Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já to poznávám a rovnou to tady bonznu - jsou to pandí chrona :)

Ty hodinky byly jasné...Jinak díky, vše super: auta, hodinky, baby atd. Ta první baba je Vica Kerekeš, že? 

Odesláno

Já se přiznám bez mučení, že to z té nápovědy nepoznám. Myslel jsem nejdřív autavie v manuálu, ale nesedí mi vteřinovka překrývající spodní subcifr. Tak mě napadlo ještě něco jako GP, JLC apod. :) Ale protože to jsou hodinky za 100+ klacků, tak to bude zcela jistě nějaká první liga (sice ne extraliga, ale v našich podmínkách se extraliga až moc nehraje :lol2: ).

Odesláno

Já se přiznám bez mučení, že to z té nápovědy nepoznám. Myslel jsem nejdřív autavie v manuálu, ale nesedí mi vteřinovka překrývající spodní subcifr. Tak mě napadlo ještě něco jako GP, JLC apod. :) Ale protože to jsou hodinky za 100+ klacků, tak to bude zcela jistě nějaká první liga (sice ne extraliga, ale v našich podmínkách se extraliga až moc nehraje :lol2: ).

No tak Dzosi, Tě to napadne, přece jenom máš toho doma taky dost a rozumíš tomu, nevzdávej to. 

Odesláno (upraveno)

bych věděl co to je. Malá nápověda je v jednom z Karlových prodejních vláken...

dneska mi přišla fotka mýho šuplíku (fotka není moje, díly a hodinky jo, shledání zhruba po roce a půl)

post-13546-0-54315000-1472830704_thumb.jpg

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

No tak Dzosi, Tě to napadne, přece jenom máš toho doma taky dost a rozumíš tomu, nevzdávej to. 

Tak už mě to asi trklo :) Musí se na to jít odzadu :) :).

Odesláno

Ty Karlovy pátky, to je proste paráda. A má vkus jak na baby, hodinky i na auta. Žádné prvoplánové rozhoďnožky.

A další kousek na cestě, necháme se překvapit. Ještě, že mám kam v této kategorii hodinek šáhnout, jinak bych to tu těžko vydejchával. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...