Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak pokud je barva stejná, měla by to být nerez. Chrom je prostě takový do běla. Aspoň já, co jsem měl staré Šturmansky, tak tam byl mezi dýnkem a pouzdrem sakra znatelný rozdíl. Stejný, jako u chromovaných primek.

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

79d11c

Odesláno

To srovnání velikostí je krutý !!! Ono to trochu asi zkresluje foťák, když ty Big Blue jsou vyšší a tudíž blíž objektivu, ale přesto je to značný rozdíl. A to mark 4.5 nejsou žádní drobečci.

Odesláno

Mark 4.5 rozhodne neni zadny drobecek, strojek Lemania 5100 je dost vysoky. Jedny z hodinek ktere chci doplnit do sve sbirky, stejne jako touzim po Seamaster 125.

Zatim si musim vystacit s Orfina Porsche Design, muj zitrejsi doprovod na cestu do Hamburku.

Odesláno

ze sou ruský

To byl taky jedinej důvod, proč šly z domu...

Mě na nich taky nejspíš vadil ten ruský původ a nápisy, tak jsem se všech zbavil.

Odesláno

Hm, tak to mám mezery ve vzdělání, protože všechny troje původní ocaány co jsem měl v ruce, měli klasické pochromované pouzdro , nerezové jsem viděl až na reedici původních Oceánů.

Jsou nějaké zdroje, kde se to dá ověřit ?

Odesláno

Třeba tady píšou, že skutečně původní nerezové oceány jsou v podstatě nesehnatelné a další zajímavé informace o nich. Takže tipuju, že to, co tady kluci mají, jsou spíš novodobé skládačky. I když bych se rád mýlil.

Odesláno (upraveno)

Že by se vyplatilo dělat pochromované pouzdra současně s nerezovými, když se jedná o identický typ, to mi nějak hlava nebere...

Leda by ty nerezové /viz Dugena/ koupili jinde....

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

To,že se dělaly pouzdra v nerezu i chromu mi pro bývalé SSSR vůbec nepřijde jako ulítlé. Tam bylo možné vše, že :). Nerez byl pro vyvolené (v armádě), pro ostatní plebs byl levný chrom.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Třeba tady píšou, že skutečně původní nerezové oceány jsou v podstatě nesehnatelné a další zajímavé informace o nich. Takže tipuju, že to, co tady kluci mají, jsou spíš novodobé skládačky. I když bych se rád mýlil.

Ja ti tam skladacku!

Odesláno

Tak jestli to jsou fakt originál Oceány se vším všudy, tak gratuluji Jagmane! Pokud se nepletu, tak ze sovětské produkce toho asi moc (jestli vůbec) lepšího nebude. Můžeš hodit fotku dýnka?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...