malymarek Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Pokud to bylo mě, tak Karel je tady pan VintageLover, co jsem tak pochytil? :-)Richtig
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Ale prosím tě, žádný pan, já su mladý zobák z Moravy. Tudory mám taky v servise a sedly, ale moc jsem je ještě nenosil. Jinak k těm Movado - chybí tam rubín u setrvačky - doufejme, že bude tohle ten kámen úrazu (čas nařídit jde, datum taky, ale nejdou.)Tohle tam chybí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Nějaká kultura a úroveň musí být i v téhle splašené moderní době. Proto dokud jsme se nepředstavili, tak "pan". Jinak já jsem mladý zobák z Tábora alokován v Praze :-)
malymarek Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Ale prosím tě, žádný pan, já su mladý zobák z Moravy. Tudory mám taky v servise a sedly, ale moc jsem je ještě nenosil. Jinak k těm Movado - chybí tam rubín u setrvačky - doufejme, že bude tohle ten kámen úrazu (čas nařídit jde, datum taky, ale nejdou.)Tohle tam chybí.Ok zobaku, stejně sázím na Tudory
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Beru na vědomí, všechno a všechny.
Kristian.nov Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Já taky jak jsem je viděl, Tome. Chce to sraz. Strašně rád bych na sraz... ale s mým volným časem poslední dobou nevím... :-/Snad to vyjde...
SAS Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Strašně rád bych na sraz... ale s mým volným časem poslední dobou nevím... :-/Snad to vyjde...Jsem na tom podobně, vintage sraz bych bral. Původně jsem chtěl jít na pražský sraz, ale bohužel budu v úterý služebně mimo Prahu.
Wanderer Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Hmm, tak právě jsem si ucvrknul, ty Movada jsou parádní. Naštěstí mám na levé ruce docela solidní kompenzaci, dokonce s pulsometrem, takže to lze sledovat a vydejchávám relativně dobře. Už je nějakou dobu nosím a konečně se můžu zařadit do klubu Heueristů. Tak dám nějaké foto ze dřív a večerní aktuální... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Pěkně se to tady dneska rozjelo, jen houšť... Jsem zvědav, co přijde zítra. Breitling Bullhead? Monaco?
financ Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Pěkně se to tady dneska rozjelo, jen houšť... Jsem zvědav, co přijde zítra. Breitling Bullhead? Monaco?když to tu vidím, asi budu muset něco poridit
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 4 hodiny... http://www.ebay.de/itm/151831313521?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
SAS Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 4 hodiny... http://www.ebay.de/itm/151831313521?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITBojuješ o ně? Jestli ano, přeju výhru! Je to krásný kousek.
VintageLover Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Já už dobojoval, teď jsou na řadě jiní.
Dzos Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 když to tu vidím, asi budu muset něco poriditJo, alespoň na chvíli to pomůže. Sám to teď zkouším na sobě ...
SAS Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Jo, alespoň na chvíli to pomůže. Sám to teď zkouším na sobě ...Mě to moc nepomohlo. Naopak nákaza se ještě zhoršila....
Kristian.nov Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 To já bych raději tyhle...:-) Už jsem si je dal do sledovačky včera... Je na ně ještě čas, ale myslím, že půjdou nechutně vysoko...
Miroslávek Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Na odpolední domácí ponošení si připravím něco od Tissotu ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bradda Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Tak ty Movada jsem taky sledoval a chtel prihodit, ale nakonec toho nechal, kvuli jine akvizici. Gratuluji a i ta cena byla vic nez dobra....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se