Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

I sem to dam:-) Mám radost že se mi vrátily ze servisu. Jsou zas jak nový...

Tome, co dodat? Jsou paradni, uzij si je.

Odesláno

Vidíš dobře. Koupil jsem je v zástavárně, cifr byl úplně mrtvý, tak mi můj hodinář dal dnes svůj.

Dnes ti dal cifr a uz tyden jsou na aukru. Jeste tu O Smolickovi.

Zbozi mivas slusny, ceny v pohode, kecat nemas zapotřebí. A upozornovat na vlastni aukce uz vubec ne.

Odesláno

Mám je taky asi měsíc, jsou to nádherné hodinky.

A ten kdo je nosil koncem 60 let, to musel bejt pěknej frajer :eek:

souhlasím, já je nosím ze všech svých hodinek nejraději..mám je ale necelý tři měsíce..představoval jsem je i v chlubírně .to seamasterovský pouzdro perfektně sedí na ruce..nevím jak tenkrát v té "šedi" Primek a "GuBek" ..ale myslím, že každýho majitele tajný vyslýchali na "Bartolomějský", kde na ně vzal.. :lol2:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/69731-omega-seamaster-chronostop/?hl=chronostop

Odesláno

Dnes ti dal cifr a uz tyden jsou na aukru. Jeste tu O Smolickovi.

Zbozi mivas slusny, ceny v pohode, kecat nemas zapotřebí. A upozornovat na vlastni aukce uz vubec ne.

Jinak, podle dýnka by to mohl bejt původně Fortis...

Odesláno

O Smolíčkovi je jiná...

Byly to opravdu moje první staré chrona v zastavárně v lednu za 200. Stroj v chodu, pouzdro od laku, cifr děsný. Po vyčištění pouzdra jsem je zkoušel nosit, ale s tím cifrerm to nešlo.   Donesl jsem je ke svému hodináři a nakonec jsme se domluvili na nějaké budoucí konpenzaci. Když jsem se tam včera stavil ukázal mi je jak vypadají a já je vyfotil. Že je dal do aukce jsem vůbec netušil. Aukce je jeho a nechtěl jsem mu dělat reklamu (fakt to nemá zapotřebí). Chyba je, že jsem nenapsal, že v tomto stavu už moje nejsou. Určitě ale vzhledem k nepřesnosti a ke mým 48 příspěvkům Smolíčka beru. B-)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...