JR_2010 Odesláno 17. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Díky Pavle, a ostatní kluci samozřejmě taky, za chvilku spolu budeme rok, tak potom sem zase něco nasypu, takové ohlédnutí po naší společné cestě v uplynulém roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Impresionismus 21 století, digitální technika nahradila plátno a štětce... ...tak nějak by si Chronomagor mohl představovat "Boží oko" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Myslím, že je to pěkná ukázka postupu renovace. zdroj: YouTube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Nastal čas dovolené, nic jsme neplánovali a shodli jsme se, že zkusíme něco na poslední chvíli. Když se objevil "Super Last Minute" s odjezdem za pár hodin bylo vše sbaleno za 20 minut. Najednou jsem si uvědomil, že je třeba také vzít něco na ruku (rozuměj hodinky). Zdálo se to jako jednoduchý úkol, většinou sáhnu po levných potápkách a vím, že nebudu muset nad ničím přemýšlet, budu v pohodě blbnout v moři, jezdit a lítat na kdejaké blbosti, pak sebou někam plácnu a to vše bez starostí s čistou hlavou. Pak ale začal našeptávat skrytý, vnitřní hlas (malý ďábel): "nojo, ale Ty jedeš k moři a necháš doma svoje PloProf, echt potápěčský hodinky, se kterými budeš mít za pár dní roční výročí a které vůbec možná ještě nepoznaly moře, že se nestydíš...". Červíček začal hlodat...do toho ale ten druhý hlas (malý anděl): "Ty, kámo, nechci Tě nějak strašit, ale budeš se muset trochu brzdit, žádný velký blbnutí v moři, a co když ta deklarovaná vodotěsnost nebude úplně v pořádku, kdo by Ti je tam rychle otevřel, nebo kdyby nevydržela stěžejka a hodinky zmizely v moři, nebo Tě někdo klepne po hlavě a kde se pak dovoláš v té pr..li, no já bych si to ještě rozmyslel...". Najednou jsem zjistil, že to není tak jednoduché, samozřejmě se nabízela možnost, vzít si vícero hodinek a pak je podle potřeby střídat, ale malý anděl zase šeptal: " a to je jako necháš někde na pokoji v tom trezůrku, kterej je přišroubovanej k zadní stěně skříně a otevře se, když někdo kejchne? To jseš teda odvážnej..." No, nebudu to protahovat, byl to trochu vnitřní boj, ale nakonec jsme tedy spolu (a s rodinou) na tu cestu vyrazili, trochu jsem byl opatrnější ve všech směrech a nakonec jsme se i ve zdraví všichni vrátili, a tak se s Vámi podělím o pár fotek potápěčských hodinek v prostředí, které je jim tak nějak předurčeno... Tak tohle je moře, seznamte se... ...první setkání se slanou vodou, zdá se, že vodotěsnost je v pořádku, tak do toho vlítnem naplno... ...a tohle, to snad ani nebudeme překládat, to se nás snad netýká... ...tak co, vyzkoušíme ho? Jasně... ...a taky trochu toho válení... ...velké hodinky mají taky řadu výhod, když už je sluníčka moc, je možné se pod ně schovat... ...a nebo pod palmu... ...a ty se netlem, neviděl jsi ještě jak si někdo fotí hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemlic Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Není nad dovolenou v dobré společnosti :-) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Ještě přidám takové náladovky. ...západ slunce... ...a dvě podoby času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Krásný fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Pěkné,jednu chvíli jsem přemýšlel o jejich koupi, ale podle mě tyhle potapky nejsou pro každého. M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 Tak rok utekl jako voda, přesně 13.9.2013 osud zkřížil naše cesty a vznikla z toho láska na první pohled a doufám, že i na celý život... ...jsou na ruce denně a jak je vidět, dá se jednoznačně konstatovat, že spolu prostě srůstáme, cca 250 gramů váhy je znát a moje ruka si proto za rok vytvořila přirozenou zarážku za pomoci kloubu... ...pro srovnání pravá ruka... ...psychická závislost (chronobundus) se tak přetransformovala do somatické roviny Ale co, ruka je zase vytrénovaná a tak zvedám číši a připíjím na další společná léta... ...a závěrem