radorado Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 dik za pekny patek! mne by stacil hned ten zaciatok. Vica to je proste mašina
zbuddy Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Já to poznávám a rovnou to tady bonznu - jsou to pandí chrona Ty hodinky byly jasné...Jinak díky, vše super: auta, hodinky, baby atd. Ta první baba je Vica Kerekeš, že?
Dzos Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Já se přiznám bez mučení, že to z té nápovědy nepoznám. Myslel jsem nejdřív autavie v manuálu, ale nesedí mi vteřinovka překrývající spodní subcifr. Tak mě napadlo ještě něco jako GP, JLC apod. Ale protože to jsou hodinky za 100+ klacků, tak to bude zcela jistě nějaká první liga (sice ne extraliga, ale v našich podmínkách se extraliga až moc nehraje ).
Rodkopf Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Já se přiznám bez mučení, že to z té nápovědy nepoznám. Myslel jsem nejdřív autavie v manuálu, ale nesedí mi vteřinovka překrývající spodní subcifr. Tak mě napadlo ještě něco jako GP, JLC apod. Ale protože to jsou hodinky za 100+ klacků, tak to bude zcela jistě nějaká první liga (sice ne extraliga, ale v našich podmínkách se extraliga až moc nehraje ). No tak Dzosi, Tě to napadne, přece jenom máš toho doma taky dost a rozumíš tomu, nevzdávej to.
financ Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 (upraveno) bych věděl co to je. Malá nápověda je v jednom z Karlových prodejních vláken... dneska mi přišla fotka mýho šuplíku (fotka není moje, díly a hodinky jo, shledání zhruba po roce a půl) Upraveno 2. září 2016 uživatelem financ
Dzos Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 No tak Dzosi, Tě to napadne, přece jenom máš toho doma taky dost a rozumíš tomu, nevzdávej to. Tak už mě to asi trklo Musí se na to jít odzadu :).
Wanderer Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Ty Karlovy pátky, to je proste paráda. A má vkus jak na baby, hodinky i na auta. Žádné prvoplánové rozhoďnožky. A další kousek na cestě, necháme se překvapit. Ještě, že mám kam v této kategorii hodinek šáhnout, jinak bych to tu těžko vydejchával. :-)
VintageLover Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Díky moc, Honzo. Sám jsem zvědavej, jak to dopadne.
straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Tak sedím nad tou hromádkou chronografů a říkám si, že mi asi vážně hráblo...
Miroslávek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 (upraveno) To je chronoprese jako prase :-) Jo, ale hodinky pěkný .... Upraveno 4. září 2016 uživatelem Miroslávek
VintageLover Odesláno 4. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Nejvíce mě berou Marinemastery.
radorado Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Tak ich rozdaj, ulavi sa ti, ver mi :DDD
straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 Nojo, ale to by se mi spíš přitížilo. Úleva bych tomu neříkal. Onehdá jsem prodal Poljoty co jsem je měl třikrát a měl jsem pocit že mi rvou z těla ledvinu.
Anela Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 To jsou pěkné krabičky. Říkám si, že mi zase tak moc ještě nehrabe :-)
financ Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Odesláno 4. září 2016 (upraveno) Hmm, tady se někdo rozjel. Pěkný to je Upraveno 4. září 2016 uživatelem financ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se