malbur Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Říkal jsem si, že není dobrý nápad nechávat dvoje Neptuny přes noc v jedné krabici. Tak ještě 1-2x příletí čáp, hodí bez zazvonění oznámení o nezastižení do schránky, a můžem zakládat skupinu Neptunica. Zatím jim bubeníka musí dělat ten modrej vzadu... ale je nějakej divnej, myslí si, že bubnovat v neoprénu a brýlích je známka punku, asi experimentuje s lehkými drogami a Casio tahy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 (upraveno) Pes zdechl, ale Vostoky jedou dal... I kdyz tohle teda dle 5ettera nejsou amfibky, tak nevim kam to dat. Mozna zalozim nove vlakno ?Zdechliny?... Upraveno 12. srpna 2018 uživatelem AndyAaron
5etter Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 De iure to amfibie jsou, de 5etter jsou vo ničem. Ale paní Endiaronová má krásného psa. Teda měla.
morbo Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Jako bych to slysel:Pani AndyAaronova: hej Andy, kam zas des?AndyAaron: na zahradu fotit hodinky, tady chcipl pes.
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Volove :D Je mu vedro, tak je chudak obcas chciplej a obcas zase obzivne
KAL Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Vostok edice Městské lázně Mšeno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Úplně blbá kompozice. Hodinky vo ničem přes celou fotku a na kozy už nezbylo místo. Ale nic není ztraceno, příště to bude určitě lepší.
travex Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Zase nebuď takový purista, adjustují se stejně jako klasické amfibie. Třeba ve žluté se mi dost líbí.
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Presbe tak. Radsi bych se strelil do nohy nez nastavoval datum
KAL Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Pořád se to učím Ale aspoň vím na čem mám zamakat
travex Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Adjustací se v našem kontextu až tak nemyslí nastavování data, ale spíše rozběhnutí zastaveného strojku úderem hodinek o nějaký předmět.
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 To nastesti zatim nebylo potreba. Slapou jako hodinky. Od patku od rana jsou +20s. Kam se hrabou Primky
travex Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 @KAL: odraz lázní na sklíčku je skvělý
travex Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Vím, že je tu teď laťka nasazená hodně vysoko - slipy, mrtvý pes, skoro akt. Já tu mám jen pastelky.
5etter Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Neboj, všichni víme, že nejsi žádný vořezávátko.
morbo Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Souhlas s 5etterem, navic vcera sem se bavil se svarou co zrovna prihrcel z Prahy a tyhle barvy tam ted prej hodne frci...
travex Odesláno 12. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 Vím, vím, ale tohle není o holých prdelích, ale proběhla revize školních pomůcek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se