Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co se vám na kukuči toho slunka nelíbí? Přijde mi, že má šikmé oči, což já osobně v tomto případě považuji za stylové!

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

9c011e

Odesláno

Já myslím, že každý z nás eviduje plno kvalitních hodinek, které mu nervou žíly. Ale do p....e u mě se ten seznam povážlivě rychle zužuje :) :).

Před rokem jsem tvrdil, že kvarcky absolutně nechci. No a kdeže je loňský sníh ... :lol2:

Nojo- tak tohle zažívám taky. Před rokem a půl  jsem si říkal ,,co lidi na těch chronografech viděj?" a dneska...darmo mluvit.

Odesláno

Malý páteční rébus pro Heuerfily (předem se omlouvám, že Karlovi plevelím vlákno). TOTO se vyražilo na ebay za nehorázný peníz. :eek:

Doposud jsem nic takového neviděl, tak to považuji téměř jistě za fík. V lepším případě skládačka, protože minimálně strojek není signovaný.

A taky doufám,že by u Heuera přece neudělali tak debilní obrázek měsíce...

Ale třeba se mýlím.

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Vintage-Tag-Heuer-Mechanical-Chronograpn-Moon-Phase-NEW-OLD-STOCK-/281784648247?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=8nsqvR6rOzj3KlvrBveh0RRNHu0%253D&orig_cvip=true&rt=nc

attachicon.gif fakehe.JPG

Uvažuju, že se naučím malovat logo Heuer a budu to flákat kam to jen půjde :rolleyes: . A budu bohatý :lol2: .

Za nic se neomlouvej. :)

I diky takovým příspěvkům ma tohle vlákno smysl.

Něco podobného je ted na aukru, jsem zvědav na výslednou cenu.

Odesláno

Tah asi nesežene, ale jestli jo, tak za 15.

Servis včetně čištění, tak 5 (záleží ale kde).

Tlačítka + korunka: 8 

Zlacení pouzdra netuším, ale třeba 5?

PS: Ještě vlastně AM luneta z eBaye, aby hodinky vypadaly "nově" + 2000,-

Suma sumárum: Za 65 litrů má dotyčný nově pozlacené a skládané hodinky, gratuluju. :D

Odesláno

Tlačítka a korunka bude asi dražší, jsou ve zlaté barvě, tam jsem počítal bratru 12 a asi to bude hoňka...

Ale rámcově jsme se sešli :lol2:

Odesláno

Ty zlaťáky mě taky lákaly, ale skončil jsem v poli poražených.

Karel už to dobře napsal a to si myslím, že korunka a tlačítka budou i za víc.

Zlatit se musí nejen pouzdro, ale i luneta. Aby to vypadalo perfektně, musí se to udělat pořádně a může to být hodně drahý.

Takže i bez toho tahu, když je nechá na kůži, to bude hrubě přes pade.

Čili už i zde se dostáváme na ceny zahraniční. Tak teď jenom doufat, až humbuk pomine.

A ty fejky mě nepřekvapily, když vidím za co a kolik jsou lidi neznalí ochotni vysolit na ebayi. Viz nedávný fejky carrer.

Odesláno (upraveno)

Ještě k těm zlatým autávkám na aukru - trochu mě zklamal prodejce. Jeden den se tady s nimi chlubí, má z nich radost a řeší opravu, a za pár týdnů už jsou na aukru. Nehledě na to, že tady psal, že stopky nejdou zastavit a nenulují a v inzerátu se tato drobnost neobjevuje. Ale třeba se pletu - hodinář na ně koukl, stopky opravil, on sám pak zjistil, co by stála kompletní renovace a raději je poslal dál...

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86944-heuer-autavia-114603/

Upraveno uživatelem malda
Odesláno

Martine, nejsou to ony... Podobost je zarážející, ale koukni na vložku lunety, opotřebení je jiné. 

Stejně tak tlačítka - opotřebení + i to setřelé zlacení mezi tlačítky je trošku jiné.

Jak dělám s tím rentgenem, tak mám voko. :D

Odesláno

Martine, nejsou to ony... Podobost je zarážející, ale koukni na vložku lunety, opotřebení je jiné. 

Stejně tak tlačítka - opotřebení + i to setřelé zlacení mezi tlačítky je trošku jiné.

Jak dělám s tím rentgenem, tak mám voko. :D

:-)

Taky se přikláním k tyhle variantě. S majitelem tech prvních jsem si psal a má je na servisu.

Odesláno

Máte pravdu chlapi:( Děkuji za upozornění a omlouvám se quintovi.

Já jsem se zaměřil jen na to odlouplé zlacení a to mě zmátlo:

aukro:

quint:

Odesláno

To je celkem zajímavé, že ta "eroze" je na dvou rozdílných hodinkách a vypadá hodně podobně. že by nějaká technologická chyba.....

Odesláno (upraveno)

spíš mě zajímá, kdo klofnul ty olezlé zlaté Autávky na Aukru....

http://aukro.cz/chronograph-heuer-autavia-753-i5627763974.html

Trochu mě svrbělo, ale matematika je neúprosná.

Ale ten fík překonal moje očekávání http://aukro.cz/chronograph-heuer-757-i5627768857.html

Hlavne že na tom bolo napísané heuer, to sa potom predáva samé.

Inak na aukru sa objavili zase ďalšie heuer autavia Vaše názory ? http://aukro.cz/nh-chronograf-tag-heuer-autavia-i5651733146.html

Dlhšiu dobu pozorujem tie heuer verona ? za 27t dokonca sa predali ale predaj sa neuskutočnil. Kupoval ich niekto odtialto ?

Upraveno uživatelem watchkrist20
Odesláno (upraveno)

Autavky mají prasklé sklo, olezlou lunetu, nefunkční stopky (nulování) - ani tam o tom nepíše, ale je to evidentní. Není tam foto stroje, takže kdo ví, co čeká majitele. Je to vždy buď risk nebo zisk...

Verony mají tachy šejdrem, nefunkční stopky, olezlá tlačítka, korunku, sežrané těsnění - je dost možné, že tam bude rez, sklíčko dole možná taky naprasklé

U takovýchto hodinek jedině osobní inspekce - když už za to vypláznout balík. Pak si spočítat, kolik sežere servis. Jako se starým autem.

Nákupkou to obvykle nekončí a cpou se do toho další prachy.

Další věc je taky historie prodejců - respektive feedbacky. U obou se jedná dle dalšího zboží o zastavárny, takže žádné záruky nečekej.

;)

EDIT: A popis u Autávek: "Viz foto, průměr: 4 cm" To je fakt popis hodný pamětihodnosti....

Upraveno uživatelem VintageLover

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...