NERO.8 Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 TAK UŽ MÁM JASNO ... SEN MÁ JMÉNO ... PAM 270 ... UPGRADE PAM COLLECTION ... DÍL 3. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 (upraveno) UPGRADE PAM COLLECTION ... DÍL 4.Panerai je moje srdeční záležitost a pokud se člověk rozhodne postoupit o stupínek výše, tak to nejde bez obětí. Téměř ke všem mým hodinkám se váže nějaký příběh a rozloučit se s některými z nich nebylo pro mně jednoduché. Pozitivní na tom ale bylo, že jsem udělal pár kamarádům na fóru radost a pomohl jim splnit ten jejich sen. Moc se těším, až si ten můj sen poprvé dám na ruku, udělám první fotku a rozdělím se s Váma o radost z nich. Zatím vkládám fotky, které mi pomohly se takto rozhodnout : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. října 2013 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 (upraveno) Krásné Pavle, nevim, kterých PAMů ses zbavil, ale asi to za to stálo.. Upraveno 12. října 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Wow. Skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Týýýýýýý jo.... . Gratuluji !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 19:22, Ondrej71 napsal: Krásné Pavle, nevim, kterých PAMů ses zbavil, ale asi to za to stálo.. díky moc Ondro, nebyly to jenom Pamy ... obrečíme je společně na srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 19:28, Hasňa napsal: Wow. Skvele. V 12. 10. 2013 v 20:22, Eman2208 napsal: Týýýýýýý jo.... . Gratuluji !!! díky moc chlapi, ale zatím je ještě nemám ... ať to nezakřiknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 20:31, NERO.8 napsal: díky moc Ondro, nebyly to jenom Pamy ... obrečíme je společně na srazu Snad ne Hlubokomorske taky? Na sraz se tesim, potrebuju vyčistit hlavu. Jen zatím nemám zádne hodinky, bez nich se tam budu asi cítit divne :-(, něco s tím musím do te doby udelat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 19:20, NERO.8 napsal: UPGRADE PAM COLLECTION ... DÍL 4.Panerai je moje srdeční záležitost a pokud se člověk rozhodne postoupit o stupínek výše, tak to nejde bez obětí. Téměř ke všem mým hodinkám se váže nějaký příběh a rozloučit se s některými z nich nebylo pro mně jednoduché. Pozitivní na tom ale bylo, že jsem udělal pár kamarádům na fóru radost a pomohl jim splnit ten jejich sen. Moc se těším, až si ten můj sen poprvé dám na ruku, udělám první fotku a rozdělím se s Váma o radost z nich. Zatím vkládám fotky, které mi pomohly se takto rozhodnout : Super volba, 270tky stojej za to. Sám po nich pokukuju. Když už upgrade, co třeba PAM 335? Je to totéž, ale v keramice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 21:13, Ondrej71 napsal: Snad ne Hlubokomorske taky? Na sraz se tesim, potrebuju vyčistit hlavu. Jen zatím nemám zádne hodinky, bez nich se tam budu asi cítit divne :-(, něco s tím musím do te doby udelat.. hlubokomořské bohužel taky, ale to je jiný příběh související s BP ... prostě nezůstal kámen na kameni ... teď mi chybí hodinky do vody a nepohody ( při potápění v Mariánském příkopu budu chybět - musím se omluvit ) jinak sraz bude určitě super ... v partě, která se v Prostějově schází se určitě divně cítit nebudeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 21:25, NERO.8 napsal: hlubokomořské bohužel taky, ale to je jiný příběh související s BP ... prostě nezůstal kámen na kameni ... teď mi chybí hodinky do vody a nepohody ( při potápění v Mariánském příkopu budu chybět - musím se omluvit ) jinak sraz bude určitě super ... v partě, která se v Prostějově schází se určitě divně cítit nebudeš DS je Skoda, ale ty BP za to stojí, na ty se tesim nejvíc :-), dreamwatche Koukal jsem, super obsazeni, bude fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 21:21, volfda napsal: Super volba, 270tky stojej za to. Sám po nich pokukuju. Když už upgrade, co třeba PAM 335? Je to totéž, ale v keramice... jsem rád, že jsi se ozval ... vím že se o ně taky zajímáš a budu Ti držet palce ať se povedou ... 335 se mi taky líbí a byly na chvíli v úvaze, ale nakonec to vyhrály stříbrné ( pocitově - jsou klasičtější a univerzálnější směrem k řemenům ) ... navíc mi keramika přijde opticky menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 21:29, Ondrej71 napsal: DS je Skoda, ale ty BP za to stojí, na ty se tesim nejvíc :-), dreamwatche Koukal jsem, super obsazeni, bude fajn už aby to bylo ... potřebuju se trochu odreagovat od práce a těším se na kluky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 21:45, NERO.8 napsal: už aby to bylo ... potřebuju se trochu odreagovat od práce a těším se na kluky...já už mám nachystaný plastový talíř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 21:46, Eman2208 napsal: ...já už mám nachystaný plastový talíř... tak budeš mít dva ... já mám pro tebe celý set i s kelímkem a plastovým příborem ... budeš se Honzo s tím plastem a těma pilotkama cítit jako v letadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 V 12. 10. 2013 v 21:52, NERO.8 napsal: tak budeš mít dva ... já mám pro tebe celý set i s kelímkem a plastovým příborem ... budeš se Honzo s tím plastem a těma pilotkama cítit jako v letadle No to je furt lepší, než minule.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 13. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 V 12. 10. 2013 v 22:02, Eman2208 napsal: No to je furt lepší, než minule.... určitě se budeš moci více uvolnit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 270ky jsou super. Parkrat jsem mel tu cest .....a kdybych uz nemel hodne podobne titanove 311, tak jsem si je poridil. Automat je automat! A desetidenni rezerva nema konkurenci. Doufam ze je privezes na sraz. Oblozime Emana polstarema a pujcime mu vsechny nase cinule :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 13. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 V 13. 10. 2013 v 8:34, Cyril napsal: 270ky jsou super. Parkrat jsem mel tu cest .....a kdybych uz nemel hodne podobne titanove 311, tak jsem si je poridil. Automat je automat! A desetidenni rezerva nema konkurenci. Doufam ze je privezes na sraz. Oblozime Emana polstarema a pujcime mu vsechny nase cinule :-). 311 jsou pecky a kdybych byl jejich vlastníkem, napsal bych to stejně ... titan jsem měl chvíli ( 305 ), ale mi dělá starosti spíše bronz na sraz je určitě beru ... Ty neber polštáře, máme doma dětskou ohrádku s podložkou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Tenhle VYSNĚNÝ výběr Ti moc přeju a schvaluju Pavle, z hlediska vkusu je naprosto V POŘÁDKU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se