sashator Odesláno 27. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Tak si to takhle pěkně v sobotu štráduju městem, jdu kolem jednoho nejmenovanýho butiku a konečně seberu odvahu vlízt dovnitř, že bych si třeba i vyzkoušel svoje vysněný hodinky. A fakt jsem to neměl dělat!!! Nejenomže jsem zjistil, že naživo jsou ještě vlastně mnohem hezčí naž na fotkách, ale taky jsem pochopil, že pokud mi jednou opravdu hrábne, všeho se zbavím a pořídim si je, budu muset vysolit zhruba o kiliána víc, jelikož Jumba jsou ještě o level výš než klasika 15300- to jak seděj na ruce, to jak jsou tenoučký a to jak zkrátka celkově vypadaj...tak to by se dalo nazvat chrononirvánou! PS- toho zlata si nevšímejte, jumba v oceli jsou zkrátka nedostatkový zboží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Mi sanka spadla:-) jednoducho povedane TOP!!! NAAAADHERA:-)
bobi Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Tuze pěkné hodinky a na ruce sedí dokonale.
sashator Odesláno 28. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2016 No právě, jakmile je člověk dá jednou na ruku, tak už mu i rolády přijdou jako vcelku obyčejný hodinky uznávám, jsem zaujatej, ten design prostě miluju a RO jsou pro mě už nějakej pátek mým snem. Ale stejně jsem nečekal, že mě naživo až tak vezmou....no nic, zpátky mezi smrtelníky. Nějak se mi zalíbily i vintage datejusty a třeba takový Oysterquartzy v sobě toho Gentu taky maj
kuncák7 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Saso,za postup si je zaslouzis :-)). Hlavne je pak rad uvidim nazivo.
sashator Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) Jsem si dal do googlu logo IWC a netušil jsem co na mě všechno vyskočí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale naštěstí i to jediný správný se tam našlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem sashator
Vit Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Super fotky jako vždy.Takže IWC jsou hodinky od imigrantů ....
sashator Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Tak nějak, je to banda imigrantů, která jako vedlejšák dělá okna, něco ze dřeva a večer k tomu ještě pořádaj wrestlingový zápasy. Samotný hodinky už asi moc nevynášej
sashator Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Tak jsem podruhé v kariéře za svoji činnost obdržel hodinky...a musím říct, že i tentokrát to nedopadlo zas tak zle, fajn sportovní hodinky...a zase mám světlej cifr...škoda jen, že jsme to nedotáhli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 24. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 No jo no, člověk se nějak živit musí
Ondrej71 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Příští rok bude lip . Jsem si na tebe vzpomněl kdyz jsem byl tedka v Košicích . Nechybí Ti východ? Holky jsou tam nejhezčí ...
Mirek Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Nejlepší stejně byla první liga v Brně, to jsem měl čas chodit na každej domácí zápas, výjezdů jsem taky moc nevynechal, teď už ani není čas sledovat to v televizi...A idkyž u nás platí "Sparta-Slavie, to je nesympatie", tak Slávka do extraligy prostě patří...Snad to teda vybojujete za rok a nebudeš zažívat to, co v Brně, kde jsme museli na popáté extraligu koupit
Chumpus Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 No jo no, člověk se nějak živit musí Vždyť super, hraješ za správný klub Té baráže je škoda, ale pokud trvá zájem CEFC i o hokej a dotáhne se to, tak věřím, že za rok už to bude suverénní postup a tým bude na extraligu lépe připraven.
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Lezim si tak doma v horeckach a rikal jsem si, ze se konecne probrouzdam tvym vlaknem. Ty fotky a videa jsou naprosto paradni! Mas muj velkej obdiv i co se tyka vyberu. Rad se sem budu vracet. Inspirace neni nikdy dost [emoji1303]
sashator Odesláno 25. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Příští rok bude lip . Jsem si na tebe vzpomněl kdyz jsem byl tedka v Košicích . Nechybí Ti východ? Holky jsou tam nejhezčí ...Hele a víš, že ani ne. Přeci jenom jsme tam byli čtyři roky tak trochu odříznutý od rodiny a teď si tu Prahu naprosto užíváme Nejlepší stejně byla první liga v Brně, to jsem měl čas chodit na každej domácí zápas, výjezdů jsem taky moc nevynechal, teď už ani není čas sledovat to v televizi...A idkyž u nás platí "Sparta-Slavie, to je nesympatie", tak Slávka do extraligy prostě patří...Snad to teda vybojujete za rok a nebudeš zažívat to, co v Brně, kde jsme museli na popáté extraligu koupit Uvidíme, jak to bude vypadat příští rok, nějaký změny asi proběhnou, tak snad to bude k lepšímu. Taky si myslím, že Slávka do ligy tak nějak patří (určitě víc než třeba Vary)...na druhou stranu tam patří i Kladno a Budějky, holt to zase bude boj Vždyť super, hraješ za správný klub Té baráže je škoda, ale pokud trvá zájem CEFC i o hokej a dotáhne se to, tak věřím, že za rok už to bude suverénní postup a tým bude na extraligu lépe připraven.Nemyslím si, že by do hokeje taky investovali jako do fotbalu. Ale třeba se pletu Lezim si tak doma v horeckach a rikal jsem si, ze se konecne probrouzdam tvym vlaknem. Ty fotky a videa jsou naprosto paradni! Mas muj velkej obdiv i co se tyka vyberu. Rad se sem budu vracet. Inspirace neni nikdy dost [emoji1303]Díkas, kvůli tomu víceméně i ty fotky dělám, já taky projíždím podobné vlákna a hledám sám inspiraci
sashator Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Nejsou to špatný hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Pěkné fotky, hlavně mají dělat něco kolem +/-10s/rok, ne? To není špatné...
lloffass Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Ty fotky se povedly. A hodinky pěkné, Certiny mě nikdy moc nebraly, ale tyhle mě docela oslovily. Tak nějak mi připomínají něco mezi TH Carrera a Longines Grande Vitesse...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se