blackhead Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Camy jsou na ceste k jednomu mlcicimu clenovi, tak se treba pochlubi Že by něco odtud? Ty blackheadovy?
financ Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Krásný to máte, pánové. Klobouk dolů. Hned bych něco pořídil
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Krásný to máte, pánové. Klobouk dolů. Hned bych něco pořídilTak neco porid :-)))),kazdej tady se rad pokocha a zaskripe zubama ( ja napr nad hujerama z roku 73 :-(()
SakalMarty Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Karle, do tohodle vlákna jsem vůbec neměl chodit. Asi mi taky už ujel vlak !!! Velká gratulace Ukážeš se příští týden na srazu a vem omegy, nebo omegy
blackhead Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 vsak on se ma cim chlubit Tak neco porid :-)))),kazdej tady se rad pokocha a zaskripe zubama ( ja napr nad hujerama z roku 73 :-(()
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 vsak on se ma cim chlubit Však já vím ( ta upomínka na hujerky rok 73 je přímo na něj :-))). A k tobě, ty fotky Tudorek dej i sem ( další kousek, co mít nikdy nebudu, ale nemůžu se na ně vynadívat ).
blackhead Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 to nemuzu, jsou 2010, jeste by nam vintagelover vynadal Však já vím ( ta upomínka na hujerky rok 73 je přímo na něj :-))). A k tobě, ty fotky Tudorek dej i sem ( další kousek, co mít nikdy nebudu, ale nemůžu se na ně vynadívat ).
blackhead Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 (upraveno) Panove, tak uz k nim mam zlatou pvd heuer trnovku na remen, jaky by se k nim hodil, nejake napady?Taky s krabickou Upraveno 22. dubna 2014 uživatelem blackhead
VintageLover Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Tak neco porid :-)))),kazdej tady se rad pokocha a zaskripe zubama ( ja napr nad hujerama z roku 73 :-(()Nic neříkám. Karle, do tohodle vlákna jsem vůbec neměl chodit. Asi mi taky už ujel vlak !!! Velká gratulace Ukážeš se příští týden na srazu a vem omegy, nebo omegy Bohužel se nezúčastním, dám si na chvíli od srazů pauzu. vsak on se ma cim chlubit Nejsem jediný... Však já vím ( ta upomínka na hujerky rok 73 je přímo na něj :-))). A k tobě, ty fotky Tudorek dej i sem ( další kousek, co mít nikdy nebudu, ale nemůžu se na ně vynadívat ). to nemuzu, jsou 2010, jeste by nam vintagelover vynadal Všechno vidím, všechno slyším...Tak dej vedle sebe Autavie, Junghansy a Tudory - blejskni je a máš to. BTW - k té zlacené sponě.... Dal bych tam modrý (kvůli té lunetě)http://www.ebay.co.uk/itm/Heuer-Monaco-Heuer-Silverstone-22mm-blue-original-Heuer-Corfam-with-Heuer-buckle-/161020663075?pt=US_Watch_Bands&hash=item257d945523http://www.ebay.co.uk/itm/Blue-20mm-Heuer-Carrera-Siffert-strap-vintage-NOS-with-Heuer-buckle-/161239268089?pt=Wristwatches&hash=item258a9bfaf9
bubuking Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 vojenské HUJERKY včera dorazily - dnes poprvé provětrány .... na německém vzduchu už jim nedělalo dobře díky všem za positivní ohlasy....a Karlovi za zdravé nakažení...(bohužel mě to ani po koupi nepustilo )ve skutečnosti vypadají ještě lépe slíbený wristshot ..až vyměníme sklíčko budou téměř 100%-tní..ale dokonalé už jsou teď
blackhead Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Ta luneta je spis hnedo cerna, tas si rikam ze neco do hneda by spis pasovalo.BTW - k té zlacené sponě.... Dal bych tam modrý (kvůli té lunetě)http://www.ebay.co.uk/itm/Heuer-Monaco-Heuer-Silverstone-22mm-blue-original-Heuer-Corfam-with-Heuer-buckle-/161020663075?pt=US_Watch_Bands&hash=item257d945523http://www.ebay.co.uk/itm/Blue-20mm-Heuer-Carrera-Siffert-strap-vintage-NOS-with-Heuer-buckle-/161239268089?pt=Wristwatches&hash=item258a9bfaf9
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Ta luneta je spis hnedo cerna, tas si rikam ze neco do hneda by spis pasovalo.Abych tě podpořil- hnědej řemen mě napadl hned ( hirsch ), ale jelikož nemám vkus, nechtěl jsem do toho moc zasahovat. Až to pořešíš, tak se hned pochlub.
VintageLover Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 vojenské HUJERKY včera dorazily - dnes poprvé provětrány .... na německém vzduchu už jim nedělalo dobře díky všem za positivní ohlasy....a Karlovi za zdravé nakažení...(bohužel mě to ani po koupi nepustilo )ve skutečnosti vypadají ještě lépe slíbený wristshot ..až vyměníme sklíčko budou téměř 100%-tní..ale dokonalé už jsou teďJsou moc pěkný. A hned můžeš vyrazit do boje na Ukrajinu.
VintageLover Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Ta luneta je spis hnedo cerna, tas si rikam ze neco do hneda by spis pasovalo.Aha, působí na mě spíše modře, holt, naživo jsem je ještě neviděl. Abych tě podpořil- hnědej řemen mě napadl hned ( hirsch ), ale jelikož nemám vkus, nechtěl jsem do toho moc zasahovat. Až to pořešíš, tak se hned pochlub.Hirsch ne, nějaký rally s dírkama. Třeba od zrna nebo od Ondry. Když už teda ten hnědej. Ale spíše bych ho nechal udělat tmavě hnědý.
financ Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Tak neco porid :-)))),kazdej tady se rad pokocha a zaskripe zubama ( ja napr nad hujerama z roku 73 :-(() splneno, nakoupeno
VintageLover Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 splneno, nakoupenoHezky, no do pr... !!!!!!!!!!!
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 splneno, nakoupenoTy w..e ( promin, není to myšleno osobně ), mám já tohle za trest či co? Nojo, fakt hezký, i když jsou to jen seika , tyhle bych vzal klidně na milost.
VintageLover Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Musím taky přispět, jsem vlastně zapomněl, že mám na ruce Moony. Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem VintageLover
kamilb Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 splneno, nakoupeno A vnitřní klid je v prde.li.Mazec!No ale na druhou stranu,k té košili a k polobotkám,nevim nevim,myslím že bych ti ale dokázal pomoc (se jich zbavit)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se