Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

no to mi rekni co Tobe muze chybet.

mimochodem Oakley to nejsou - ale muzu jim tak rikat, poridil jsem je za 400 Kc v OC Chodov v nejake optice. :-D

Silverstony, Monaca, Carrery, je toho hodně. :D

Abych ale nebyl OT, tak dneska Seamastery 176.005. :)

Aha, ty brejle jsou dost podobné těm, co mám... Vypadaj zepředu jak Oakley. :)

ygaqynuh.jpg

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno (upraveno)

no vidis ja bych chtel tyhle omegy ale jeste vic bych chtel Seamaster mark III

viz :

Nádhera. :)

Svrbí mě ruka, když vidím ten mesh...

http://www.ebay.co.uk/itm/OMEGA-GENUINE-1380-237-SHARK-MESH-20mm-BRACELET-Fits-Most-Full-Size-SEAMASTER-/301179076484?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM&hash=item461fabff84

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

no to mi rekni co Tobe muze chybet.

mimochodem Oakley to nejsou - ale muzu jim tak rikat, poridil jsem je za 400 Kc v OC Chodov v nejake optice. :-D

Když na to koukám, tak ty si máš taky na co stěžovat, další pěkný hujerky ve vlákně. Gratuluju a sám si přeju, abych k nějakejm taky dorostl.

Odesláno

Když na to koukám, tak ty si máš taky na co stěžovat, další pěkný hujerky ve vlákně. Gratuluju a sám si přeju, abych k nějakejm taky dorostl.

Tyhle Silverstone bych řekl, že jsou jedny z nejhezčích hodinek na fóru vůbec...

Jestli sháníš nějaké Heuery, tak bych o něčem věděl... 1973

http://www.ebay.de/itm/Heuer-Montreal-Chronograph-ca-40-Jahre-alt-/131193429043?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item1e8bbcdc33

tak pokud je prodavas, tak bych tah za tyhle penize nekupoval,

jinak k mark III bych ho chtel na 100%

Jasný, mesh k nim dávám, ale bez značení na sponě.

Tenhle je krásný, ale kupovat už ho nehodlám. :)

Odesláno

Tyhle Silverstone bych řekl, že jsou jedny z nejhezčích hodinek na fóru vůbec...

Jestli sháníš nějaké Heuery, tak bych o něčem věděl... 1973

http://www.ebay.de/itm/Heuer-Montreal-Chronograph-ca-40-Jahre-alt-/131193429043?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item1e8bbcdc33

Jasný, mesh k nim dávám, ale bez značení na sponě.

Tenhle je krásný, ale kupovat už ho nehodlám. :)

Dík Karle, koukám na ně, ale čas u mě ještě nenastal ( jsou parádní, o tom žádná, ale k té značce mám jakousi posvátnou hrůzu, kterou potřebuju zlomit- a pak to bude peklo ). Mám už fortis a potvrdil se rok 1973, tak jsem spokojen, na chvilku.

Odesláno

Dík Karle, koukám na ně, ale čas u mě ještě nenastal ( jsou parádní, o tom žádná, ale k té značce mám jakousi posvátnou hrůzu, kterou potřebuju zlomit- a pak to bude peklo ). Mám už fortis a potvrdil se rok 1973, tak jsem spokojen, na chvilku.

Chápu. :)

Já se na něco snažím zlomit každý týden. Pak mě ale zlomí doma moje drahá polovička, ale vejpůl. :D

Odesláno (upraveno)

Fakt? Tak to klaplo:-) Jak si to potvrdil?

Edit: Jinak kluci náádhera...

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odesláno

Fakt? Tak to klaplo:-) Jak si to potvrdil?

Edit: Jinak kluci náádhera...

Me se vyplati odpovidat :-)))).vznesl jsem dotaz, pak druhej, treti a fortis to vzdal a odpovedel :-))))).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...