Přejít na obsah

FATHER and SON ... NERO.8 a ST1G

NERO.8

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

NERO.8

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

SVÍČKA PRO TEREZKU                                             HODNĚ SIL MARCELI, ŽIVOT JDE DÁL

NERO.8

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VEČERNÍ PLAVBA NA NEJKRÁSNĚJŠÍ OSTROV ITÁLIE  CAPRI  

67b2196282e

NERO.8

OBĚD U MOŘE ?  OSTROV CAPRI  

67

UPGRADE PAM COLLECTION ... DÍL 4.

Panerai je moje srdeční záležitost a pokud se člověk rozhodne postoupit o stupínek výše, tak to nejde bez obětí. Téměř ke všem mým hodinkám se váže nějaký příběh a rozloučit  se s některými z nich nebylo pro mně jednoduché. Pozitivní na tom ale bylo, že jsem udělal pár kamarádům na fóru radost a pomohl jim splnit ten jejich sen.

Moc se těším, až si ten můj sen poprvé dám na ruku, udělám první fotku a rozdělím se s Váma o radost z nich.

Zatím vkládám fotky, které mi pomohly se takto rozhodnout :

Upraveno uživatelem NERO.8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 10. 2013 v 20:31, NERO.8 napsal:

díky moc Ondro, nebyly to jenom Pamy ... obrečíme je společně na srazu ;)  :)  

Snad ne Hlubokomorske taky?

Na sraz se tesim, potrebuju vyčistit hlavu. Jen zatím nemám zádne hodinky, bez nich se tam budu asi cítit divne :-(, něco s tím musím do te doby udelat..

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2013 v 19:20, NERO.8 napsal:

UPGRADE PAM COLLECTION ... DÍL 4.

Panerai je moje srdeční záležitost a pokud se člověk rozhodne postoupit o stupínek výše, tak to nejde bez obětí. Téměř ke všem mým hodinkám se váže nějaký příběh a rozloučit  se s některými z nich nebylo pro mně jednoduché. Pozitivní na tom ale bylo, že jsem udělal pár kamarádům na fóru radost a pomohl jim splnit ten jejich sen.

Moc se těším, až si ten můj sen poprvé dám na ruku, udělám první fotku a rozdělím se s Váma o radost z nich.

Zatím vkládám fotky, které mi pomohly se takto rozhodnout :

Super volba, 270tky stojej za to. Sám po nich pokukuju. Když už upgrade, co třeba PAM 335? Je to totéž, ale v keramice...

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2013 v 21:13, Ondrej71 napsal:

Snad ne Hlubokomorske taky?

Na sraz se tesim, potrebuju vyčistit hlavu. Jen zatím nemám zádne hodinky, bez nich se tam budu asi cítit divne :-(, něco s tím musím do te doby udelat..

hlubokomořské bohužel taky, ale to je jiný příběh související s BP ... prostě nezůstal kámen na kameni ... teď mi chybí hodinky do vody a nepohody ( při potápění v Mariánském příkopu budu chybět - musím se omluvit )

jinak sraz bude určitě super ... v partě, která se v Prostějově schází se určitě divně cítit nebudeš  :) 

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2013 v 21:25, NERO.8 napsal:

hlubokomořské bohužel taky, ale to je jiný příběh související s BP ... prostě nezůstal kámen na kameni ... teď mi chybí hodinky do vody a nepohody ( při potápění v Mariánském příkopu budu chybět - musím se omluvit )

jinak sraz bude určitě super ... v partě, která se v Prostějově schází se určitě divně cítit nebudeš  :) 

DS je Skoda, ale ty BP za to stojí, na ty se tesim nejvíc :-), dreamwatche

Koukal jsem, super obsazeni, bude fajn :cheers:

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2013 v 21:21, volfda napsal:

Super volba, 270tky stojej za to. Sám po nich pokukuju. Když už upgrade, co třeba PAM 335? Je to totéž, ale v keramice...

jsem rád, že jsi se ozval ... vím že se o ně taky zajímáš a budu Ti držet palce ať se povedou ...

335 se mi taky líbí a byly na chvíli v úvaze, ale nakonec to vyhrály stříbrné ( pocitově - jsou klasičtější a univerzálnější směrem k řemenům ) ... navíc mi keramika přijde opticky menší

Odkaz ke komentáři

270ky jsou super. Parkrat jsem mel tu cest .....a kdybych uz nemel hodne podobne titanove 311, tak jsem si je poridil. Automat je automat! A desetidenni rezerva nema konkurenci. Doufam ze je privezes na sraz. Oblozime Emana polstarema a pujcime mu vsechny nase cinule :-).

Odkaz ke komentáři

V 13. 10. 2013 v 8:34, Cyril napsal:

270ky jsou super. Parkrat jsem mel tu cest .....a kdybych uz nemel hodne podobne titanove 311, tak jsem si je poridil. Automat je automat! A desetidenni rezerva nema konkurenci. Doufam ze je privezes na sraz. Oblozime Emana polstarema a pujcime mu vsechny nase cinule :-).

311 jsou pecky a kdybych byl jejich vlastníkem, napsal bych to stejně ... titan jsem měl chvíli ( 305 ), ale mi dělá starosti spíše bronz  ;)  

na sraz je určitě beru ... Ty neber polštáře, máme doma dětskou ohrádku s podložkou ...  :) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...