Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo, už se těším až je na srazu porovnáme  ;)  musím říct, že jsou dobrý, asi hodně dobrý...v týhle cenový relaci nikdo neumí cifr a ručky tak jako GS....třeba to, že má cifr kruhový "frézování" jsem si všiml až teď na fotkách, žil jsem v domění, že je hladkej :)

post-13346-0-80545100-1524487205_thumb.jpg

post-13346-0-88595800-1524487199_thumb.jpg

post-13346-0-25271000-1524487211_thumb.jpg

Odesláno

No vidíš to, já měl taky vždycky zato, že je hladkej.

Jen škoda, že se do ručiček vejde tak málo lumi, pak už těm quartzům chybí jen víme co :)

Aspoň do dne dětí si je nech!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Hele právě, že na GS je tam tý lumi až požehnaně...respektive k takovým hodinkám je to tak akorát. Je pravda, že zrovna lumi mi vždycky u Snowflaků trochu chyběla. Ten efekt, když je vemeš ze sluníčka do stínu, je prostě boží...a překvapivě i u tak malý vrstvy svítí dobře, Seiko prostě lumi umí

Jeden ne moc povedenej pokus o nightshot

post-13346-0-56640900-1524490528_thumb.jpg

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

No tak na GS jí tam požehnaně samořejmě je, ve srovnání s nulou určitě. Ale třeba teď jsem se vrátil promoklej se psem a už po pár chvílích se ručičky neodečítaj dobře (SBGE033, ale to bude podobný). Ne kvůli nesvítívé lumi, ale prostě je na ní málo místa.

Nikdy jsem neměl v ruce SBGE001 apod., tam by to díky rozšířeným ručkám mohlo být lepší.

Odesláno

pekne to mas....:-) moc pekne

chcem sa spytat..siel si nakoniec do Black Lung?

ak by dakto hladal Bonetto v EU, su aj tu..ale obmedzeny sortiment

https://www.chronoline.pl/category/paski-bonetto

https://www.watchgecko.com/strap-brands/bonetto-cinturini

Do Black Lungů jsem nešel- když se někde objeví, tak docela za dost a hlavně bych měl až na barvu cifru vlastně dvoje totožný hodinky. Ale na Divingstary se už těšim hodně, jiný pouzdro, barva na léto jak dělaná, o uvidíme  ;)

No tak na GS jí tam požehnaně samořejmě je, ve srovnání s nulou určitě. Ale třeba teď jsem se vrátil promoklej se psem a už po pár chvílích se ručičky neodečítaj dobře (SBGE033, ale to bude podobný). Ne kvůli nesvítívé lumi, ale prostě je na ní málo místa.

Nikdy jsem neměl v ruce SBGE001 apod., tam by to díky rozšířeným ručkám mohlo být lepší.

Jasně, že to není ideální. Ale tak nějak se mi to líbí, s širšíma ručkama už by to nebylo ono

Odesláno

S noční směnou v CERNu se asi obecně moc nepočítá. Milgy asi cajk, jen mi vždycky přišla být srandovní  disproporce mezi šířkou lumi na indexech a ručičkách (jasně, nejsou to jediný hodinky na světě, co to tak maj).

To frézování na ciferníku je ale mňam, furt na to čumím.

Odesláno (upraveno)

Ako je to s vyskou hodiniek? Tie instantove vyzeraju byt riadny kus zeleza. Posobia tak aj baterkove?

A samozrejme, velmi pekne, parada!

Velikost ideální- tušim 38,8mm a výška 10,7mm (automaty maj myslím 41mm a 15,3mm)...tyhle můžeš vzít k čemukoliv, nepůsobí malým dojmem a přitom jsou hodně pohodlný

post-13346-0-69340700-1524505222_thumb.jpg

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

No vidíš to, já měl taky vždycky zato, že je hladkej.

Jen škoda, že se do ručiček vejde tak málo lumi, pak už těm quartzům chybí jen víme co :)

Aspoň do dne dětí si je nech!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

být tam víc lumi, určitě jí budou mít ty tvoje nakřivo ;)

Odesláno

Velikost ideální- tušim 38,8mm a výška 10,7mm (automaty maj myslím 41mm a 15,3mm)...tyhle můžeš vzít k čemukoliv, nepůsobí malým dojmem a přitom jsou hodně pohodlný

attachicon.gifIMG_4246.jpg

krásné jsou, gratuluju

Odesláno (upraveno)

attachicon.gifIMG_4246.jpg

ja som svojho casu chcel kupit cierne quartzky, ze len tak, na leto. nakoniec som kupil automaty, ale myslim ze by som aj tie quartzy unosil. na leto na motorku idealne, bo ich bez problemov zasijes do rukavice :) podla mna najlepsie baterky od Seika ever made (...no, hned po tunakoch a Astronoch :D ). Ale z tych "civilnych" rozhodne najlepsie.

post-4112-0-69549100-1524511601_thumb.jpg

post-4112-0-72740200-1524511616_thumb.jpg

post-4112-0-11754900-1524511622_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...