaduju přelom 70/80 let, kdy už Avii (a nejen ji) docházel dech na vlastní modely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Cotes de Geneve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Celý dnešní den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 14 hodinami, Jarett napsal: Velika parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) Taky jsem je tady ještě nezaznamenal. Super hodinky! EDIT: ať dám něco k tématu, já dnes takhle: Upraveno 8. února uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Maldo, ty jsou kulervoucí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Dnes takto zase..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 1 hodinou, Tikal napsal: Maldo, ty jsou kulervoucí... Děkuji! Čekal jsem na tu správnou nabídku cca 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 11 minutami, malda napsal: Děkuji! Čekal jsem na tu správnou nabídku cca 2 roky. Gratuluju, super kousek v super stavu! Já na takovou nabídku čekám ještě dýl, ale asi stojím ve špatné frontě Ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 42 minutami, malda napsal: Děkuji! Čekal jsem na tu správnou nabídku cca 2 roky. A vyplatilo se, normálně mi ťuklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 4 hodinami, malda napsal: Taky jsem je tady ještě nezaznamenal. Super hodinky! EDIT: ať dám něco k tématu, já dnes takhle: Kluci super oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Díky všem. Ony ty GMT autávky jsou tak trochu prokleté hodinky. To kvůli lunetě, která napříč všemi modely ráda bledne skoro do nečitelna - obzvláště modrá barva. K tomu u modelů 1163 a 11630 vložka lunety vystupuje nad okraj lunety samotné. Tím pádem je dost na ráně. Eloxovaný povrch se na okraji rychle ošoupe a každý ťukanec je v tom hliníku vidět. Ani u těch mých není vložka lunety v nic moc stavu a rantl má něco za sebou. Ale po těch letech okukování a potom shánění jsem zkrátka zjistil, že to je jak se ženskýma - neposkvrněný a koukatelný kus ze 70. let je dnes nedostupné zboží a je třeba dělat kompromisy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 3 hodinami, malda napsal: to je jak se ženskýma - neposkvrněný a koukatelný kus ze 70. let je dnes nedostupné zboží a je třeba dělat kompromisy. TAk to jsem se moc zasmal, pravdu mas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Ty GMT jsou skvělý. To je paráda, že jsou tady na fóru. A ta glosa o kompromisech nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se