McStinger Odesláno 5. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 (upraveno) 14. Zlatý klinček Na to, že sme na diskusnom fóre, tak si pripadám ako vo one man show . A keďže nemôžem skončiť recenziu bodom číslo 13, tak ešte nejaký ten zlatý klinček. Ďakujem za pozornosť Upraveno 5. října 2013 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Skvělý vlákno, super hodinky, dokonalý fotky. Čumím na ně furt dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Tu už ani niet nad čím diskutovať, len sa kochať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Takto dobre strukturovanych a zabavnych recenzi je tady jen par. Navic se to 'na pokracovani' vyborne cte. Jeste pokracuj, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Nejen ze jsou úžasný ty makrofotky ciferníku, ale i ten ciferník samotný. Precizní. Takhle přísný oko snese málokterá značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 5. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2013 Fakt super čítanie! Tá precíznosť sa k tým hodinkám hodí. Priam ukážková recenzia a perfektné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 super instrument:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 15. UV Ako taký malý prídavok som vyhrabal fotky pod UV svetlom. Celkom to začne žiariť, aj keď zrejme netreba superluminovu dráždiť silnými dávkami UV moc často, určite jej to na životnosti nepridáva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Opravdu super recenze úžasných hodinek. A před foto klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Perfektní makro fotky. Dokonalé detaily. Poutavé čtení. Jen houšť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Skvělé detaily perfektně vyrobených hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Díky, díky, presvedčili ste ma, sa mi začínajú tie fotky páčiť . Niečo ešte skúsim cez víkend vyloviť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Dik moc za foto a citanie! Smelo dalej, viac takychto recenzii!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Objevil jsem tohle vlákno až teď, díky za příjemně strávený čas čtením a poklona za fotky prďáckých hodinek :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 16. UP Popri debate o makre hodiniek som si spomenul, že ešte mám pár fotiek v archíve, tak ich pridávam. Snáď niekomu padnú vhod ku rannej káve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Jindro,dávam veľké plus za tento prídavok,inak by som toto skvelé vlákno neobjavil.Celé som ho prešiel a môžem len krátko konštatovať: poklona pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 opravdu krasne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 17. UP2Naozaj ma tešia všetky tie pozitívne reakcie. Mám teraz nefotografické obdobie, venujem sa skôr iným koníčkom. Tak som ešte niečo skúsil z archívu vyhrabať, ale sú to už naozaj zrejme posledné kúsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Nádherné potápky od Mühle Glasshütte... A taky vynikající fotky, dobře dokumentující preciznost zpracování. Je vidět, že MG nejsou žádní unterwassermanni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 No, také já jsem tohle vlákno objevil až teprve díky poslednímu nášupu fotografií. Ale lépe pozdě než vůbec. Recenze je opravdu skvělá (už ten historizující začátek člověka náramně vtáhne do děje), o tom už tě ostatně svými reakcemi zajisté přesvědčili předchozí komentátoři, resp. členové fóra. Fotografie nadstandard, obzvláště jedná-li se o fotografie z mobilního telefonu, jak jsem pochopil z jednoho z komentářů. Mě osobně nejvíc dostala část s popisem setkání s panem Mühle. Kolika lidem se něco takového poštěstí? Každopádně gratuluji k parádním hodinkám s nadstandardním příběhem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se