Tikal Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Jsem spokojenej parchant a mám koule... musel jsem trochu poladit pouzdro a pásek ještě to bude truchu chtít doladit předek, ale jinak dobrý
Dzos Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Šikula . To si brousíš sám? Ručně nebo strojově? Já jsem dnes také spokojený.Před 14 dny přišla knížka ....a dnes konečně sluníčková spona. Hodinky jsou skoro komplet. Box a noty asi dohromady už nedám
bubuking Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 bulíky jedna báseň... taky po nich koukám...ale nevím jestli modrý či hnědý.. jinak na rychlý prodej ještě jedna HEUER HASLINGER knížka za super price: ...tak neváhejte....http://www.ebay.de/itm/Bonhams-Auction-Catalogue-The-Haslinger-Collection-Tag-Heuer-December-2010-/351379746027?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item51cfdd6ceb
VintageLover Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Šikula . To si brousíš sám? Ručně nebo strojově? Já jsem dnes také spokojený.Před 14 dny přišla knížka ....a dnes konečně sluníčková spona.calc1.jpgcalc2.jpgcalc3.jpg Hodinky jsou skoro komplet. Box a noty asi dohromady už nedám Pěkné, moc pěkné. To máš schválně sponou dolů nebo to tak má být?
Dzos Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Škoda, že prodejce bulíky jedna báseň... taky po nich koukám...ale nevím jestli modrý či hnědý.. jinak na rychlý prodej ještě jedna HEUER HASLINGER knížka za super price: ...tak neváhejte....http://www.ebay.de/itm/Bonhams-Auction-Catalogue-The-Haslinger-Collection-Tag-Heuer-December-2010-/351379746027?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item51cfdd6ceb Škoda, že ten prodejce si trochu dělá srandu. Když jsem se ho ptal, jestli jich má více, že nbych udělal hromadnou objednávku, tak mi napsal, že mu knihy už došly. Po pár dnech mi poslal zprávu, že ještě jednu (poslední) vyštrachal. Tak jsem po ni samozřejmě hrábl. A najednou má ještě další. Pěkné, moc pěkné. To máš schválně sponou dolů nebo to tak má být? Karle samozřejmě že ne, ale řemen jsem nasazoval jednou večer a pak zjistil, že ho mám opačně. A nechtělo se mi do toho hrabat, abych hodinky zbytečně třeba nepoškrábal, bylo na to prd vidět. Až budu mít náladu, tak to vyměním. Ono v kufříku je jedno, jak je to nasazené .
Tikal Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Brousím sám a ručně, je to opruz, kor když to nemá žádné hrany...a černé jsou hezčí navíc je mám v super stavu Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Tikal
bubuking Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 takovýhle leštěnky bych se bál nosit... jenom v zimě pod bundu..aby se jim něco nestalo..
Tikal Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 No úplný leštěnky to nejsou, ale juniorovi půjčím pouze ty hnědé
Kristian.nov Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Ale jednu vstupenku sem si na případnej sraz nechal :-D
guzmic Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Ale jednu vstupenku sem si na případnej sraz nechal :-DTo je dobře, moc pěkný kousek.
guzmic Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 A mám je zase doma. Řemen se vůbec nehodí a jsou ruské, ale je mi to úplně jedno a jsem spokojený chronomagoooor.
guzmic Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 ... a co im chyba? Vůbec nic, jsou naprosto peckovní a nevím jak jsem bez Poljotů mohl ten měsíc a půl vydržet.
straspol Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Přesně tenhle černý cifr strašně potřebuju sehnat. Pánové, neválí se někomu doma? Z toho mého se oloupaly indexy...
VintageLover Odesláno 28. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Nějaká ta letní inspirace v tomto pochmurném dopoledni.Fiat Dino a....
guzmic Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Nějaká ta letní inspirace v tomto pochmurném dopoledni.Fiat Dino a....Tak tohle je veliká paráda. Já budu muset vyrobit další krabičku, základ by už snad byl. Ps. Za horní řadu se omlouvám nepatří sem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se