Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prvy automaticky chronograf. Breitling Chrono-matic cal 11. Od prveho majitela. Z roku 1969. Najradsej mam 12-hodinovy subdial s arabskymi cislicami pri kazdom hodinovom markeri.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

M-72

145.013 145.026 145.036

VintageLover

d1bef1

Odesláno

Vítej na fóru a vybral sis správné vlákno. Budeme se těšit na další Tvoje kousky. ;)

Tento je velmi podařený a tuším, že jsem je zde ještě nezaregistroval. 

Cal 11. a bílý cifr vypadá skvěle u všech. Hamilton CH-M a Siffertky nevyjímaje. :)

Odesláno

Karle podareny patek :)

Prvy automaticky chronograf. Breitling Chrono-matic cal 11. Od prveho majitela. Z roku 1969. Najradsej mam 12-hodinovy subdial s arabskymi cislicami pri kazdom hodinovom markeri.

Gratulace, paradni kousek!

Odesláno

Ze ja je tehdy ty co byly tady na foru nevzal :/ krasa  :notworthy:

Děkuju. Prováhal jsem tady spoustu kousků, tento naštěstí ne.  :)  I když rozhodující tady bylo, že délka tahu byla přesně na moji ruku. Shánět u tohohle kousku dílek tahu by bylo bez šance.

Odesláno

Krasny kousek :) i kdyz jsem spis japanofil, je mym snem jednou mit ve sbirce i Heuery

Jen tak pro zvedavost, jaky je to model a kalibr?

Odesláno

Krasny kousek :) i kdyz jsem spis japanofil, je mym snem jednou mit ve sbirce i Heuery

Jen tak pro zvedavost, jaky je to model a kalibr?

Co mám za informace tak jsou z roku 77 a je tam manuální kalibr Valjoux 7765.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...