Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po celou dobu, co jsem na chronomágu, nevěnoval jsem jim žádnou pozornost - vlastně jsem se jim i vyhýbal. Říkal jsem si ,, co na těch Roládách máte ?,, 

Střídal jsem různé hodinky, stále to však nebylo ono. Proto jsem stále častěji uvažoval nad Rolexama, ovšem chybělo odhodlání.

Až nyní.

Přestal jsem nad tím uvažovat a začal jednat. Všechno to proběhlo velice rychle!

A je to tady, mám je a úplně jsem jim propadl.

Jenom co jsem je dal na ruku, pochopil jsem, že jsou dokonalé. Rozměr hodinek 40 mm neskutečně sedí na ruce, ani nevím, že je mám. To připisuji i tahu, který má dokonale vyřešeno seřízení. Lehkost hodinek je úžasná.

Další věc co nechápu, na to že mají 40 mm jsou opticky větší, než například Omegy PO 42mm.

Je to ironie osudu, že hodinky, před kterýma jsem se vyhýbal, jsou vlastně ty, které jsem hledal. 

Mám z nich opravdu velkou radost! Splňují vše, co jsem hledal a navíc v nich mám ( myslím si to ) dobře uložené peníze.

( Děkuji členovi fóra Street Glide, u kterého jsem tyto nové Rolexy koupil )

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

vitej do rolex klanu - imperialisticky PRIMKy jsou jedinecny, kdo je jednou zkusi, uz nechce jinak ;) (a ti, co je opusti, stejne potajnu sni o tom, jak se vrati zpatky :))

Odesláno (upraveno)

ja proste nechapu, proc sis nekoupil radsi nejaky festiny a nevyjel si na dovolenou a nekoupil novou sekacku a gauc..

No zrovna od tebe to sedí  :lol2: 

Ty jsi tady hlavní bacilonosič.

Upraveno uživatelem Džanek
Návštěvník dlubix
Odesláno

...platí pokud chceš dajvry.

Pokud flígry, tak IWC.

A tím výčet končí :D

Pro mě jsou nejlepší flígry gmt master 2 :D

• Dát hlas 1
Odesláno

Je to asi měsíc, kdy jsem se stavil ve Vídni v Rolexu. Tam mi při prohlídce Subů sdělili, že teď na podzim, kdy bude Rolex opět zdražovat, chce pokořit hranici 200 tis. za Suby. To už je vážně řacha.

Odesláno

Musel jsem Rolexy třikrát koupit a třikrát prodat, abych si nakonec alespoň jedny nechal. A musím říct, že teprve keramické Suby mi opravdu sedly. 

Takže gratulace. Rolex není pro každého. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...