připojuji takové malé, obrazové shrnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macho Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Tak tohle je paráda a super fotky. Hodinky jsem nikdy neviděl na živo, ale vypadají opravdu jako pořádný kus železa. :-) Líbí se mi strašně ta lumi a jiný tvar než je obvyklý vidět jinde..Musím se na ně někde podívat, jen mě u nových trošku trápí ta cena...přes 100 000,-Kč je opravdu dost...)Jinak ti přeju ať tě neomrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Tak tohle je paráda a super fotky. Hodinky jsem nikdy neviděl na živo, ale vypadají opravdu jako pořádný kus železa. :-) Líbí se mi strašně ta lumi a jiný tvar než je obvyklý vidět jinde..Musím se na ně někde podívat, jen mě u nových trošku trápí ta cena...přes 100 000,-Kč je opravdu dost...)Jinak ti přeju ať tě neomrzíAhoj, děkuji za pochvalu a jen upřesním, že cena nových je opravdu přes 100.000 Kč, ale zhruba o dalších 85.000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 26. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 (upraveno) Řekl jsem si, že když teď u nás proběhl ten Designblok, tak sem také dám nějakou tu designovou fotku... budova VELES E VENTS... ...která je součástí Marina Real Juan Carlos ve španělské Valencii, designem nádherných plavidel přímo překypujícím... ...byla navržena britským architektem Davidem Chipperfieldem a slavnostně byla otevřena v roce 2006.Její design získal řadu architektonických ocenění, včetně Emirates Glass LEAF Award 2006 a ocenění Královského institutu britských architektů v roce 2007. Byl také nominován na Stirling Prize v roce 2007... ...v jejíž bezprostřední blízkosti se nachází nádherná, nekonečná pláž... ...kde se můžete setkat s dalšími designovými skvosty, jako například tímto z dílny neznámého, španělského autora (pravděpodobně více autorů), z období odhadem tak z let 1950-1960. Upraveno 26. října 2014 uživatelem JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Krasny hodinky a pekne povidani, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 legends meeting u mne doma... ...a ve skutečnosti... ...Brian May v pozadí, slovy se to nedá nevystihnou, ale byla to prostě paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Tie hodinky su super. Aj pribeh. Proste poriadny "kus zeleza", mne sa taketo masivne hodinky velmi pacia Ja budem teraz za sprosteho asi, ale na co je ten cerveny cudlik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 To je aretace lunety, nejde s ní otáčet, aniž bys zamáčkl tenhle čudlík. pokud máš větší prsty, odnese to i beruška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 krasna fotka...cize superpoistka proti posunutiu, nie ako maju bezne divery, ze len jednosmer. Ale tym padom lunetou vies otacat len ked ich zlozis z ruky, ci zle si to predstavujem? Aj ta korunka je zaujimavo riesena...pripomina mi to ako to maju Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Tady je korunka řešená úplně odlišně, respektive to, co se tváří jako korunka, na kterou jsme zvyklí u jiných hodinek, je jen matka, která zajišťuje vlastní korunku, což je ta čtverhranná záležitost na straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Vymakane....tiez som si myslel ze korunka je ta maticka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Oživím si trochu po delší době toto vlákno, protože k tomu mám hned dva důvody.Jednak jsem měl možnost "osahat si" osobně jeden legendární stroj, což se nepovede každý den... ...a teprve takhle si člověk naplno uvědomí, jací hrdinové vlastně byli ti pionýři letectví. Ale hlavně, po více jak roce, kdy mi ležel v šuplíku a chyběly mi odpovídající stěžejky, jsem KONEČNĚ přezul na mesh!Musím se přiznat, že z mého pohledu to hodinky dost zmodernizovalo a jelikož si troufnu tvrdit, že jsou moje definitivní, tak mám aspoň po nějaké době zase nějakou změnu. A ještě jak to vypadá na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se