roza Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Odesláno 21. října 2018 Tuten Svatoslavovo model mi nedavá spát.Na vlnách inspirace se tu houpu pokaždý po shlédnutí vašich fotek,stejně tak když juknu na Meranom,kombinuju,sestavuju klasiku,nebo něco odvážnějšího....každý měsíc nové nápady.Ale i po roce je tohle ten grál.Snad.Jen bych to chtěl zkusit ve 110 pouzdŕe s ručičkama od Favinova....
roza Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Odesláno 21. října 2018 Odsouzen k věčnému hledání,proklet buď den kdy jsem našel tohle vlákno.... 1
Svatoslav Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Netrap se a nějaké objednej. Není to zas taková suma a když tak vezmeš další. Většina to tak dělá.
lub Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 ještě dodatečně díky - jsem rád, že se 420 líběj - nejen mně.konečně cítím uspokojení nad vzhledem obou amfi.. v sobotu došlo i na tradiční..: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kudrnac Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Šmarjá, já myslel, že krakatice žijí ve vodě! :-) A ony přitom jdou po lubovo amphibiích...
5etter Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Dobrá fotka. Dokonce vzadu vykukuje travexův oblíbený Waxing Gibbous.
travex Odesláno 22. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Jo, lub to má all-in-one, tzv. Olina.
lub Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 no vida co jsem všechno zachytil. a to jsem musel odhánět všechny děti, aby nelezly do záběru.jinak tadle chobotnice je úplně skvělej drak, hodnej, majestátní. celková délka 8m. spolu s akrobatickým yukonem nej dvojice co mám.
5etter Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Teď jsme byli s náčelníkem na pivu a tak jsme se ožrali, že jsme vám zapomněli vyfotit, co jsme měli na rukách. Ale ani jeden z nás neměl amfibie, takže vlastně o nic nejde. Je fajn, že se v šenku nekouří, takže si nemusím mýt vlasy a házet všechny hadry na vyprání.
travex Odesláno 22. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Začali normálně dávat židle na ježka i u stolu, kde jsme ještě zasedali. Ty pondělní hospody nemají žádnou úroveň. Od příště přecházím na kakao.
5etter Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Nevím, proč píšeš začali, když začaly. Neboj se to pohlaví otevřeně pojmenovat.
travex Odesláno 22. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Slabší pohlaví začaly akt vysídlení.
AndyAaron Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 To znam. Obcas k nim takhle prisednu v baru a to mate videt, jak jim to vysidlovani jde rychle...
Návštěvník LONGINES Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Odesláno 22. října 2018 Začali normálně dávat židle na ježka i u stolu, kde jsme ještě zasedali. Ty pondělní hospody nemají žádnou úroveň. Od příště přecházím na kakao.To máte jako bonus k tomu trapnýmu a všemi tak vítanýmu plošnýmu zákazu kouření - veřejné prostory dokonale ztratily svůj půvab, šarm a význam. Ach, kde sou ty krásný časy těch krásnejch kaváren, Ladovský výjevy... Jen si to přiznejte, pánové, že vrátit se domů od piva a nebejt cejtit hospodou, je prostě divný. Říkáte sice že ne, ale vevnitř stejně moc dobře víte, že jo
5etter Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Je fakt, že o to víc je člověk cejtit pivem.
Roman-ZA Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 mne fajcenie smrdi a na Ladovske ksichty sa mozem
par-pa Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Dnes dorazila zásilka z Meranomu, tak se hlásím do klubu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 Vypadaj pekne, ale kolik je tam teda hodin? Fakt to jsou dvacetictyrhodinovky?
AndyAaron Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Odesláno 23. října 2018 To jsem si myslel, ale furt nemohl uverit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se