Bullet Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Ahoj kluci, pomalu dochazim k zaveru, ze potrebuju doma alespon jedny "bronzo watch"...Aktualne se ale peru s vyberem barvy cifru.... Proto uvitam vase podnety jakou barvu by jste preferovali u bronzoveho pouzdra (hodinky budou spise na kuzi nez gume....)Spona bronz, to je jasne... Vybiram z tmave zelene barvy cifru, hnedeho cifru, cerneho cifru.... Hlavne premyslim, jakmile budou plesnivet, jak to bude s kterou barvou vypadat.... Znacky mam ve vyberu asi ctyri....z toho u dvou limitek je to s otaznikem, zestli se zadari.... Tak uvidime....dekuju vsem!
financ Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Je to uplne jedno, stejne budes casem chtit ty druhy :-)
Bullet Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 No....docela jsi to vystihl...tak to alespon zkusim pred koupi trochu "eliminovat" :-)
libor2002 Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 (upraveno) pomalu dochazim k zaveru, ze potrebuju doma alespon jedny "bronzo watch"...... to jsem rad, ze potreba bronzu nedochazi jenom me. Ja koukam na cerny cifr - neutralni... hnede a zelene si uzijes na pouzdre dost a dost az ti zacnou plesnivet. Ale v poradi by to bylo asi cerna, hneda, zelena. Edit: Jo ale treba Olivier dela i modry cifr... Upraveno 15. října 2013 uživatelem libor2002
Bullet Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Cerny - neutralni, univerzalni, ano, souhlasim..., ale prave ten hnedy a zeleny bude zase lepe dohromady s tou patinou....ale diky za nazor...pockam na dalsi....
financ Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Pro mě je u bronzovek důležitý, aby barva datumky seděla s barvou cifru.
Bullet Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 no, to je zajimavej postreh....diky
Bullet Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 .....jeste tedy pridam, ze barva datumovky bude vzdy stejna jako barva cifru....:-)
tombas Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Asi by se mi líbil tmavě červený, taková temná až skoro černá, nebo s přechodem od červeného středu k černým okrajům.
financ Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Asi by se mi líbil tmavě červený, taková temná až skoro černá, nebo s přechodem od červeného středu k černým okrajům.Ktery bronzovky to maji?
tombas Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Tak po tom jsem nepátral, dotaz zněl na barvu cifru, zmíněny nejsou ani značky, ze kterých se vybírá. Něco podobného jsem viděl třeba na rolexech.
Bullet Odesláno 16. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Ohledne vyberu z barvy jsem to psal takto: Vybiram z tmave zelene barvy cifru, hnedeho cifru, cerneho cifru.... To co Ty popisujes jsem videl snad na Seiko Sport new, nebo new Monster, ted nevim, nicmene to neni tento pripad.....Barvy jsou dane viz. vyse...:-)
Conn Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Ahoj, taky jsem delsi dobu vybiral barvu u svych bronzovek. Nakonec jsem vybral univerzalni sedou. Libi se mi kombinace barev sedeho cifru, hnedeho remenu a bronzoveho pouzdra.Z tveho vyberu barev bych si vybral cernou.
tombas Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Ohledne vyberu z barvy jsem to psal takto: Vybiram z tmave zelene barvy cifru, hnedeho cifru, cerneho cifru....Ty tečky na konci věty pro mě jednoznačně znamenají "a dalších". Pokud by tam byla jen jedna tečka, je to jasné a žadné další varianty se nepřipouštějí. Edit: abych tedy dal svůj tip z vypsaných možností, tak tmavě zelenou, případně tu hnědou, ale to by musel být pěkný odstín. Černá je moc tuctová. Upraveno 17. října 2013 uživatelem tombas
Bullet Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Jasne, v pohode... Logika me rika cernou, ale srdce prahne po zelene.....nejspis....je to boj
Karlosek Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Doufám, že mě někdo nenařkne z "propagace Číny", ale tady je společné foto bronzovek s různými barvami cifru. Nevím, o jaké konrétní bronzovky ti jde. Tady jsou ty barvy schválně tlumené. Já mám objednané modré.
Karlosek Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Už to nemůžu zeditovat, tak dodávám.Zelená mi přijde jako pro myslivce, černá je standart a tak trochu fádní. Vyšla mi hnědá nebo modrá. Dal jsem přednost modré. Modrý cifr ještě nemám a docela se mi ten kontrast líbí. Hnědá časem podle patiny splyne s barvou pouzdra.Na předchozím obrázku jsou hodinky s černým, hnědým, zeleným a modrým ciferníkem. Upraveno 17. října 2013 uživatelem Karlosek
Bullet Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Diky za Tve tipy...jeste nejsem zcela rozhodnut, kdyby delali jen jednu barvu, jak by to bylo lehci...:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se