Marcus Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Skvělé. Marně jsem na youtube hledal něco dalšího. Doufám, že další přibudou (aspoň ty Milgy, prosím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Kluci, díky....až bude chuť a čas tak určitě něco přibude, vymýšlet tyhle blbinky mě tak nějak baví, nápadů je dost ale jen chybí ten čas (malá má rezervovaný celý den, takže zbývá jenom noc a zrovna na to video je potřeba přirozené světlo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Super, počúva sa to krásne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 V pátek večer jsem se jenom tak válel, poslouchal iPoda a četl...no a abyste mohli nasát tu pohodovou atmosféru tak jsem vám to i nafotil (a posléze jsem na to zapomněl, proto fotky postuju až dneska) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 V pátek večer jsem se jenom tak válel, poslouchal iPoda a četl...no a abyste mohli nasát tu pohodovou atmosféru tak jsem vám to i nafotil (a posléze jsem na to zapomněl, proto fotky postuju až dneska) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Paradne fotis a mas super hodinky! Oboje jsou skvely a moc ti je preju. Uzivej si je a diky za pekne vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Když už ten bílej bordel napadl, tak jsem ho trošku využil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Ahoj, oboje super. Ale z tech Milgaussu jsem uplne odvarenej.. nadherny hodinky a na natu jim to taky dost slusi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Trocha toho detialu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Pekne, moc pekne! Cim to je delane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Tyto fotky jsou konkrétně dělané převrácenou Sigmou 17-70 (popisoval to tu kdesi gougy), já jsem takto fotil už asi před dvěma lety ale neměl jsem tehdy externí blesk tak byl dost problém se světlem...už mám ale rok a půl i makro objektiv, takže 97% fotek dělám jím, tady jsem si tak trochu hrál a efekt to myslím splnilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 dost dobry, pekne jeta ta korunka na ingach, tak to ma byt, zivot plyne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Krásné makro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 dost dobry, pekne jeta ta korunka na ingach, tak to ma byt, zivot plyne...to je na takto detailním makru ta největší sranda, člověk zjistí věci který skoro ani nejsou (když ti tu korunku ukážu naživo, tak z těch šrámů neuvidíš lautr nic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Paráda Tvé vlákno mě baví a vždy se těším, jak vidím oživení, na tvé fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Prosim ta, nejako mi unikli rozmery tych ing... Puzdro bez korunky, vyska puzdra, sirka spony, hmotnost a rok vyroby... Sorry za mozno blbu otazku, no vopred moc dik <br />A samozrejme opat chvalim vyborne fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Pár základních dat (vše měřeno v domácích podmínkách, odchylky v desetinách milimetru jsou možné) Rolex Milgauss IWC Ingenieur šířka bez korunky 40 mm 42 mmšířka včetně korunky 43 mm 46 mmvýška pouzdra 13 mm 14 mmciferník 33 mm 31 mmváha včetně tahu 156 g 210 gšířka tahu u stěžejek 20 mm 26 mmšířka spony 17 mm 20 mmve výrobě 2007 2005-2009 Upraveno 23. února 2014 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 super, moc dik ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Po asi měsíčním čekání dnes dorazil řemen od Jacoba- je to aligátor, zpracování parádní, nechal jsem ho prošít šedou nití a myslím, že jsem pro Ingy objevil velice dobrou alternativu tahu, k obleku budou teď jako dělaný pro zajímavost jsem je hned odvážil a váha na kůži činí nějakých 135g. Jak jsem se těšil, že bude výměna procházka rajskou zahradou, tak jsem se trochu mýlil- stěžejky už byly trochu ohlé a hlavně díry v řemenu jsem musel trochu ochodit, podařilo se mi přitom zlomit jednu z těch "vidliček" (očividně nejsou moc pevný) co IWC dává ke všem tahům, ale nakonec se zadařilo a hodinky nemají žádný šrám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se