5etter Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Bacha, ať se nepíchneš o agát, víš, jak to bylo s Růženkou...
little_w Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Mas to dobry, nacelniku. I kdyz si to teda musim otvirat ve VPN, kdyz mam jinou IP adresu. Ale chapu, nepritel posloucha, opatrnost je na miste
martar Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 No, já náčelníkovu paranoiu sice respektuju, ale když se podívám na starší stránky našeho vlákna, je mi smutno. Protože jeho fotky mám fakt rád...
morbo Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Dobrý Sváťo. Se chystáš vydat za travexem k Sauronově temné věži nebo co plánuješ?
travex Odesláno 10. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Sváťa se tam asi chystá přespat, proto to pruhované pyžamo.
Svatoslav Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Pravdu máte oba, věž vypadá dost ponuře, tak to bude něco pro mě, ze strašitel strach nemám. Hlavně, aby mě nepředběhly squatteři. To bych asi nedal.
Návštěvník LONGINES Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 To je pěkný! Takže tematika pokračuje: byl tu Pan Tau style, kdy se někteří členové samovolně doznali a fotografiemi i usvědčili k trestuhodným loupežím deštníků dětí a odrážedel nemluvňat, a pokračuje se v Mr. Bean style Ještě se nekdo přiznejte, jestli ste někdo svou milovanou taky tak obdarovali, jako Mr. Bean v jedné ze svých supr scének ? Z tohodle dílu mě vždycky běhá až mráz po zádech, jak je mi za něj trapně
5etter Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Vidíš, já jsem si toho medvídka ani nevšiml. Spíš mě zaujalo, jak má Sváťa ty hodinky na vnitřní straně zápěstí. Asi při chůzi samočinně leští plexi vo žanky a ušetří si tak šudlání perličkou na flanelovém hadříku. Upraveno 10. října 2017 uživatelem 5etter
Svatoslav Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 5etter: Je to přesně tak jak píšeš. Zkoušel jsem to s žankama, ale lepší jsou manšestrové hózny.
Svatoslav Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Dnes nikam nejdu! Sebrali mi medvěda a vyměnili lunetu.
lub Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Dnes nikam nejdu! Sebrali mi medvěda a vyměnili lunetu. dobrý, ta luneta jim sedne. jako máš vkus - tohle byly moje první amfibie, viz:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/65967-vostok-amphibia/?p=1459189
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se