gas Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Neres to, cigi tomu nerozumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Já ale vůbec nezpochybňuju Damasko kvalitu - gas má recht , té za pět minut dívání se na hodinky neporozumím Já jen, že ta vložka do lunety je tak nějak na pohled chabá ..... zbytek hodinek je naopak dobrej matroš , silná optika Upraveno 17. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Dela vubec damasko keramiku ? Mne se to na lunetach libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Mám náhradní koncepci. bez lunety s valjoux 7750 bez chnografu - jen s D/D a malou vteřinovkou na 9 výsledný produkt podobný jako DK14 bez lunety, bez Si, bez ...., aby stál do limitu Upraveno 17. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Chosef76 - šokuje mne, žes tam ještě nebyl, myslel jsem, že jsem poslední, kdo damasko vidí poprvé těch ostud, které tu lunety neviděli na vlastní oči bude víc.. včetně mě :-) a to furt bádám na některými obrázky, kde se mi právě z boku jeví ta ocelová jako dooost plastová a s hranatýma zubama jak od Igráčka... ale chtěl jsem to napravit 31/10, kdy se konečně dostanu do Prahy... to skoro vypadá, že si můžem udělat limitní datumové kolečko a ať si to každej nacpe, kam chce ;-) Upraveno 17. října 2013 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Průběžné výsledky, snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 121.B černé 41.C kombinace - třeba korunka černá ... 1 2. podklad ciferníku:2.A černý 42.B bílý ( lumi) 42.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 10 3. indexy hodin3.A čísla 93.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 People ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBCsect ACATittus ACAcigi ACA (alternativně CBB )ivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)Bedjasson ACBChose76 ACAMirek24 BCAparnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunetyRadek K ACCfinanc ACA, určitě ne černý pouzdroFrantik AACPetr_cha AAAKarm ACA (alternativně BCA)gougy AABSedlin ?AA Tak zatím varianta ACA, i když podklad ciferníku a zejména čísla nejsou tak v převaze, jak záhodno pro rozhodnutí . Mám dojem, že je to i tím, že většina pro kombinaci čísel a indexů hlasovala, než Marcel postnul ten poněkud odstrašující obrázek této kombinace. Tak to zatím vypovídá víc, než jsem čekal - jdeme, zdá se, přímo na cíl. Upraveno 17. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Pokud se neprosadí čísla na ciferníku, tak jsem ze hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) tak proč nehlasuješ ??? promiňte, ale nemám čas procházet všechny posty a vyzobávat názory, beru toliko hlasování - to mi připomíná, musím změnit to svoje Tak mi pomozte a prdněte sem jasně čitelný názor. Průběžné výsledky, snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 111.B černé 41.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 42.B bílý ( lumi) 42.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 103. indexy hodin3.A čísla 93.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6People ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBCsect ACATittus ACAcigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá lunetaivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)Bedjasson ACBChose76 ACAMirek24 BCAparnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunetyRadek K ACCfinanc ACA, určitě ne černý pouzdroFrantik AACPetr_cha AAAKarm ACA (alternativně BCA)gougy AABSedlin ?AA Upraveno 17. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Průběžné výsledky, snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 121.B černé 41.C kombinace - třeba korunka černá ... 22. podklad ciferníku:2.A černý 42.B bílý ( lumi) 42.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 113. indexy hodin3.A čísla 103.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6People ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBCsect ACATittus ACAcigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá lunetaivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)Bedjasson ACBChose76 ACAMirek24 BCAparnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunetyRadek K ACCfinanc ACA, určitě ne černý pouzdroFrantik AACPetr_cha AAAKarm ACA (alternativně BCA)gougy AABSedlin ?AAMarcelG ACA (AAA ) Upraveno 17. října 2013 uživatelem MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Nezbývá nám asi nic jiného, houfne navštívit Chronoshop, obrázky a technická data nalezena na netu jsou asi málo přesvědčivá. Upraveno 17. října 2013 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) stříbrné pouzdroluneta svobodná volba - volím standartní minutovouA,B/A,A Někde jsem vyštrachal hlas maamy Průběžné výsledky, snad to něco vypoví1. Pouzdro:1.A stříbrné 131.B černé 41.C kombinace - třeba korunka černá ... 