Přejít na obsah

KUPEC a jeho fiky

IzTaPa

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

ty vole ja som si s nim aj pisal ci nema nieco na predaj popripadde vymenu...otazka znie ale ci to robil naschval a robil si prcu ci a kedy sa nato pride alebo naozaj postoval nadrzovku fejky...hm zvlastne a pritom bol aj v blave na zraze a docela pohodovy chlapik

Odesláno

Taky mě napadlo, že je to jen prča, třeba i domluvená s moderátorama, to už by tu ale bylo vysvětlení a hlavně by fotky tak rychle nezmizely...

Dám teda ty deep sea ještě sem, ať je to pohromadě...

post-14887-0-78482600-1380615501_thumb.jpg

Odesláno

na zraze v BA som ho ja nevidel, ale predaval som mu svoje stajny a tiez mam s nim dobru skusenost, v pohode chlapik! myslim, ze s hodinkami v cenach stovak ? normalne kseftoval ako kazdy, no tie drahe mal len fejky, ktore si nedovolil predat...

Odesláno

to je tím že tady byl dlouho. když jsem sem přišel já jako nováček a vyfotil breitling for bentley tak napsaly 4 lidi okamžitě že to jsou fejky bez jakýchkoliv náznaků nebo důkazů. jediný měřítko bylo datum registrace. ze 4 co mě napadli se omluvil jediný. kdo kupce vůbec odhalil?  věděl jak fotit. kyklopa neměl nikdy vidět.

edit. když tak čtu jehohodnocení tak si možná jen připravoval půdu na prodej....

Odesláno
  V 1. 10. 2013 v 8:17, misoo napsal:

na zraze v BA som ho ja nevidel, ale predaval som mu svoje stajny a tiez mam s nim dobru skusenost, v pohode chlapik! myslim, ze s hodinkami v cenach stovak ? normalne kseftoval ako kazdy, no tie drahe mal len fejky, ktore si nedovolil predat...

ty jeho stainy mam taky, ale ty asi fiky nebudou :)

Odesláno

tak ja som tu mal tiez skusenost ako novy clen ked som tu vyfotil svoje super avengeri s diamantami a okamzite som bol obvineny ze su to fejky..a ked sa prislo ze niesu nikto sa mi taktiez neospravedlnil...ale to je uz z ineho sudka...

ale zaujimalo by ma vyjadrenie samotneho "kupca"

Odesláno

Nebylo by dobré vysvětlit neznalým, co je na jednotlivých fotkách v nepořádku?

Za všechny, kteří to stejně jako já minimálně na fotkách nepoznají děkuju těm, kteří to vysvětlí.

Odesláno
  V 1. 10. 2013 v 8:39, MaxT napsal:

Za všechny, kteří to stejně jako já minimálně na fotkách nepoznají děkuju těm, kteří to vysvětlí.

+1

Odesláno

viz uplne prvni veta v tomto postu:

... kde muzeme postovat kupcovy fiky pro dalsi rozbor mistnich guru...

Odesláno
  V 1. 10. 2013 v 8:52, Micey napsal:

Já si dám na pár dní odvykačku a zrovna přijdu o takovou srandu. Vlákno, kde se na to přišlo, je smazaný?

ne, kupec jen smazal vsechny svoje fotky (mel je zjevne jako link z externiho serveru)

Odesláno

chlapi, ved si vygooglite kvalitnu fotku originalov a mozte porovnavat, v ramci moznosti z tych nekvalitnych fotiek samozrejme... :) 

Odesláno

k čemu? jsou to fejky tak co. hledat rozdíly je k ničemu, stejně se jejich kvalita furt mění a hlavně výrobců fejků bude taky hodně takže se bude lišit i fejk od fejku

Odesláno

Sice jsem tu každý den, ale vůbec nevím, oč jde. Kam fotky dával, jestli to prodával nebo jako o co jde? Díky za vysvětlení.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...