sashator Odesláno 16. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Jěště mi to nedá,pořád se spousta z nás,včetně mně, honí za všelijakejma potápkama a přitom funkci,kterou vládne tento úžasný kousek, by jsme využili daleko víc ,než 3000m WR.Přesně, nedávno jsem nad tím přemýšlel a WR 100m mi k tomu mýmu splývání stejně stačí a tak začínám čím dál více přicházet na chuť spíše technologickým vychytávkám...zrovna antimagnetický kalibr je docela i praktický- naštěstí teda zatím nenavštěvuji nějak často nemocnici, v elektrárně taky nepracuju, ale člověk občas hodinky někam bezmyšlenkovitě položí (třeba ne reprák- vlastní zkušenost) a už může být problém...tyhle můžu položit i na magnet 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 nafoceno s velkým citem a smyslem pro detail ... dokonce tak, že k nim nebylo potřeba dál nic psát ... pár lidí si je podle mně koupí díky Tobě a Tvým fotkám ...poklona ... užij si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 paradne Rolexky, maju v sebe nieco navyse oproti klasickym Subom, fotku k tomu tiez urcite dopomahaju.. velka gratulacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Gratuluju, fotky se sakra povedly!Milgauss jsou dokonaly toolwatche a jak mne vetsina Rolexek neoslovuje, tak tyhle jo i kdyz GV jsou jeste o fous vymazlenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 (upraveno) gratulujem! podla mna naj rolady... k dokonalosti im chyba uz len ten datum a tato verzia s normalnym sklickom je best! Upraveno 17. září 2013 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Však já to taky tak nějak předpokládám- ne že by se mi kyklop a ručka vyloženě nelíbily, jen si k nim pořád hledám tu cestičku a myslím, že jsem tak v polovině, ještě půl rok a budu shánět keramický Suby Pod to se podepisuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Noooo, takova fajnovost. Celkom ma tvoja volba prevkapila. Mame myslim velmi podobny vkus co sa tyka hodin, ale do RLX vhupnut cez takyto nie uplne mainstreamovy model...Ja ( a myslim aj vacsina) som zacal preflaknutymi Submy...a asi aj skoncil. kazdopadne krasne hodinky..uprimne blahozelam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Nádherné fotografie! Absence datumovky velmi často vytvoří krásný čistý design tak jako je to u těchto hodinek. Moc gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Moc pěkné Rolexy. Dle mého názoru nejhezčí varianta Milgauss. Mě, "elektrikáři", by hodinky s mag. odolností a bleskem slušely Ta extenze je jistě šikovná.Krásné obrázky, budu rád, když přidáš další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 paradne nafotene...kiez by som tak vedel fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 už jsem si jich všimul v "Co máte právě na ruce", ale tady tohoto tématu ne...ještě, že jsem se k němu dostal! Ty fotky jsou bomba! Bomba fotky bomba hodinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Sašo, příteli, ještě jednou gratuluji k nádherným hodinkám, krásně nafoceno. Jednou, až zestárnu a uklidním se, umím si tyhle představit jako TY jediné na denní nošení a ke všem příležitostem. Zatím jsem, ale ještě junák a baví mě spíše ty exoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 ale do RLX vhupnut cez takyto nie uplne mainstreamovy model...aj ja som takto vhupol a som nadmieru spokojny s milgami gratulujem majitelovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 no jo, tak tie si viem tiez predstavit na svojej ruke. dobre si si vybral, kyklop ani mercedes im veru nechyba, vdaka tomu su super.btw. pekne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Hezké fotky pro mě jinak dost nenápadných hodinek (a v tomto případě se nenápadnost sakra počítá!) Gratuluji, užívej Rolád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Tak dávej ještě fotky,jsou parádní a tyhle jsou snad nejfotogeničtější rolády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Kluci, opět mnohokrát děkuji a nebojte, fotky budou, ale teď není moc času. Ale jak se říká- kdo si počká, ten se dočká :-D nafoceno s velkým citem a smyslem pro detail ... dokonce tak, že k nim nebylo potřeba dál nic psát ... pár lidí si je podle mně koupí díky Tobě a Tvým fotkám ...poklona ... užij si jePokud tomu tak bude, tak by fotky splnily svůj účel a já budu jenom rád, když se tu vytvoří Milgauss klan ;-) Noooo, takova fajnovost. Celkom ma tvoja volba prevkapila. Mame myslim velmi podobny vkus co sa tyka hodin, ale do RLX vhupnut cez takyto nie uplne mainstreamovy model...Ja ( a myslim aj vacsina) som zacal preflaknutymi Submy...a asi aj skoncil. kazdopadne krasne hodinky..uprimne blahozelamMně se ten vkus postupem času (a pobytem zde na fóru) mění, pořád miluji klasické diversky ale stejně mezi vysněnými nefigurují, sám nevím proč je tomu tak. Jak už jsem psal, čím dál více oceňuji různé technické vychytávky a proto mám teď období Milgu, Ingu apod.Sašo, příteli, ještě jednou gratuluji k nádherným hodinkám, krásně nafoceno. Jednou, až zestárnu a uklidním se, umím si tyhle představit jako TY jediné na denní nošení a ke všem příležitostem. Zatím jsem, ale ještě junák a baví mě spíše ty exoty.Vláďo, děkuji. Myslím, že jednou u nějakých podobných zakotvíš, ale je pravda, že tvůj postupný chronovývoj velice rád sleduji, tak by bylo škoda už najít ty definitivní, tipuji tě tak ještě na tři čtyři kousky a pak to přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Pěkný kousek a skutečně lákavé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Jsou to nádherné hodinky Sašo,moc Ti gratuluji.Foto nemá chybu,pořádně si je užíj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 hele, milgaussy byly moje prvni rolexy - rozumej, prodal jsem Becka SOH, Omega AT, Maurice Lacroix federer edition a Steinhart pilotky gold a koupil na ebay milgaussy. byly fantasticky, vydrzely me realtivne dlouho, rybacku v Rakousku, koupacku na kanarech, atd, ale nakonec sem nevydrzel bez datumovky. Easy-link je supr ficura, o tom neni pochyb. takze gratuluju k vyberu, podle me jsi udelal velice dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se