Přejít na obsah

Limitka Chronomag fora

Doporučené příspěvky

TAKZE PRATELE.

Po nekolika strankach diskuzi se nam vynorila velka sance a to dodelat puvodni navrh GMT limitky. 

42 mm

Tah + NATO strap

Automat

GMT

Vyrobce neni zatim znám - mozna Archimede

Kdo jste pro, pojdte se zapsat, at vime, jestli tenhle napad dostane podporu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Cimrmanovsky cestovatelského tématu by jsme se ale držet možná mohli...

Mapa na cifru je výborná, Modrou vyměnit za béžovou, dát pryč zkratky měst, místo nich by mohlo být právě něco na téma Cimrman, nějaký citát ze hry malinkým písmem. Zvětšit indexy a udělat je plastické, korunku s hrubšími vroubky a přemístit na trojku a okraj lunety je možná taky příliš uhlazený... A nad datumovku bych klidně dal malé logo chronomagu:-)

Odkaz ke komentáři

Klíčem k úspěchu je mít výrobce. Vlastně nic jinýho není potřeba, limitka se udělat z čehokoli.

Z daných parametrů, ceny a tak mě napadá třeba - nechat si udělat sub-limitku z Precista PRS 9 CAF s nějakým českým nápisem na dýnku a možná ještě něco. To se rychle zvládne, nebude třeba nic moc míchat a bude to zaplatitelný - úspěch je myslím zaručen.

Svého času jsem se zabýval spartakem 40mm s wehmachtswerkem nebo s LIP, ale to je elton, takže spíš ne.....

Vzhledem k tomu, že jako limitku je nejjenodušší udělat redukci, by určitě bylo k jednání ten nejjednodušší model od Damasko bez datumky, případně bez dne v týdnu , případně s manuálem .......

Ale jak říkám, klíčem je mít ochotného výrobce .....

Odkaz ke komentáři

Cimrmanovsky cestovatelského tématu by jsme se ale držet možná mohli...

Mapa na cifru je výborná, Modrou vyměnit za béžovou, dát pryč zkratky měst, místo nich by mohlo být právě něco na téma Cimrman, nějaký citát ze hry malinkým písmem. Zvětšit indexy a udělat je plastické, korunku s hrubšími vroubky a přemístit na trojku a okraj lunety je možná taky příliš uhlazený... A nad datumovku bych klidně dal malé logo chronomagu:-)

Jo, to by se mi líbilo. Kdyby byla korunka ponechána na 4, tak by mi ani nevadilo, že by to byl automat. V tomto případě bych se i přidal..

No, necháme se překvapit.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...