thubalek Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Jo, ale jedna věc mě na těch Citizenech štve: nastavily u laťku v kategorii potápek tak vysoko, že všechny další potápky, které si koupím mě časem začnou v něčem vadit. Odesláno z mého Pixel pomocí Tapatalk
Svatoslav Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Mám. Speciální.Morbo, co to máš za slépky, že tě snáší taková vajca?
morbo Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 To neni moje. To sem koupil na farmarskem trhu. Ani se neptej, kolik to stalo.
5etter Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Zaplatil jsi tolik, kolik jsi byl ochoten zaplatit. Holt moje citizeny nejsou propašované z Filipín, ale z oficiální české distribuce a od toho se odvíjí i cena vajec.
Svatoslav Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 (upraveno) Chápu je mně to jasný a ekonomicky naprosto v pořádku. Já je mám dovezené z Německa to bude asi nějakej šunt. Upraveno 6. září 2018 uživatelem Svatoslav
morbo Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Zaplatil jsi tolik, kolik jsi byl ochoten zaplatit. Holt moje citizeny nejsou propašované z Filipín, ale z oficiální české distribuce a od toho se odvíjí i cena vajec. Za mě je to OK, byl jsem ochoten dát MNOHEM víc.
Xenomorfus Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Mne treba ty Citizeny uchvatily jen do chvile, kdy sem nenasel stejny model s korunkou na normalnim miste. A jestli jsem spatne hledal, tak mne v tom nechejte, at nemusim mit nutkani kupovat ;-)
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Mne treba ty Citizeny uchvatily jen do chvile, kdy sem nenasel stejny model s korunkou na normalnim miste.Tak a pod tohle se podepisuji a rovnou dvakrát! Jako korunka na 7dmý , nebo půl osmý, nebo osmý -wtf co to je? Luneta na mě taky působí estetickým dojmem, jako kdyby prošla designérským studiem nějaký vietnamský tržnice. Travexovi Amfibky na tý fotce jim dávaj po vizuální stránce docela dost slušně naprdel.
lub Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 nevim proc se tu furt bavite o citizenech.. ale kdyz uz - tehda kdyz byly normalne ke koupi vsechny varianty, tak jsem o nich taky premejslel, ale vic nez poloha korunky mi vadil ten kycovitej tvar rucek, to jsem neprekous. vubec vsechny citizeny co jsem zkusil sly brzo z domu, nemaj to co cejtim u seika nebo amfibii.
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Tak tak. Někdy je zkrátka lepší, než za každou cenu vymejšlet nějaký zlepšováky, ze kterejch sou nakonec zhoršováky, vyrobit normální hodinky. I když to se týká i daleko jinčích značek, ale tohle už je prostě moc, tohle je nevzhlednej extrém.
travex Odesláno 6. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Neblbněte, 5etter z toho bude nervózní, zvíře to vycítí a přestane nést.
5etter Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Úplně v klidu, prožíváme s tou mojí slepicí nirvánu
AndyAaron Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 @5etter Svetle speedmastery za plato vajec? Neblbni, to by ses osidil. Pridam aspon mirne nosene nato.
5etter Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Ok, jsme domluveni. Svědků je tady plno, takže se z toho nevykecám. Snad začnou holky snášet. Osobní předání při nejbližší příležitosti.
morbo Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 5etter, neblbni, víš co je to plato vajec?
morbo Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 No, to asi jo ... akorát ty slépky bys pak musel poslat na půl roku do Luhačovic.
Návštěvník LONGINES Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 (upraveno) OK. Dosvědčíme ochotně a rádi Možná bys to moh ale po Andym vyžadovat poštou, ať se aspoň trochu prohne Upraveno 6. září 2018 uživatelem LONGINES
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se