Dokusan Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Kambodža?To je někde v Čechách? Mě stojí za barákem pendolino, tak jestli tam dojedu
ultrawatch Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) To je někde v Čechách? Mě stojí za barákem pendolino, tak jestli tam dojedu Tak nejlíp je v Čechách, nee? Tam najdeš Ameriku, Nový York, Mexico i Trnavu, ale hlavně nenajdeš a doufám že zatím ghetta.Teda ghetta asi už jo, ale no-go zóny zatím ne. A tak at´to zůstane. Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem ultrawatch
travex Odesláno 12. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Jo, výborný místo pro život, tak ať to vydrží.
little_w Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 U těch modrých i černých je popis řemene, u těch šedých popis nevidím.Koukám špatně = je fakt součástí šedé verze mesh? Těžko říct, jestli je součástí. Nechám se překvapit Jo, sede jsou na 20mm meshi. Mel by to byt tenhle.
AndyAaron Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2017 Do civilizace zvane New York neobjednavat. Hned tak to nedorazi... [emoji51]Dimitrij mi poslal odkaz na vlakno z WUS, kde jsem se docetl, ze doruceni trva dlouho. A mimo jine taky, ze kdyz to jde ven pres Moskvu, tak je to rychle. Kdyz nove pres St. Peterburg, tak to jde dlouho. Cekal bych to spis opacne. Nejdyl to slo borcovi 286 dni. To uz tu nebudu [emoji848]
Jirka19 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Chlapi mám dotaz (možná blbej) - chtěl jsem sehnat lunetu jako je na tomto modelu: https://meranom.com/en/amphibian-classic/100/vostok-watch-amphibian-classic-100846.html, ale v nabídce těch jednotlivejch dílů jí prostě nevidim ať koukám jak koukám, to tam skutečně neni, nebo neumim hledat? Případně kdyby jí někdo měl a chtěl se jí zbavit tak beru:-)
little_w Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Neni. Zkus mu napsat. Lunety ze specialnich edici se taky dlouho neprodavaly a ted uz v nabidce nejake jsou. Tohle navic neni ani specialni edice, treba by to sehnal nebo vymenil.
Jirka19 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Díky za tip, to už bych to vzal asi i s nějakejma dalšíma hodinkama, ještě to musim promyslet:-)
zhrado Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Do civilizace zvane New York neobjednavat. Hned tak to nedorazi... [emoji51]Dimitrij mi poslal odkaz na vlakno z WUS, kde jsem se docetl, ze doruceni trva dlouho. A mimo jine taky, ze kdyz to jde ven pres Moskvu, tak je to rychle. Kdyz nove pres St. Peterburg, tak to jde dlouho. Cekal bych to spis opacne. Nejdyl to slo borcovi 286 dni. To uz tu nebudu [emoji848]286 dní? To je masaker. To koľkokrát ide okolo sveta?A otázka. Ako silno doťahujete korunku? Nikdy som tentovynález nemal a ani neviem aká mäkká tá ocel je, či toniečo vydrží alebo hneď zruším závit?Predpokladám, že so slabo dotiahnutou to netesní vôbec.
Návštěvník LONGINES Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 (upraveno) Dotahnout na fest. Zavit se ani nepohne, narozdil od jinych mnohem prestiznejsich znacek, u kterejch se mi zavit podelal asi hned na druhy zasroubovani, jak kdyby byl material ze zvejkacky s kovovym nastrikem. Jak tu uz nekdo psal - sroubovaci korunka na Amfibiich vydrzi snad vsechno. Nezbyva mi nez souhlasit.Edit: samozrejme se nejdriv otacenim do leva trochu vracej zpatky, aby se zavit dobre chyt a pak sroubuj Upraveno 13. dubna 2017 uživatelem LONGINES
5etter Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Díky za tip, to už bych to vzal asi i s nějakejma dalšíma hodinkama, ještě to musim promyslet:-) Přesně tak. Objednávat z Ruska jeden díl v ceně pár dolarů nemá smysl, poštovné tě vyjde pomalu dráž než luneta. Je výhodnější k tomu rovnou přihodit nějaký hodinky. Já to taky tak dělám. Naposledy jsem takhle přibalil stovky, co se teď válejí v prodejním vlákně
Dokusan Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Jaké máte zkušenosti s proclením hodinek z Meranomu? Chytají to celníci pravidelně, náhodně či vůbec?
5etter Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 3 nákupy z Meranomu a 1 z Chistopolcity plus jeden návrat z reklamace a pokaždé bez problémů. Asi si říkají: "Chudák nemá ani na pořádný hodinky, necháme ho bejt". Asi jako když policejní hlídka zastaví tavriu...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Díky, já měl poslední dobou vždy celni řízení i na blbý Casia za 1500,ake je pravda, že z Ruska mi krom náhradních dílů nic nešlo.
Opiss Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Zdravím majitelé těchto hodinek. Uvažuju o koupi, jak se nosí?
Opiss Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Zdravím majitelé těchto hodinek. Uvažuju o koupi, jak se nosí?
Roman-ZA Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 vitaj, nosia sa super. budes prekvapeny, co za par supov mozes dostat. sam som k nim pristupoval s despektom, ale nedam na ne dopustit.
travex Odesláno 13. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Přesně tak a navíc se mi dost osvědčilo je nosit vlevo.
ultrawatch Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Tak uvidíme, jestli nám to přijde současněTak dnes už nám to asi Dmitrij nepošle, zatím píše "objednávka ve zpracování". Kurná, byl tady v zimě na svátky v Praze a moc se mu u nás líbilo, nemohl by přijet nyní zase a předat nám to osobně? Mohl by s ním i little w probrat limitku.
Dokusan Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2017 Tak dnes už nám to asi Dmitrij nepošle, zatím píše "objednávka ve zpracování". Kurná, byl tady v zimě na svátky v Praze a moc se mu u nás líbilo, nemohl by přijet nyní zase a předat nám to osobně? Mohl by s ním i little w probrat limitku. Tak asi se slitoval nad vidlákem z Olomouce a já už mám balíček na cestě. Ne vždy je civilizace výhodou. ))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se