Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tuten Svatoslavovo model mi nedavá spát.Na vlnách inspirace se tu houpu pokaždý po shlédnutí vašich fotek,stejně tak když juknu na Meranom,kombinuju,sestavuju klasiku,nebo něco odvážnějšího....každý měsíc nové nápady.Ale i po roce je tohle ten grál.Snad.

Jen bych to chtěl zkusit ve 110 pouzdŕe s ručičkama od Favinova....

Odesláno

no vida co jsem všechno zachytil. a to jsem musel odhánět všechny děti, aby nelezly do záběru.

jinak tadle chobotnice je úplně skvělej drak, hodnej, majestátní. celková délka 8m. spolu s akrobatickým yukonem nej dvojice co mám.

Odesláno

Teď jsme byli s náčelníkem na pivu a tak jsme se ožrali, že jsme vám zapomněli vyfotit, co jsme měli na rukách. Ale ani jeden z nás neměl amfibie, takže vlastně o nic nejde. Je fajn, že se v šenku nekouří, takže si nemusím mýt vlasy a házet všechny hadry na vyprání.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Začali normálně dávat židle na ježka i u stolu, kde jsme ještě zasedali. Ty pondělní hospody nemají žádnou úroveň.

Od příště přecházím na kakao.

To máte jako bonus k tomu trapnýmu a všemi tak vítanýmu plošnýmu zákazu kouření - veřejné prostory dokonale ztratily svůj půvab, šarm a význam. Ach, kde sou ty krásný časy těch krásnejch kaváren, Ladovský výjevy... Jen si to přiznejte, pánové, že vrátit se domů od piva a nebejt cejtit hospodou, je prostě divný. Říkáte sice že ne, ale vevnitř stejně moc dobře víte, že jo ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...