Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemám nic novýho, jenom samý starý hujdy. :-D Poslední dobou jen slintám a přemýšlím, jestli prodám pravou ledvinu nebo levou nohu.

Zkus raději játra, ty prý dorůstají a v Česku určitě bude dost zájemců.

Odesláno

Jjjj, slivovici mám moc rád. Třeba ve čtvrtek jsem byl u kamaráda a v garáži má místo auta 2000kg švestek v sudech a tvrdil mi, že na povidla. :-D :-D

Odesláno

Hezká sestava!!! Njn, byli jsme trochu  :offtopic:

Dneska jsem byl za svými dvěma nejdůležitějšími, snad si je budu moct zítra odvézt domů:

attachicon.gifDSCF6630.jpg

Gratulace !!! Tak ať to klapne ...

Dnes venčím toto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Už vím které... :)

Tak to by bylo terno, ale zatím je to jen sen. Mi jedny nedávno utekly, jsem u aukce vyměkl a nakonec mě to moc mrzí ...

Musím postupně, po krůčcích. Zrovna něco je na cestě z lázní, i když takové polochrono.

podle mě by to chtělo vyrovnat žlutou barvu

třeba tímhle

Celozlacený s tahem bych normálně nedal, nejsu přeci kolotočář. Tyhle full goldy bych ale na milost vzal :) :). Jenže není na ně budget ...

EDIT: gramatika

Upraveno uživatelem Dzos
Odesláno

Kolikrát jsem si řekl, že počkám, a teď lituju. :)

Vždycky si představ místo hodinek nějakou pěknou babu. :D

Nečekej, že přijde lepší, a skoč po tom, neváhej. :D

:D :D Jsi zabil

Odesláno

Celozlacený s tahem bych normálně nedal, nejsu přeci kolotočář. Tyhle full goldy bych ale na milost vzal :) :). Jenže není na ně budget .

Nemusíš to přece nosit....to po Tobě nikdo nechce...ale aby byla sbírka kompletní, budeš je prostě potřebovat..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...