2 2. podklad ciferníku:2.A černý 42.B bílý ( lumi) 52.C kombinace - bílá ( lumi) stupnice minut na černém cifru 11 3. indexy hodin3.A čísla 113.B indexy 43.C kombinace - třeba: čárka, čárka 3 čárka, čárka 6 čárka, čárka 9 čárka, čárka , šipčička 6 People ABCHonza.manta BBCProrok BCCmarecenator BBCsect ACATittus ACAcigi CCA (alternativně CBB ) - celá černá lunetaivan_989 xxB (ak to vyhra za x prosim na zaver doplnit to co ca najviac hodi ja to momentalne neviem)Bedjasson ACBChose76 ACAMirek24 BCAparnistroj CBB mozna i s bilou vlozkou lunetyRadek K ACCfinanc ACA, určitě ne černý pouzdroFrantik AACPetr_cha AAAKarm ACA (alternativně BCA)gougy AABSedlin ?AAMarcelG ACA (AAA )maama A B/A A Upraveno 17. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Rozhodl jsem se peníze zatím utratit jinde. Takže uvolňuji číslo 2 v seznamu zájemců. Prosím o vymazání. Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Kubo, vem nejaky Damaska na sraz do PV.Taky jsem si jeste nezatocil DA lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Rozhodl jsem se peníze zatím utratit jinde. Takže uvolňuji číslo 2 v seznamu zájemců. Prosím o vymazání. Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk já bych se o to s dovolením postaral. když si to rozmyslíš, dej vědět. poslední seznam beru z příspěvku:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65027-limitka-chronomag-fora/?p=1019227 1. Frantik s lunetou2. maama s lunetou3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)4. Gougy s lunetou5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez6. Ivan_9897. lukin_ova s lunetou8. marecenator s lunetou9. Moty123 s lunetou10. Straspol s lunetou11. cigi bez lunety12. People s lunetou13. Honza.manta s lunetou14. shag15. MarcelG s lunetou16. Peta-Biker17. kubson s lunetou18. zekon730219. Radek K s lunetou20. Gas21. Chosef76 s lunetou22. Lion s lunetou23. Tittus s lunetou24. Mirek24 s lunetou25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic26. patprom27. parnístroj s lunetou28. Cyril s lunetou29. Karm s lunetou30. Sedlin s lunetou31.32.33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodinxy. filo.boxer bez lunetyxx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Upraveno 17. října 2013 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 tiez off... 14 volna 1. Frantik s lunetou2. maama s lunetou3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)4. Gougy s lunetou5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez6. Ivan_9897. lukin_ova s lunetou8. marecenator s lunetou9. Moty123 s lunetou10. Straspol s lunetou11. cigi bez lunety12. People s lunetou13. Honza.manta s lunetou14. 15. MarcelG s lunetou16. Peta-Biker17. kubson s lunetou18. zekon730219. Radek K s lunetou20. Gas21. Chosef76 s lunetou22. Lion s lunetou23. Tittus s lunetou24. Mirek24 s lunetou25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic26. patprom27. parnístroj s lunetou28. Cyril s lunetou29. Karm s lunetou30. Sedlin s lunetou31.32.33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodinxy. filo-boxer jedine bez lunetyxx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 .. se vším souhlasím.. včetně té připomínky k inverznímu kroužku a přesahu minutové ručky.. ale jenom u těch PVD zubů jsem se zarazil.. mě právě příjde, že v černé jsou naopak decentnější.. chtělo by si to umět představit tu celo-černou lunetu v kombinaci s ocelovým pouzdrem.. zdroj forum.tz-uk decentnější jsou černé zuby na černém pozadí pouzdra. tady je ale varianta, tak jsem to aspoň pochopil, použít PVD lunetu na stříbrné pouzdro - takže kontrast proti světlému pouzdru a světlé kůži (asi ve většině zdejších případů) dá zubům vyniknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 taky se tu povídalo, že by limitka měla být bláznivá.asi vyhrává černý cifr a inverzní kroužek, o kterým mám pochybnosti.existuje černá luminiscenční barva? co takhle černý cifr v provedení jako DA47 - svítí černý cifr, bílé ručičky a čísla ve tmě stíní.nezměnilo by to podle mě dotažený stávající design a vzniká limitka jakou svět neviděl (pak se ale zhasne...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 černé světlo - moc koukáš na filmy ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) na mojich mido multifort mam lumi v ciernej farbe resp je to taka tmavo seda. Ale skoro to nesvieti, je to na prd. Upraveno 17. října 2013 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 tiez off... 14 volna16 volná 1. Frantik s lunetou2. maama s lunetou3. Bedjasson s lunetou (pouze cifr bez čísel)4. Gougy s lunetou5. Petr_Cha černé s lunetou, bílé bez6. Ivan_9897. lukin_ova s lunetou8. marecenator s lunetou9. Moty123 s lunetou10. Straspol s lunetou11. cigi bez lunety12. People s lunetou13. Honza.manta s lunetou14. 15. MarcelG s lunetou16.17. kubson s lunetou18. zekon730219. Radek K s lunetou20. Gas21. Chosef76 s lunetou22. Lion s lunetou23. Tittus s lunetou24. Mirek24 s lunetou25. brett - pouze s lunetou 1-12, jinak nic26. patprom27. parnístroj s lunetou28. Cyril s lunetou29. Karm s lunetou30. Sedlin s lunetou31.32.33. prorok - 4.nestandartní luneta - barva, 12 hodinxy. filo-boxer jedine bez lunetyxx. financ (uzavírá sestavu) s lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se