Venceremos1 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
malbur Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Zdá se to jenom mně, nebo Dmitry poněkud inspiroval u rodné značky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 To jo, a z boku je to pak celej Marinemaster, nižší, ale přeci jen. A celkem moc nechápu ani strojek Seika uvnitř... když jsem Rus, tak se mám držet svýho, tzn. vzít si strojky od Vostoku a před namontováním je pořádně vyladit. Jde to, to vím bezpečně, mám dvoje Komandyrskie, teda vlastně troje, co sou vyladěný přímo z továrny a chodí mi 0 sec\24h s neomylnou pravidelností. Po měsíci se o 1.5 sec předběhnou a pak se zas srovnají, prostě úžasný! Neptuny co teď mám, mají k tomu taky slušně našlápnuto. Nevím, jestli to má nějakou souvislost, ale všechny sou to 24hodiný strojky: 2x 2432, 1x 2426 a ty Neptuny mají 2426.02. 4R36 co mám v Seiku tohle umí skoro taky, ale tak přesný nejsou (cca 5sec\14 dní) a taky hodně záleží na poloze, narozdíl od Vostoku. Takže si osobně myslím, že sice má přístup k supr materiálům, ale to je tak vše - nelíbí se mi to ani náhodou. A ke všemu ještě ta latinka... nechápu. Jak říkám, jestliže je Rus, tak se má držet svýho.
little_w Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Tak to mam smulu, xakru. Narodil jsem se v Ceskoslovensku, to abych vyhazel vsechno, co neni Prim
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Taky se živíš prodejem a výrobou českých hodinek, jako pan Buyalov těch ruských ? Mě to může bejt v podstatě buřt, jenom Dmitrije moc nechápu(a když si pročítám diskuzi k těm jeho hodinkám, tak nejsem sám), proč se za Vostok tak stydí, aby dělal "ruský" hodinky se Seiko strojkem- to sem chtěl říct.
little_w Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Neber to tak osobne... Ja si jen tak rypnul. Nemyslim si, ze se Dmitrij stydi za to, ze je Rus, nebo za ruske hodinky. Ani ja ani ty mu ale nevidime do hlavy... jestli s tim miri na zapadni trhy, tak mu mozna pripadala ta latinka jako lepsi volba. Proste vyrostl, prochazi obdobim vzdoru, chce se osamostatnit... normalni faze dospivani
lub Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 jdeme do lesa, takže maskáče. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 23. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Já už do lesa dnes raději nejdu, do 23:00 jsem zpracovával houby.
Daemonultimate Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Nemáš to sbírat, co s tim, je to tak jednoduše černo-bílý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Já už do lesa dnes raději nejdu, do 23:00 jsem zpracovával houby. to me drazdi. tady absolutne nic,ani prasifka. tak jsme aspon nasbirali zaludy a kastany a decka si delaj zviratka.
5etter Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 To proto, že do lesa jezdíš japonským strojem. Když máš na ruce ruské hodinky měl bys použít spíš tohle.
lub Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 chtel jsem puvodne vzit ty nove ALBA aby to ladilo, ale bylo mi lito je hned tahat do terenu. mimochodem uplne bozi hodinky, asi polovicni oproti 420
travex Odesláno 23. září 2018 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Koukal jsem na ně, až půjde další kus do 1. třídy, tak je pořídím
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Teda přiznám se, že nevím, co znamená to "ALBA*, copak to je, prosím, prosím
little_w Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Totok Teda přiznám se, že nevím, co znamená to "ALBA*, copak to je, prosím, prosím
Návštěvník LONGINES Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Odesláno 23. září 2018 Ahaa, díky, Ty sem neznal.
hanes Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Nejsem dobrej fotograf ... Ale mám z nich radost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 vyzeraju velmi fajn, ale ten rozmer nedam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se