villain83 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Jo jo,ty vlevo by se mi taky libily.
kuncák7 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Na ruské vlnce...Na to,ze ses pro chrona nadchl celkem pred nedavnem,velice slusna sbirecka. Moc pekny to mas.
malda Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Ty Oceány jsou v nerezu? Má tady vůbec někdo ocelové "Šturmansky"?
Rudina Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 (upraveno) já, ale jsou pouhých 8 let staré, je to reedice od Volmaxu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2015 uživatelem Rudina
Tikal Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Na ruské vlnce... Nějak tam nevidím černé 3133
Anela Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Včera mi poprvé někdo nehodinkový pochválil hodinky, tak jsem si je samozřejmě dnes musel vzít zas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Nějak tam nevidím černé 3133 Ty jsou na léčení u hodináře.
Miroslávek Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Ty Oceány jsou v nerezu? Má tady vůbec někdo ocelové "Šturmansky"?Tak sice na to nemá žádné potvrzení, ale Frýdl říkal, že jsou nerez, tak snad ....
Kristian.nov Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Ty Oceány jsou v nerezu? Má tady vůbec někdo ocelové "Šturmansky"? Já je měl... než sem je blbec prodal Podle mě to nejlepší co jde ze sovětský hodinařiny vlastnit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
malda Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Miroslávek: To se snad ani nejde splést, ne? pokud má dýnko a pouzdro stejnou barvu, je to nerez. Pochromovaná mosaz má přece jinou barvu. Já jsem spíš myslel původní nerezové oceány ze 70tých. Toto, cos sem Kristiáne dal, to jsou novodobé hodinky, ne? Aspoň minimálně číselník bych řekl...
Kristian.nov Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Miroslávek: To se snad ani nejde splést, ne? pokud má dýnko a pouzdro stejnou barvu, je to nerez. Pochromovaná mosaz má přece jinou barvu. Já jsem spíš myslel původní nerezové oceány ze 70tých. Toto, cos sem Kristiáne dal, to jsou novodobé hodinky, ne? Aspoň minimálně číselník bych řekl... Nene, původní origo vojenské sturmansky ze 70´ - 80´ let, co fasovali absolventi vysokých leteckých škol SSSR Mají kalibr 31659 - liší se od klasické 3133 zejména hackingem Upraveno 15. září 2015 uživatelem Kristian.nov
Wanderer Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Na těch hodinkách je blbě hlavně ta azbuka.
Kristian.nov Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Na těch hodinkách je blbě hlavně ta azbuka. Azbukou nevládnu... co tam je špatně?
financ Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Azbukou nevládnu... co tam je špatně?ze sou ruský
Kristian.nov Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 To byl taky jedinej důvod, proč šly z domu...
Wanderer Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Já tam holt strávil víc času, než je zdrávo, tak mám na některé věci trochu jiný pohled...
Kristian.nov Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Já tam holt strávil víc času, než je zdrávo, tak mám na některé věci trochu jiný pohled...To je v pořádku... já tvůj komentář, než mi to financ osvětlil, špatně pochopil... :-) Z podobnýho důvodu jsem všechno rozprodal... ale občas si říkám, že ty hodinky za to prostě nemůžou no...
Miroslávek Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Miroslávek: To se snad ani nejde splést, ne? pokud má dýnko a pouzdro stejnou barvu, je to nerez. Pochromovaná mosaz má přece jinou barvu. Já jsem spíš myslel původní nerezové oceány ze 70tých. Toto, cos sem Kristiáne dal, to jsou novodobé hodinky, ne? Aspoň minimálně číselník bych řekl...Fakt si nejsem jistej, barva je sice stejná ......Ty bývalé Kristiánovic mám taky , tak to vypadá taky tak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se