Přejít na obsah

FATHER and SON ... NERO.8 a ST1G

NERO.8

Doporučené příspěvky

Díky.

Tenhle typ Nautilů bych asi fakt snesl. A najednou mi nevadí ani ty panty.

Dokonce se mi líbí tak moc, že jsem si znova prohlížel klasické Nautily jestli jsem třeba za týden nedospěl. A ne. Buď přesně tyto a nebo žádné, alespoň zatím.

Díval jsem se i na ty s jinýma komplikacema a stejně jako už v mnoha jiných případech musím konstatovat, že až na vyjímky máme s tebou a tátou velmi podobný vkus.

Už jste zjišťovali jak to máme s těma příbuznýma?  :lol2:

Kdyby jsi někdy v budoucnu zjistil, že tě třeba nebaví, dej mi vědět. A neříkej že ne. Aqanauty jsi mi před měsícem taky nechtěl pustit.  :frusty:

Vedle těchto, klasické Nautily byly trošku šedé myšky :-) S tím podobným vkusem máš pravdu, ale ty příbuzné jsme zatím ještě nezkoumali ... už je na čase.  :lol2: Kdyby náááhodou, tak jsi první komu dám vědět. :-)

Jestli bude extra vlákno na cibule, tak sem frkej auta! Nějak jsem pořád nezaregistroval žádnej Land Rover  :death:  :clap:  

Cyrdo, promiň, ale LR měl bohužel stánek až za městem.  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Jj je to super auto, ale G v AMG mi příjde totálně "proti přírodě":

vyrobit dokonalé terénní auto, dokonale hranaté, tedy dokonale neaerodynamické (fuj to slovo se nedá ani napsat, natož vyslovit), a pak tam lupnout skoro šestilitrový motor, a chtít, aby to jelo  270?  :blink:

Já osobně bych s tím ani v 350ce nejezdil v terénu. Máš pravdu, že to má aerodynamiku malého města, ale přesto si myslím, že když se někomu to auto líbí moc a chce aby taky trochu jelo, tak nejlepší volba je AMG.. :-) Navíc se mi líbí více zadní a přední blatník u AMG. :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já osobně bych s tím ani v 350ce nejezdil v terénu. Máš pravdu, že to má aerodynamiku malého města, ale přesto si myslím, že když se někomu to auto líbí moc a chce aby taky trochu jelo, tak nejlepší volba je AMG.. :-) Navíc se mi líbí více zadní a přední blatník u AMG. :-)))

Asi už jsem přišel na to proč se Ti tak líbí...Víš co má společného PP Nautilus a Mercedes G ?

?

Na obojím jsou vidět panty.  :lol2:

Odkaz ke komentáři

hledám inspiraci pro výrobu ... originální pouzdro na Pam řemeny

Hledáš někoho, kdo vyrobí takovéhle pouzdro? Znám v Liberci jednoho šikovného brašnáře, tak klidně napiš víc do SZ.

A co to vidím? řemeny, které jsem viděl nedávno jen na papíře, jsou už zhmotněné...  :robot:

Doufám, že musíš do Prahy nebo někam do Čech hóódně brzy a že mi to dáš vědět  :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...