abrahamovic Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Prvy automaticky chronograf. Breitling Chrono-matic cal 11. Od prveho majitela. Z roku 1969. Najradsej mam 12-hodinovy subdial s arabskymi cislicami pri kazdom hodinovom markeri. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Vítej na fóru a vybral sis správné vlákno. Budeme se těšit na další Tvoje kousky. Tento je velmi podařený a tuším, že jsem je zde ještě nezaregistroval. Cal 11. a bílý cifr vypadá skvěle u všech. Hamilton CH-M a Siffertky nevyjímaje.
Rodkopf Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Karle podareny patek Prvy automaticky chronograf. Breitling Chrono-matic cal 11. Od prveho majitela. Z roku 1969. Najradsej mam 12-hodinovy subdial s arabskymi cislicami pri kazdom hodinovom markeri. Gratulace, paradni kousek!
VintageLover Odesláno 2. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Jsem se musel zlepšit, když se otevřelo vlákno "hodinky a ženy".
Jarett Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Jsem se musel zlepšit, když se otevřelo vlákno "hodinky a ženy". Hmmm .... laťka se posunula o kus výše
honza71 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Zprijemnil jsi mi cestu vlakem, dekuji. Viden - Praha ubehla jak 4 stanice metrem
MaraThon Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Super Karle.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Na pátek jsem připraven. Akorát koukám, luneta mimo dvanáctku.
Rodkopf Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Hezkou sobotu. Ze ja je tehdy ty co byly tady na foru nevzal :/ krasa
michalval Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Ze ja je tehdy ty co byly tady na foru nevzal :/ krasa Děkuju. Prováhal jsem tady spoustu kousků, tento naštěstí ne. I když rozhodující tady bylo, že délka tahu byla přesně na moji ruku. Shánět u tohohle kousku dílek tahu by bylo bez šance.
madrider Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Sice je dnes teprve úterý, ale ty páteční fotky mě trochu přiblížili víkendu... :-)
madrider Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Ja dnes takto...Přeji pěknou středu :-)
madrider Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. února 2018 uživatelem madrider
areuratty Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Krasny kousek i kdyz jsem spis japanofil, je mym snem jednou mit ve sbirce i HeueryJen tak pro zvedavost, jaky je to model a kalibr?
madmaxx Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Hezkou sobotu. S těmi Zenithy je každá sobota krásná...Ty ti závidím ;-)
madmaxx Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Heuer.jpgZajímavý Heuer kousek made in France
madrider Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Odesláno 8. února 2018 Krasny kousek i kdyz jsem spis japanofil, je mym snem jednou mit ve sbirce i HeueryJen tak pro zvedavost, jaky je to model a kalibr?Co mám za informace tak jsou z roku 77 a je tam manuální kalibr Valjoux 7765.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se