Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Parádní vlákno, fotky, hodinky, .... prostě vše. :clap: Líbí se mi ty nápady, třeba to lego je super.

Před nějakou dobou jsem viděl něco podobného na variaci lega a snad nebude vadit, když sem dám odkaz.

http://forums.watchuseek.com/f2/watch-playmo-its-fun-1043358.html

Dík za odkaz na igráčky, ten chlapík si s tím hodně pohrál!

tady se mi líbí, připadám si tu jak doma. Moc pěkný to máš

Co bude dál? :-)

Tak kolem Vánoc by snad mohly dorazit jedny moc povedený pilotky ;)  a na čem jsem teď při čtení mondaniho trochu začal ujíždět jsou vintage Suby, ale to je zatím daleká scifi, která se dost možná ani nikdy neuskuteční- u ověřenejch zdrojů jsou za raketu a u těch neověřenejch na to člověk nemá koule....zkrátka jsem teď dost spokojenej s tím co je doma :)

PS- a neměň si pořád ty avatary, člověk je na něco zvyklej a ty to měníš jak na běžícím pásu :-)

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

pilotky? modrý? :-) 

Vintage suby jsou prokletí, taky mlsně slintám. Zatím zafungovaly Tudory, to mě trochu vyklidnilo

Měním, jsem rozpolcený. To tu smáznu a bude :-)

Odesláno (upraveno)

Ty to tu nesmázneš, ty to tu jednou povedeš:-) jinak dobrej byl ten s kreslenýma gmtčkama, případně vyfoť z detailu cifr el primer a budeš to moc střídat s avatarem sněženek

A s těma Subama- na jednu stranu bych chtěl z roku narození, ale to jsou suby 16800 se safírem a já bych radši plexi, tak potom je možnost 5513, ale tam se zase už v roce 83 začal cpát cifr s plastickejma indexama a to já bych radši tištěnej. Takže buď si nechám předělat rodnej list trochu se postaršim a koupim 1680....a nebo ušetřím, koupím Tudory jako ty a bude klid

Odesláno

Ty to tu nesmázneš, ty to tu jednou povedeš:-) jinak dobrej byl ten s kreslenýma gmtčkama, případně vyfoť z detailu cifr el primer a budeš to moc střídat s avatarem sněženek

A s těma Subama- na jednu stranu bych chtěl z roku narození, ale to jsou suby 16800 se safírem a já bych radši plexi, tak potom je možnost 5513, ale tam se zase už v roce 83 začal cpát cifr s plastickejma indexama a to já bych radši tištěnej. Takže buď si nechám předělat rodnej list trochu se postaršim a koupim 1680....a nebo ušetřím, koupím Tudory jako ty a bude klid

na avataru zapracuju až bude chvilka, chce to změnu. Něco kreslenýho bude, ale ještě nejsem spokojený. Nemám ambici to tu vést

Tudory doporučuju, stejná zábava s poloviční cenovkou. Oproti 1680 jsou nižší, jinak pocitově to samý. A je mi jedno, jestli s nima někde drbnu, sklíčko maj v Rolexu za 500, tah je chrastící plechařina a uvnitř Eta. Pohoda

Odesláno

Šumění lesa a do toho tikot hodinek, tomu já říkám relax!

PS- vím, že mi to letí doprava, ale vše je zachyceno jen iPhonem položeným na kládě, takže buďte trochu shovívaví ;)

Odesláno

Hele bylo to vcelku jednoduchy-video natoceny na klade, zvuk natocenej diktafonem na iPhonu (polozeny mikrofonem primo na hodinkach), no a zbytek zakladne sestrihanej a danej dohromady v editoru na compu, vseho vsudy to zabralo asi 15min

Odesláno (upraveno)

Ty jo, jsem skoro prošvihl moje zdejší výročí, sakra nějak to tu s váma chlapci letí :)

edit- tak jsem ho prošvihl opravdu, blbá minuta

edit 2- chtělo by to něčím pěkným oslavit :D

• po měsíci...
Odesláno

Jojo, tohle už je kus oceli. Mám je podruhý a jsem z nich stejně i tak totálně odvařenej. Tyhle Ingy byly vždycky moje srdcovka a pokud to jen trochu půjde, tak tyhle už neprodám. Pomalu se mi v tý sestavě rozmnožujou ty neprodejný. Vlastně už ani nevím, který bych případně prodal. 

PS- Na náhody ani nic podobnýho nevěřím. Ale tyhle hodinky mi byly prostě souzený- poptávku už tady nějakej pátek mám, ale stejně jsem si myslel, že zde už žádný jiný nejsou. Několikrát už jsem je chtěl koupit přes chrono24, ale vždycky mě něco odradilo (hlavně k tomu serveru nemám až tak důvěru, ani nevím proč). Dokonce jsem si byl podruhý zkusit i 3226, jestli bych je teda nemohl mít (a kdyby mi je Karel prodal, tak bych do nich nakonec i šel). No a nakonec se mi takhle v sobotu večer ozve jeden mlčenlivý člen, jestli bych nechtěl jeho (a to vlatně ani nereagoval na poptávku, jen viděl že jsem je před rokem a půl prodal tak jestli se k nim nechci vrátit). Z počátku jsem tomu moc nevěřil, ale po mnoha a mnoha dotazech (díky za trpělivost  :)  ) jsme se domluvili a dnes hodinky předaly. Takže ode dneška možná na náhody a osud začnu snad i věřit :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty blaho, krasne jsou. Moc se mi libi, gratuluji.

Odesláno

Pekne, snad je nekdy omrknu nazivo! Jeste nejaky GS a Zenith a muzes jit do duchodu. :)

Jojo, tohle už je kus oceli. Mám je podruhý a jsem z nich stejně i tak totálně odvařenej. Tyhle Ingy byly vždycky moje srdcovka a pokud to jen trochu půjde, tak tyhle už neprodám. Pomalu se mi v tý sestavě rozmnožujou ty neprodejný. Vlastně už ani nevím, který bych případně prodal. 

PS- Na náhody ani nic podobnýho nevěřím. Ale tyhle hodinky mi byly prostě souzený- poptávku už tady nějakej pátek mám, ale stejně jsem si myslel, že zde už žádný jiný nejsou. Několikrát už jsem je chtěl koupit přes chrono24, ale vždycky mě něco odradilo (hlavně k tomu serveru nemám až tak důvěru, ani nevím proč). Dokonce jsem si byl podruhý zkusit i 3226, jestli bych je teda nemohl mít (a kdyby mi je Karel prodal, tak bych do nich nakonec i šel). No a nakonec se mi takhle v sobotu večer ozve jeden mlčenlivý člen, jestli bych nechtěl jeho (a to vlatně ani nereagoval na poptávku, jen viděl že jsem je před rokem a půl prodal tak jestli se k nim nechci vrátit). Z počátku jsem tomu moc nevěřil, ale po mnoha a mnoha dotazech (díky za trpělivost  :)  ) jsme se domluvili a dnes hodinky předaly. Takže ode dneška možná na náhody a osud začnu snad i věřit :)

Odesláno

Kluci diky

Pekne, snad je nekdy omrknu nazivo! Jeste nejaky GS a Zenith a muzes jit do duchodu. :)

Hele a vis, ze presne tohle kombo je moje vysneny, takovy 10th striking nebo ty tvoje a k tomu zpatky Snowflaky a je hotovo, uz jen nasadit papuce

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...