Exiztence Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Jsou moc pěkné. to je antracitová verze strojku?
Vladimír P. Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 á tak, jsi se pochlubil? No, sluší pánovi, ještě jednou gratuluji a vlastně i děkuji, protože, kdyby jsi mne neukecal, tak bych dnes neměl MeisterSinger Singular, tak, ať slouží
mlsoun1 Odesláno 14. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Nazdar Vláďo.Sice to trvalo,neboť nebyl čas,ale musím se pochlubit s takovýma kráskama.Jsem rád,že jsi je pustil,bůh-ví,jak dlouho bych na ně musel čekat.Tím pádem děkuji i Tobě
Martin JJJ Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Já prostě ty pilotky žeru, jen mi někdy vadí ta korunka, apropo "netlačí do zápěstí při vychýlení nahoru"? Každopádně klasický hezký kousek... gratuluji..
Jiribartl Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Jedny z nejlepších Štájnů, ta korunka k nim neodmyslitelně patří, měl jsem jednodušší provedení, a rozhodně mi nevadila.
mlsoun1 Odesláno 15. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Korunka je v pohodě,zažil jsem horší.Třeba u velikosti 47mm a výšše.ale u tohoto pouzdra to je o.k.
Jirka23689 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Gratulace. Krasné hodinky. taky jsem nad nima dlouho uvažoval, ale nakonec padla volba na Archimede Klassik Chronograph.
robo Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Dobre si vybral. Gratulujem. Dobré pilotky doma nesmú chýbať
seven.of Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Fakt krasny, hlavne ten strojek, clovek by na nej vydrzel koukat cely den. A uz je prodavas? Chapu, chronobundus je velmi zakerna a nakazliva nemoc
mlsoun1 Odesláno 28. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Ty hodinky jsou doopravdy krásný,jenže jsem objevil IWC Big pilot(zatím na ně přihazuji) a ty jsou taky krásný.Pokud to výjde,tak dvoje pilotky jsou pro mě zbytečné.Pokud ne,tak si tyto krásky nechám a budou mi nadále sloužit.
Ondrej71 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Ty hodinky jsou doopravdy krásný,jenže jsem objevil IWC Big pilot(zatím na ně přihazuji) a ty jsou taky krásný.Pokud to výjde,tak dvoje pilotky jsou pro mě zbytečné.Pokud ne,tak si tyto krásky nechám a budou mi nadále sloužit.S těma BP ti držím palce, úžasné hodinky- moje Dreamwatch :-)
mlsoun1 Odesláno 30. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Manželka řekla vyhoď hlínu a vyčisti truhlíky,tak jsem něco blejsknul Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 4. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Na novém řemeni od zekona7302 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Sekne jim to,jsem se bál že bute moc tlusý,mohl jsem ho ale udělat delší.Taky se divím že je pouštíš,určitě je důvod,já bych je bral,ale momentálně jdu trochu jiným směrem.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.