Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kluci,

pomalu dochazim k zaveru, ze potrebuju doma alespon jedny "bronzo watch"...

Aktualne se ale peru s vyberem barvy cifru....

Proto uvitam vase podnety jakou barvu by jste preferovali u bronzoveho pouzdra (hodinky budou spise na kuzi nez gume....)

Spona  bronz, to je jasne...

Vybiram z tmave zelene barvy cifru, hnedeho cifru, cerneho cifru....

Hlavne premyslim, jakmile budou plesnivet, jak to bude s kterou barvou vypadat....

Znacky mam ve vyberu asi ctyri....z toho u dvou limitek je to s otaznikem, zestli se zadari.... :toot:

Tak uvidime....dekuju vsem!

Odesláno (upraveno)

pomalu dochazim k zaveru, ze potrebuju doma alespon jedny "bronzo watch"...

... to jsem rad, ze potreba bronzu nedochazi jenom me.

Ja koukam na cerny cifr - neutralni... hnede a zelene si uzijes na pouzdre dost a dost az ti zacnou plesnivet. Ale v poradi by to bylo asi cerna, hneda, zelena. 

Edit: Jo ale treba Olivier dela i modry cifr... 

Upraveno uživatelem libor2002
Odesláno

Ohledne vyberu z barvy jsem to psal takto: Vybiram z tmave zelene barvy cifru, hnedeho cifru, cerneho cifru....

To co Ty popisujes jsem videl snad na Seiko Sport new, nebo new Monster, ted nevim, nicmene to neni tento pripad.....

Barvy jsou dane viz. vyse...:-)

Odesláno

Ahoj, taky jsem delsi dobu vybiral barvu u svych bronzovek. Nakonec jsem vybral univerzalni sedou. Libi se mi kombinace barev sedeho cifru, hnedeho remenu a bronzoveho pouzdra.

Z tveho vyberu barev bych si vybral cernou.

Odesláno (upraveno)

Ohledne vyberu z barvy jsem to psal takto: Vybiram z tmave zelene barvy cifru, hnedeho cifru, cerneho cifru....

Ty tečky na konci věty pro mě jednoznačně znamenají "a dalších". Pokud by tam byla jen jedna tečka, je to jasné a žadné další varianty se nepřipouštějí. ;)

Edit: abych tedy dal svůj tip z vypsaných možností, tak tmavě zelenou, případně tu hnědou, ale to by musel být pěkný odstín. Černá je moc tuctová.

Upraveno uživatelem tombas
Odesláno

Doufám, že mě někdo nenařkne z "propagace Číny", ale tady je společné foto bronzovek s různými barvami cifru. Nevím, o jaké konrétní bronzovky ti jde. Tady jsou ty barvy schválně tlumené.

bete2ere.jpg

Já mám objednané modré.  :clap:

Odesláno (upraveno)

Už to nemůžu zeditovat, tak dodávám.

Zelená mi přijde jako pro myslivce, černá je standart a tak trochu fádní. Vyšla mi hnědá nebo modrá. Dal jsem přednost modré. Modrý cifr ještě nemám a docela se mi ten kontrast líbí. Hnědá časem podle patiny splyne s barvou pouzdra.

Na předchozím obrázku jsou hodinky s černým, hnědým, zeleným a modrým ciferníkem.

Upraveno uživatelem Karlosek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...