M-72 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 I sem to dam:-) Mám radost že se mi vrátily ze servisu. Jsou zas jak nový...hmm, sou krásný
kuncák7 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 I sem to dam:-) Mám radost že se mi vrátily ze servisu. Jsou zas jak nový...Tome, co dodat? Jsou paradni, uzij si je.
villain83 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Moje první... Nevidim logo vyrobce,vidim dobre,nebo jak to je:-)?
bronek Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Vidíš dobře. Koupil jsem je v zástavárně, cifr byl úplně mrtvý, tak mi můj hodinář dal dnes svůj.
villain83 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Vidíš dobře. Koupil jsem je v zástavárně, cifr byl úplně mrtvý, tak mi můj hodinář dal dnes svůj.Aha,copak slape uvnitr,nevis?A puvodniho vyrobce se podarilo vylustit?
bronek Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Ciferník nebyl čitelný vůbec, Uvnitř je Venus. Foto dodám. B-)
VintageLover Odesláno 3. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Moje první...http://aukro.cz/hodinky-se-stopkami-i4198456533.htmlTohle není Venus, ale Valjoux 7734.
financ Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Vidíš dobře. Koupil jsem je v zástavárně, cifr byl úplně mrtvý, tak mi můj hodinář dal dnes svůj.Dnes ti dal cifr a uz tyden jsou na aukru. Jeste tu O Smolickovi.Zbozi mivas slusny, ceny v pohode, kecat nemas zapotřebí. A upozornovat na vlastni aukce uz vubec ne.
M-72 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 dneska "chronostopujeme".... Mám je taky asi měsíc, jsou to nádherné hodinky.A ten kdo je nosil koncem 60 let, to musel bejt pěknej frajer
bubuking Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Mám je taky asi měsíc, jsou to nádherné hodinky.A ten kdo je nosil koncem 60 let, to musel bejt pěknej frajer souhlasím, já je nosím ze všech svých hodinek nejraději..mám je ale necelý tři měsíce..představoval jsem je i v chlubírně .to seamasterovský pouzdro perfektně sedí na ruce..nevím jak tenkrát v té "šedi" Primek a "GuBek" ..ale myslím, že každýho majitele tajný vyslýchali na "Bartolomějský", kde na ně vzal.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69731-omega-seamaster-chronostop/?hl=chronostop
Kristian.nov Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Dnes ti dal cifr a uz tyden jsou na aukru. Jeste tu O Smolickovi.Zbozi mivas slusny, ceny v pohode, kecat nemas zapotřebí. A upozornovat na vlastni aukce uz vubec ne.Jinak, podle dýnka by to mohl bejt původně Fortis...
bronek Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 O Smolíčkovi je jiná...Byly to opravdu moje první staré chrona v zastavárně v lednu za 200. Stroj v chodu, pouzdro od laku, cifr děsný. Po vyčištění pouzdra jsem je zkoušel nosit, ale s tím cifrerm to nešlo. Donesl jsem je ke svému hodináři a nakonec jsme se domluvili na nějaké budoucí konpenzaci. Když jsem se tam včera stavil ukázal mi je jak vypadají a já je vyfotil. Že je dal do aukce jsem vůbec netušil. Aukce je jeho a nechtěl jsem mu dělat reklamu (fakt to nemá zapotřebí). Chyba je, že jsem nenapsal, že v tomto stavu už moje nejsou. Určitě ale vzhledem k nepřesnosti a ke mým 48 příspěvkům Smolíčka beru. B-)
pery80 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Tak tohle jsou moje vysněný chrona..Máš to pěkné a,až vyrostu taky si je pořídím
madrider Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Tohle vláko bych mohl číst a prohlížet pořád... nádhera :-)
VintageLover Odesláno 16. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Tohle vláko bych mohl číst a prohlížet pořád... nádhera :-) Vidíš, jsem úplně pozapomněl, že mám na ruce chrona.
kuncák7 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Vidíš, jsem úplně pozapomněl, že mám na ruce chrona. Dalsi kousek, co se tesim, az uvidim nazivo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se