Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moje prvé Vostoky Amfibie a Komandirskie :-) Taký pokus po dlhodobom nosení Steinhart značky. Rovno 6 rôznych modelov, ale zatiaľ prišli iba dvoje. V prvom rade zarazí pocit zo sklíčka. Ale časom opadne a človek si to naopak pochvaľuje. Čo som sa dočítal, tak to nosili aj do vesmíru kôli ľahkému prelešteniu. To na rozdiel minerálu neurobíte. Rusi sú asi praktickí ľudia. Pomer cena a dĺžka trvácnosti ich drží tohoto druhu sklíčiek. Čo je na nich úplne nenositeľné sú tie plechové remene.... hneď dole! Objednal som si náhradné lunety a celkom im to sadne :-)

Strojček a to krásne púzdro, nechápem prečo som ešte nikdy žiadne nemal.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A ešte Amfibie. tým som ponechal lunetu... Inak, myslel som že všetky sú plastové ale u týchto dvoch sa tvária ako kovové. Luneta z Komandierskych dokonca je magnetická.

Samozrejme remeň je vymenený.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Já bych řek, že moc dobrá volba. Co se sklíčka týče, vůbec bych se ho nebál. Myslím, že jeho kvalita je naprosto výborná. Když můžou mít Moony hesalit a nikomu to nevadí a naopak- lidi radši šáhnou i v dnešní době po hesalitový verzi než po safírový. Zničit se dá koneckonců všecko, safír nevyjímaje, a stejně teda nejvíc záleží na tom, jak se člověk k hodinkám chová. Nasyp sem potom další fota, až dorazí :) Gratulace!

Odesláno

Byli jsme s hodinovým pacientem v rekonvalescenci 5etterem posedět s non-amphibia sekcí, kde teda někteří jsou si vědomi svého handicapu a trpělivě čekají na vlčí limitku.

Ale nejvíc mě šokovalo, že byl tak oslaben a nedokázal včas uhnout s tím svým pářátem z fotky, když se snažil zapnout svoje ledkové hodinky, které pak svítí asi jen vteřinu. Ještěže tam byl AndyAaron..

Pana 5ettera se to tak dotklo, že prý dá hned zítra na svůj prodejní inzerát up, prostě ví, že už na ně nestačí.

M3dUH2l.png

Odesláno

Ježišmarjá, to je toho, tak jsem se trochu vožral, no. Sem holt byl celej vykolejenej z toho, že existujou i hodinky za víc než 75USD a navíc jsem si je mohl i vyzkoušet.

I když trochu mě uklidnilo, že oproti mým Seiko 5 nejsou zdaleka o tolik lepší, o kolik jsou dražší. Mazzi teda říkal, že mají ostřejší hrany nebo co, ale já to tam nevidím. Nefachčí jim lumi, chybí day, prostě předražený mrdky...

Největším překvapením srazu pro mě byly Andyho amfibie. Myslel jsem, že jsou to hodinky vo ničem, že po nich neštěkne ani chcíplej pes, ale ony jsou docela dobrý. Zejména mě mile překvapila dlouhá černá vteřinovka a scubadude dýnko, který je úplně jiný a o level vejš než to, co jsem onehdá na Meranomu extra kupoval. Asi jiná technologie.

Jako celkově dobrej sraz, akorát travex by za některý kecy zasloužil po tlamě.

Odesláno

Chlapi, ja teda nevim jakou predstavu mate o dobrem srazu, ale vcera to byla dost hruza. Furt se na nejakych hodinkach hledaly nejake chyby. Shodou okolnosti se furt poukazovalo na moje hodinky (poskrabane rafiky, tukle pouzdro a jine chujoviny). Tak me to nasralo, ze jsem aspon nasel Seiko style armovak na pane 5etterovych Poljotech. To me trosku uklidnilo.

Jo a btw vyfotil nekdo ty stribrne petky vedle sebe, at muzeme japonce pomluvit, ze neumi udelat dvoje stejne hodinky? Ja se na to evidentne vysral...

Odesláno

Já jsem myslel, žes to vyfotil. No, tak nám to asi uniklo. Máme úkol na příště.

Ať tady nejsme úplně off topic, tak by se slušelo napsat, že amfibie se v konkurenci drahých hodinek věhlasných švýcarských značek rozhodně neztratily.

Odesláno

No, nejak zme se zakecali, tak jsem to bohuzel nezvladl. Rano jsem pak tajne doufal, ze ty :) Asi to tim padem takova traga nebude, ale meli bychom teda poresit nove setkani ;)

Jinak ano, Amfibie jsou velice konkurencne schopne hodinky. Jen kdyby nebyly tak hnusny :D Priste vemte aspon poradnyho dudaka ;)

Odesláno

Jo a btw vyfotil nekdo ty stribrne petky vedle sebe, at muzeme japonce pomluvit, ze neumi udelat dvoje stejne hodinky? Ja se na to evidentne vysral...

Tady jsou vedle sebe.

i0gra6P.png

Tyjo ještěžě jsem to zachránil.

Odesláno

BtwWSiA.png

Jo a docela mě potěšilo, že fotky co jsem zde několik let linkovat z photobucketu jsou opět viditelné a ve vláknu nejsou díry. To je tak, kdyby si to někdo chtěl číst od začátku :)

Odesláno

Tyjo, takže to bys čistě teoreticky mohl třeba na apríla u příspěvku na straně 376 prohodit fotku amfibií 960759 dejme tomu za amfibie 960742 a pak už se jenom královsly bavit, jak je půlka fóra totálně mimo z toho, že sou tam úplně jiný hodinky, než je v popisu. Nebo to tak nefunguje?

Odesláno

To by sice byla povedená taškařice, ale takhle to na serverech, které slouží pro hosting fotek nefunguje. Odkaz je jedinečný pro každou fotku.

Ale root admin může dělat substituce slov, takže třeba 1.4. zamění slovo chronomagor za kokot i včetně skloňování .

Odesláno (upraveno)

No nevím teda, tření asi nedělá dobře gatím a teplo "potápěčům". Někdo po mně musí ještě zdědit tu neptunní "sbírku". Jednou si za ni potomci koupí třeba pěkný řemen na Apple Watch XXXIII. 

Snad paní uklizečku by potěšila výměna schodů za zábradlí, když chodím běhat. Z nějaké důvodu, když se potkáme v 10.patře, já v běžeckých botách, ona v předklonu s mokrým hadrem, říká mi dobrý den,

Upraveno uživatelem malbur

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...