sashator Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Tak jsou konečně doma a musím říct, že to čekání stálo za to (a to už jsem několikrát přemejšlel, že svoje místo přepustím). Povedly se. Cifr super, velikost pouzdra taky v pohodě, i ta kritizovaná korunka se mi líbí, dodává jim takovej moderní vzhled Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Myslím,že se fakt vydařily.Nakonec i ta korunka ... ,ale jooo
tano Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Libi se mi tyhle hodinky, celkove vzato. Korunka je super, fotky nemaji chybu.
sashator Odesláno 26. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Je to ale stejně zajímavá zkušenost být dva roky součástí projektu, u kterého už několikrát vypadalo, že půjde do kopru. Jak už jsem psal, dlouho jsem se na ně těšil, ale zhruba od července to začalo upadat, vůbec mi nevadilo protahování ze strany Davosy, těsně před platbou jsem i zvažoval odchod. Ale jsem rád, že jsem vydržel. Naopak mě to nakoplo a už bych se zase pustil do něčeho dalšího
sashator Odesláno 31. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) Jedna "noční"... i když se docela blbě fotí, holt lumi není jejich silná stránka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2016 uživatelem sashator
Ondrej71 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Jsou fajn, za to čekání urcite staly. A nivý projekt by to chtělo - nejake potapky ala stare Seamastery ?
wizard-ov Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Ty BLNR fotky jsou skvělé + skvělá knížka k tomu ! Hosana !
sashator Odesláno 22. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Dneska bylo venku hnusně, ale to psa přeci nezajímá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2016 Tydle Seika jsou fantastický, jedny z nejlepších co znám, pokaždé, když je vidím, tak bych je neskutečně chtěl, stejně jako i jejich levnější kinetické kámošky, jsou prostě povedené po všech stránkách, takže se vlastně dá říct, že jsou dokonalé Jinak klasicky super fotky, hodinky na nich pěkně vynikají.
sashator Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Už dlouho tu nebyly Moony. Jsou to sice moje nejohroženější hodinky, ale vždycky když je vytáhnu, tak si říkám, proč bych je měl prodávat, ne nadarmo jsou to legendy...ale znáte to navíc univerzálnější hodinky co se řemenů týče snad ani neexistujou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Tak tohle mi letos prošlo rukama. Lovil jsem čistě v nižších a středních třídách, překvapivě i poměrně dost v baterkách, ale i tak mě to bavilo. Čtyři kousky už jsou u někoho dalšího. Jeden kousek se servisuje. Sám jsem zvědavej, jak to bude vypadat v tom roce následujícím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 pekny prehled. a uzasny fotky moonu:))
ave1112 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Naaaadherne fotky obvzlast tie Moony si nafotil excelentne a chvalim aj rok 2016, som zvedav co to bude v roku 2017 :-)))
tano Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Pecka, za me Seiko, Damasko a Seemastery
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Moc pekne kousky i zamysleni. Tesim se na tvou inspiraci pro rok 2017 a nove fotky.
sashator Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Kluci díky. Sám jsem zvědavej, kam mě chronovítr zanese, ale myslím, že těch kousků už bude čím dál míň. Nikdy jsem nebyl velkej "točič" hodinek a navíc většinu toho, co jsem chtěl už jsem vyzkoušel. Samozřejmě toho ještě dost zbývá, ale některý kousky jsou cenově mimo, jiný bych zas asi málo nosil. Každopádně nějaký přání bych měl, tak to třeba dopadne
matobp Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 Za tym otaznikom moze byt aj dark side of the moon hned by bolo co fotit...
sashator Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 (upraveno) Neblázni, ještě by mi spadly v koupelně na dlažbu a co pak s nima....za otazníkem se skrývá kousek o několik cenových levelů níže a o pár desítek let starší, ale moc jich tu není (respektive vlastně nevím o žádnejch) Upraveno 29. prosince 2016 uživatelem sashator
matobp Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 posporit a kupit stare ploprofy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se