Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Krásný to máte, pánové. Klobouk dolů. Hned bych něco pořídil

Tak neco porid :-)))),kazdej tady se rad pokocha a zaskripe zubama ( ja napr nad hujerama z roku 73 :-(()

Odesláno

vsak on se ma cim chlubit  :)

Však já vím ( ta upomínka na hujerky rok 73 je přímo na něj :-))). A k tobě, ty fotky Tudorek dej i sem ( další kousek, co mít nikdy nebudu, ale nemůžu se na ně vynadívat ).

Odesláno

to nemuzu, jsou 2010, jeste by nam vintagelover vynadal  :)

Však já vím ( ta upomínka na hujerky rok 73 je přímo na něj :-))). A k tobě, ty fotky Tudorek dej i sem ( další kousek, co mít nikdy nebudu, ale nemůžu se na ně vynadívat ).

Odesláno

Tak neco porid :-)))),kazdej tady se rad pokocha a zaskripe zubama ( ja napr nad hujerama z roku 73 :-(()

Nic neříkám. :)

Karle, do tohodle vlákna jsem vůbec neměl chodit. Asi mi taky už ujel vlak !!! 

Velká gratulace  :clap:

Ukážeš se příští týden na srazu a vem omegy, nebo omegy :)  

Bohužel se nezúčastním, dám si na chvíli od srazů pauzu. ;)

vsak on se ma cim chlubit  :)

Nejsem jediný... :)

:D

to nemuzu, jsou 2010, jeste by nam vintagelover vynadal  

Všechno vidím, všechno slyším...

Tak dej vedle sebe Autavie, Junghansy a Tudory - blejskni je a máš to. :D

BTW - k té zlacené sponě.... Dal bych tam modrý (kvůli té lunetě)

http://www.ebay.co.uk/itm/Heuer-Monaco-Heuer-Silverstone-22mm-blue-original-Heuer-Corfam-with-Heuer-buckle-/161020663075?pt=US_Watch_Bands&hash=item257d945523

http://www.ebay.co.uk/itm/Blue-20mm-Heuer-Carrera-Siffert-strap-vintage-NOS-with-Heuer-buckle-/161239268089?pt=Wristwatches&hash=item258a9bfaf9

Odesláno

vojenské HUJERKY včera dorazily - dnes poprvé provětrány .... na německém vzduchu už jim nedělalo dobře :D

díky všem za positivní ohlasy....a Karlovi za zdravé nakažení...(bohužel mě to ani po koupi nepustilo  :) )

ve skutečnosti vypadají ještě lépe :D slíbený wristshot ..až vyměníme sklíčko budou téměř 100%-tní..ale dokonalé už jsou teď

post-17647-0-86912000-1398284239_thumb.jpg

post-17647-0-01556700-1398284259_thumb.jpg

Odesláno

Ta luneta je spis hnedo cerna, tas si rikam ze neco do hneda by spis pasovalo.

Abych tě podpořil- hnědej řemen mě napadl hned ( hirsch ), ale jelikož nemám vkus, nechtěl jsem do toho moc zasahovat. Až to pořešíš, tak se hned pochlub.

Odesláno

vojenské HUJERKY včera dorazily - dnes poprvé provětrány .... na německém vzduchu už jim nedělalo dobře :D

díky všem za positivní ohlasy....a Karlovi za zdravé nakažení...(bohužel mě to ani po koupi nepustilo  :) )

ve skutečnosti vypadají ještě lépe :D slíbený wristshot ..až vyměníme sklíčko budou téměř 100%-tní..ale dokonalé už jsou teď

Jsou moc pěkný. :)

A hned můžeš vyrazit do boje na Ukrajinu. :) :D

Odesláno

Ta luneta je spis hnedo cerna, tas si rikam ze neco do hneda by spis pasovalo.

Aha, působí na mě spíše modře, holt, naživo jsem je ještě neviděl. ;)

Abych tě podpořil- hnědej řemen mě napadl hned ( hirsch ), ale jelikož nemám vkus, nechtěl jsem do toho moc zasahovat. Až to pořešíš, tak se hned pochlub.

Hirsch ne, nějaký rally s dírkama. :)

Třeba od zrna nebo od Ondry. ;)

Když už teda ten hnědej. :)

Ale spíše bych ho nechal udělat tmavě hnědý. :)

Odesláno

splneno, nakoupeno

Ty w..e ( promin, není to myšleno osobně ), mám já tohle za trest či co? Nojo, fakt hezký, i když jsou to jen seika :clap: , tyhle bych vzal klidně na milost.

Odesláno

splneno, nakoupeno

A vnitřní klid je v prde.li.

Mazec!

No ale na druhou stranu,k té košili a k polobotkám,nevim nevim,myslím že bych ti ale dokázal pomoc (se jich zbavit) :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...