Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně přijde, že ale maj dlouhý nožky vrtaný až na konci a ta díra by nevypadala moc dobře. Zkoušel jsem to na tom, co mám doma a nějak dobře to nevypadalo. Koneckonců všechny chronografy, co udělali na kůži měly řemeny až k pouzdru, ne? Já zas překlápěčky docela rád, ale jak jsem psal, je to zas dalších 15 stovek navíc

Odesláno

Fajné to tu máš Sašo. Ty military Royal Oaky jsou tak nepatřičné, až mě fascinují. Klobouk dolů za odvahu. Jsou výborné! A navnadils mě na Eriku...už je objednáno :D

Odesláno

Díky, RO jsem si fakt zamiloval, dokonce už ani nepokukuju po klasickym cifru, tak nějak jsem si ten military zamiloval. A myslím, že s erikou budeš spokojenej, je to fakt pohodlná hadroguma

Odesláno

Za dvacku bych si koupil dvoje :)

Ač tahař, řemínek bych tady určitě zkusil, už třeba jen proto, jaký je s tímhle tahem oser - těžký hodinky, ale jenom halflink, do potřebnýho častýho zkracování se ti ale nechce, páč máš frikční trubičky na obou (!) koncích pinu, jestli se teda nepletu.

Já teď svoje SSD001 chvíli nenosím, páč bych potřeboval zkrátit, ale doma se mi nechce a na cestu do krámu jsem línej.

Odesláno (upraveno)

Hele ne, já mám tuby jen na jedný straně a je to tímpádem celkem vklidu. Mám i kliku, že mi sedí ideálně, ale byla to alchymie- Petr měl na hodinkách oba půldílky, tak jsem sundal jeden celej a jeden půl a bylo to krátký, ale s tím pulčikem zase dlouhý. Šalamounsky jsem teda sundal oba půldílky (který očividně nejsou zas až tak půldílky) a je to dobrý. Asi jsem to moc srozumitelně nepopsal, ale určitě mě chápeš :D

edit- a když už řemínek, tak jakej? Chtěl bych přiléhající k pouzdru, ale zase se bojim, že mi na ruce nebude sedět, jak půjde za nožkama hned dolů a že se mi pak budou přetáčet na ruce

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno
  V 19. 3. 2019 v 14:32, sashator napsal:

A to máš od Rasti?

Nechal jsem si ho udělat od Šímy. Ladil tam barvu nitě, aby odpovídala vteřinovce a taky výšku bombírování aby to zakrylo co nejvíc a zároveň nikde nepřečuhovalo.

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 19. 3. 2019 v 13:19, sashator napsal:

A myslím, že s erikou budeš spokojenej, je to fakt pohodlná hadroguma

Erika je doma a musím říct, že super! Jediné, krom tahu, co vydržím nosit déle než hodinu...od včerejšího odpoledne na ruce a dobrý. Jak to přišroubovat k hodinkám jsem pochopil poměrně rychle, ale první pokus o nasazení na ruku byl totální fiasko, nasadil jsem to fakt jak hotntot :lol2: Je to fakt zajímavý řešení, řekl bych mnohem lepší než klasické NATO. Hlavně možnost naprosto přesného nastavení délky a i ta pružnost je fajn.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Měl jsem možnost pár dní ponosit jedny fajn Seika (díky Vojto). Zaujaly mě už při jejich představení v roce 2016, ale doteď jsem měl možnost je jen chvilku ohmatat na srazu. Takže když přišla nabídka je na pár dní odzkoušet, neváhal jsem. Musím říct, že na mě udělaly dojem. První, co člověka zaujme, je určitě velikost. Člověka napadne- tohle přece nemůžu dát na ruku. Jsou to pořádný orloje, kterým ale hodně pomáhá jak materiál (titan), tak i "kónickej" tvar pouzdra. Když se k tomu ještě připočte ergonometrie, kterou u Seika zvládaj dlouhodobě na jedničku, vyjdou z toho vlastně nakonec celkem nositelný hodinky. Ano, do košile to nebude, ale v mikině jsem nazaznamenal žádnej problém. Výrazným prvkem pouzdra je bezesporu modrobílá keramická luneta v kombinaci s keramickou "ochranou" korunky. Přemejšlel jsem, zdali má i nějaký hlubší význam, ale nic mě nenapadlo, takže se přikláním k čistě designovýmu prvku, kterej ale pěkně dokresluje celek. Docela mě překvapila absence závitu u korunky, u 20BARovek jsem se s tím ještě nesetkal. Tah je pohodlnej, spona stejná jako u mm300. Co mě trochu překvapilo, byla vůle v koncovkách tahu a to poměrně velká. Pravděpodobně už se za svoji cestu dost vytahaly. Kapitola sama pro sebe je cifr. Sice je tam toho poměrně dost, ale odečet času tím nějak netrpí. Naopak se člověk může kochat tou spoustou detailů, co se nabízí. Pro mě jako milovníka modrý a oranžový je právě cifr bezesporu tou nejsilnější stránkou hodinek. Technologii tady asi nemá cenu moc rozebírat. Spoustě lidí možná přijde ovládání trochu moc složitý, ale podle mě je to v pohodě, všechno jde tak nějak intuitivně. Třeba rádia mě nikdy moc nebraly, GPS technologie se mi docela líbí. Takže sumasumárum- jsou to fajn hodinky, který kdyby byly o chlup menší a o dva chlupy levnější, tak by byly ještě víc fajn.

post-13346-0-99742800-1556137607_thumb.jpg

post-13346-0-31427600-1556137608_thumb.jpg

post-13346-0-68447000-1556137655_thumb.jpg

post-13346-0-26211800-1556137620_thumb.jpg

post-13346-0-49546200-1556137620_thumb.jpg

post-13346-0-13628800-1556137655_thumb.jpg

post-13346-0-20205600-1556137656_thumb.jpg

post-13346-0-75350700-1556137656_thumb.jpg

post-13346-0-30432000-1556137657_thumb.jpg

post-13346-0-83621300-1556137657_thumb.jpg

post-13346-0-77905100-1556137662_thumb.jpg

Odesláno

Navic se tyhle tak nejak samy foti. Taky jsem si je uzil, kdyz jsem je mel pujcene. Rozhodne nositelnejsi, nez se na prvni pohled zda.

Odesláno

Hele jak mě Astrony nebraly, tak tohle byl první model, kterej bych si dokázal představit.

PS- já vim, že to vlastně nejsou Astrony, ale tak nějak je do tý řady počítám

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...