NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY ? naše cesty se spojily ...
Hasňa Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 (upraveno) Tak to je maso. Prime srovnani se vidi malo. To zjemneni fontu a rucek jim prospelo. Mnoho malych zmen a hodinky maji uplne jinou naladu. Z technickeho, utilitarniho feelingu do poetickeho, emocionalniho. Neskutecne. Jako ze drive se mi klasicke BP asi libily vice, tak ted je tomu asi naopak. Ty BP ted muzes s lehkym srdcem prodat za pul nakupky, ...me. Prece jen jsou uz onosene, na foru okoukane a vedle te limitky vypadaji jak chudi pribuzni. :-) Upraveno 2. prosince 2013 uživatelem Hasňa
michalval Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Jsou parádní Pavle, ještě jednou blahopřeju. Jednou je třeba seznámíš s mými Lindberghovými Atlantickými Longines, když budou ty Tvoje chtít Koukám, že to je limitka 1149 ks? Proč zrovna tohle číslo? Já o těch hodinkách nevím víc, než že jsou spojeny s malým princem resp. jeho autorem.
emef Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 14:17, Hasňa napsal: Tak to je maso. Prime srovnani se vidi malo. To zjemneni fontu a rucek jim prospelo. Mnoho malych zmen a hodinky maji uplne jinou naladu. Z technickeho, utilitarniho feelingu do poetickeho, emocionalniho. Neskutecne. Jako ze drive se mi klasicke BP asi libily vice, tak ted je tomu asi naopak. Ty BP ted muzes s lehkym srdcem prodat za pul nakupky, ...me. Prece jen jsou uz onosene, na foru okoukane a vedle te limitky vypadaji jak chudi pribuzni. :-) Jinak Nerovi tiše závidím blahopřeju!
Návštěvník PavelB Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Gratuluju! Jsem rad, ze chrono svet je tak siroky, ze bude stale co vybirat...:-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Rodkopf Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 (upraveno) V 2. 12. 2013 v 14:17, Hasňa napsal: jsou uz onosene, na foru okoukane a vedle te limitky vypadaji jak chudi pribuzni. :-) dobře to zkoušíš, třeba vyměkne! Ale je pravda, že limitka je opravdu povedenější, jen mě fakt mrzí plná dýnka, takové krásné strojky by měly být viditelné! EDIT: abych nezapomněl, Gratulace! PP a tahle limitka už jsou hoodně vytříbené kousky, pěkně pokračujete chlapci! Upraveno 2. prosince 2013 uživatelem Rodkopf
NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 14:17, Hasňa napsal: Tak to je maso. Prime srovnani se vidi malo. To zjemneni fontu a rucek jim prospelo. Mnoho malych zmen a hodinky maji uplne jinou naladu. Z technickeho, utilitarniho feelingu do poetickeho, emocionalniho. Neskutecne. Jako ze drive se mi klasicke BP asi libily vice, tak ted je tomu asi naopak. Ty BP ted muzes s lehkym srdcem prodat za pul nakupky, ...me. Prece jen jsou uz onosene, na foru okoukane a vedle te limitky vypadaji jak chudi pribuzni. :-) s první polovinou souhlasím ? jinak oboje mají své kouzlo a Ty klasické BP jsou skvěle onošené ? nechtěl jsem je tou fotkou srovnávat, ale spíše je prezentovat jako nerozlučnou dvojku ?
Ondrej71 Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Moc povedená dvojička, těžko bych si vybíral ;-)
NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 14:18, michalval napsal: Jsou parádní Pavle, ještě jednou blahopřeju. Jednou je třeba seznámíš s mými Lindberghovými Atlantickými Longines, když budou ty Tvoje chtít Koukám, že to je limitka 1149 ks? Proč zrovna tohle číslo? Já o těch hodinkách nevím víc, než že jsou spojeny s malým princem resp. jeho autorem. ty moje by se chtěly seznámit ? co nejdříve ? jinak netuším proč jich je 1149 ...
NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 17:41, emef napsal: Jinak Nerovi tiše závidím blahopřeju! moc díky ...
NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 18:12, PavelB napsal: Gratuluju! Jsem rad, ze chrono svet je tak siroky, ze bude stale co vybirat...:-) Sent from my iPhone using Tapatalk díky ? určitě by se dalo ještě něco vybrat ( třeba zbytek limitky ) ?
NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 19:14, Rodkopf napsal: dobře to zkoušíš, třeba vyměkne! Ale je pravda, že limitka je opravdu povedenější, jen mě fakt mrzí plná dýnka, takové krásné strojky by měly být viditelné! EDIT: abych nezapomněl, Gratulace! PP a tahle limitka už jsou hoodně vytříbené kousky, pěkně pokračujete chlapci! nevyměkne ? díky ? to dýnko bych hned prosklil ...
NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 20:24, Ondrej71 napsal: Moc povedená dvojička, těžko bych si vybíral ;-) díky kamo ? vybírat mezi něma asi nejde ?
NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 20:43, Kid_A napsal: krasnej kus Nero. super flieger díky ?
Návštěvník PavelB Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 20:41, NERO.8 napsal: Gratuluju! Jsem rad, ze chrono svet je tak siroky, ze bude stale co vybirat...:-) Sent from my iPhone using Tapatalk díky ? určitě by se dalo ještě něco vybrat ( třeba zbytek limitky ) ? Chce to hooooodne sebe ovladani. Uz si davam zakaz chodit na chrono24 a do Parizske. Zatim vzdy jsem si neco vybral...:-) dnes jsem koupil lvcka a uz koukam po limitce pamu north pole. Je to nekonecny pribeh Sent from my iPhone using Tapatalk
NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 (upraveno) V 2. 12. 2013 v 14:18, michalval napsal: Koukám, že to je limitka 1149 ks? Proč zrovna tohle číslo? St1g s manželkou na to asi přišli ? 1149 ks v oceli + 250 ks v bílém zlatě + 500 ks v růžovém zlatě + 1 ks v platině = 1900 Exupery narozen: 29.06.1900, Lyon, Francie Upraveno 2. prosince 2013 uživatelem NERO.8
NERO.8 Odesláno 2. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 21:08, PavelB napsal: Chce to hooooodne sebe ovladani. Uz si davam zakaz chodit na chrono24 a do Parizske. Zatim vzdy jsem si neco vybral...:-) dnes jsem koupil lvcka a uz koukam po limitce pamu north pole. Je to nekonecny pribeh Sent from my iPhone using Tapatalk já se musím přiznat, že to až tak živelné nemám ? hodně o výběru přemýšlím předem ?
Návštěvník PavelB Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 21:45, NERO.8 napsal: já se musím přiznat, že to až tak živelné nemám ? hodně o výběru přemýšlím předem ? Tak to závidím sebeovládání... Jen se vždy snažím najít nejlepší dostupnou cenu, ale jinak si prostě vyberu a hned to sháním. A zatím jsem vždy sehnal Jediné, co mne uklidňuje, je to, že třeba za 50 let budou mít moje děti radost, co po tatínkovi zdědily :-)
Cyril Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 V 2. 12. 2013 v 21:06, NERO.8 napsal: díky kamo ? vybírat mezi něma asi nejde ? faq pjekny kuci! Kerej z nich je vlastne Renda? :-) doufam, ze vas uvidime na srazu v Olomócu.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se