Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

To jo, a z boku je to pak celej Marinemaster, nižší, ale přeci jen. A celkem moc nechápu ani strojek Seika uvnitř... když jsem Rus, tak se mám držet svýho, tzn. vzít si strojky od Vostoku a před namontováním je pořádně vyladit. Jde to, to vím bezpečně, mám dvoje Komandyrskie, teda vlastně troje, co sou vyladěný přímo z továrny a chodí mi 0 sec\24h s neomylnou pravidelností. Po měsíci se o 1.5 sec předběhnou a pak se zas srovnají, prostě úžasný! Neptuny co teď mám, mají k tomu taky slušně našlápnuto. Nevím, jestli to má nějakou souvislost, ale všechny sou to 24hodiný strojky: 2x 2432, 1x 2426 a ty Neptuny mají 2426.02. 4R36 co mám v Seiku tohle umí skoro taky, ale tak přesný nejsou (cca 5sec\14 dní) a taky hodně záleží na poloze, narozdíl od Vostoku. Takže si osobně myslím, že sice má přístup k supr materiálům, ale to je tak vše - nelíbí se mi to ani náhodou. A ke všemu ještě ta latinka... nechápu. Jak říkám, jestliže je Rus, tak se má držet svýho.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Taky se živíš prodejem a výrobou českých hodinek, jako pan Buyalov těch ruských :) ? Mě to může bejt v podstatě buřt, jenom Dmitrije moc nechápu(a když si pročítám diskuzi k těm jeho hodinkám, tak nejsem sám), proč se za Vostok tak stydí, aby dělal "ruský" hodinky se Seiko strojkem- to sem chtěl říct.

Odesláno

Neber to tak osobne... ;) Ja si jen tak rypnul. Nemyslim si, ze se Dmitrij stydi za to, ze je Rus, nebo za ruske hodinky. Ani ja ani ty mu ale nevidime do hlavy... jestli s tim miri na zapadni trhy, tak mu mozna pripadala ta latinka jako lepsi volba. Proste vyrostl, prochazi obdobim vzdoru, chce se osamostatnit... normalni faze dospivani :D

Odesláno

Já už do lesa dnes raději nejdu, do 23:00 jsem zpracovával houby.

to me drazdi. tady absolutne nic,ani prasifka. tak jsme aspon nasbirali zaludy a kastany a decka si delaj zviratka.
Návštěvník LONGINES
Odesláno

Teda přiznám se, že nevím, co znamená to "ALBA*, copak to je, prosím, prosím :)

Odesláno

Nejsem dobrej fotograf ...  :crying_anim02:

Ale mám z nich radost!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...