docent Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Ledviny a nohy si nech. Zkus střelit něco, co se ti v těle furt doplňuje. Za mne obdiv ke všemu co tu je.
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Jo jo máš pravdu. Budu muset pořádně pustit žilou. :-P
SAS Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Nemám nic novýho, jenom samý starý hujdy. :-D Poslední dobou jen slintám a přemýšlím, jestli prodám pravou ledvinu nebo levou nohu.Zkus raději játra, ty prý dorůstají a v Česku určitě bude dost zájemců.
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Tak moje játra by 99% žadatelů určitě nechtělo to mi věř. :-D :-D
guzmic Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Jjjj, slivovici mám moc rád. Třeba ve čtvrtek jsem byl u kamaráda a v garáži má místo auta 2000kg švestek v sudech a tvrdil mi, že na povidla. :-D :-D
SAS Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Kuk Hezká sestava!!! Njn, byli jsme trochu Dneska jsem byl za svými dvěma nejdůležitějšími, snad si je budu moct zítra odvézt domů: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Hezká sestava!!! Njn, byli jsme trochu Dneska jsem byl za svými dvěma nejdůležitějšími, snad si je budu moct zítra odvézt domů: DSCF6630.jpgGratulace !!! Tak ať to klapne ... Dnes venčím toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Když Omega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Pánové, sraz se blíží .... Už dávám dohromady omega boxík. Ještě je tam volné místečko, které, doufám, něčím zalepím :). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Už vím které... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SAS Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Už vím které... Provokujes moooc hezky. Skoda ze nemuzu prijet.
financ Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Už vím které... podle mě by to chtělo vyrovnat žlutou barvutřeba tímhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dzos Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) Už vím které... Tak to by bylo terno, ale zatím je to jen sen. Mi jedny nedávno utekly, jsem u aukce vyměkl a nakonec mě to moc mrzí ...Musím postupně, po krůčcích. Zrovna něco je na cestě z lázní, i když takové polochrono. podle mě by to chtělo vyrovnat žlutou barvutřeba tímhleCelozlacený s tahem bych normálně nedal, nejsu přeci kolotočář. Tyhle full goldy bych ale na milost vzal :). Jenže není na ně budget ... EDIT: gramatika Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem Dzos
VintageLover Odesláno 2. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Kolikrát jsem si řekl, že počkám, a teď lituju. Vždycky si představ místo hodinek nějakou pěknou babu. Nečekej, že přijde lepší, a skoč po tom, neváhej.
Rodkopf Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Kolikrát jsem si řekl, že počkám, a teď lituju. Vždycky si představ místo hodinek nějakou pěknou babu. Nečekej, že přijde lepší, a skoč po tom, neváhej. :D Jsi zabil
straspol Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Celozlacený s tahem bych normálně nedal, nejsu přeci kolotočář. Tyhle full goldy bych ale na milost vzal :). Jenže není na ně budget .Nemusíš to přece nosit....to po Tobě nikdo nechce...ale aby byla sbírka kompletní, budeš je prostě potřebovat..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se