rango Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Seikáče dnes dostali nové "obutie" modrý Hirsch Rainbow, myslím že sa k sebe hodia, či? Upraveno 4. října 2017 uživatelem rango
VintageLover Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Podle mě jsi to trefil na výbornou.A super kousek. Tyhle strojky tady moc nejsou.
Nestler Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Ctyrsty prispevek si zaslouzi neco vyjmecneho. Tak premierove muj novy kousek. Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Gratuluju, super. Kdy a kde jsou puvodne kupovane?
jožko Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Heuery to nie sú,no aj tak narobia dosť parády
Nestler Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 to kuncák7: Díky. Kupovány byly v Klenotech Brno v roce 1976. Kdyby byly o dva roky starší, byl bych ještě radši:-)
VintageLover Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Tak se podařilo. Petře, gratuluji.
kuncák7 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 to kuncák7: Díky. Kupovány byly v Klenotech Brno v roce 1976. Kdyby byly o dva roky starší, byl bych ještě radši:-)Moc díky za info ( s tím datem to mám podobně, mé jsou z roku 1972 a potřeboval jsem o rok víc, táta holt nechtěl vydržet s nákupem).
Dzos Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 K soccerům gratuluji. Ty mám na svém wish listu už dlouho, ale zatím jsem se k nim nedopracoval. Jedny mi kdysi ukořistil Malda na aukru, druhý prodával Karel v době, kdy jsem nemohl nic kupovat, poněvadž nebyly chechtáky. Na ebay za ně chtějí raketu, a když ne raketu, tak alespoň tryskáč.
Nestler Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Ahoj Karle, jj. nakonec jsme se domluvili a jsem rad
Nestler Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 To Kuncak7: a nebo si mel tatka o rok pospisit s tebou
Dzos Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 No, já bych řekl, že si taťka pospíšil, jenom mamce to trvalo 9 měsíců .
Nestler Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 To Dzos: diky moc. Nerikam, ze jsem je poridil za babku, ale mas pravdu, ze na ebay a chronu za ne chteji ranec. Tak drzim palce at se zadari. I ja jako nefotbalista jsem si je zamiloval
financ Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Soccery s krabkou a papírama, moc pěkný úlovek. Gratuluju Petře Já po nich pásl dlouho, několikrát se kolem mě mihly a buď jsem nemohl nakupovat, nebo jsem byl pomalý. Konečně jsou doma a kromě lázní tu už zůstanou
Nestler Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Davide, diky. I ja ti gratuluju, ze se ti zadarilo a nekdy je musime spolecne provetrat a poslat nejake pekne foto:-)
Dzos Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Odesláno 6. října 2017 Soccery s krabkou a papírama, moc pěkný úlovek. Gratuluju Petře Já po nich pásl dlouho, několikrát se kolem mě mihly a buď jsem nemohl nakupovat, nebo jsem byl pomalý. Konečně jsou doma a kromě lázní tu už zůstanouTak to máme stejně, bohužel u mě ten poslední krok ještě nenastal. Alespoň drobná útěcha. Chronostopy v NOS stavu. PS: pátek !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se