Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je skoda, ze pres den je ta hodinova rucka furt dole. Bych to jeste prohodil - devitka by zacinala na devitce a osmnactka na trojce, at mi to pres den vsecko stoji vzhuru. Teda i kdyz je fajn, kdyz to stoji i v noci. Tak ted nevim...

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Mě se teda ty par-paovi čtyřiadvacetihodinovky líbí a moc! Mám pro ně prostě upřednostnění, páč krásně vidím celej den. Pánové: sondy k asteroidům, sondy k Merkuru, na i za hranice sluneční soustavy, vesmírný turismus - vždyť za chvíli se bude cestovat vesmírem a s těma vašema dvanáctihodinovkama tam budete jak v jeteli :P !

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Vteřinová a minutová sou bezezměny, hodinová ukazuje k hodině 24h číselníku, tj. hodinová ručička oběhne ciferník na rozdíl od 12hodinových jen jednou. To je celý. V začátcích to může trochu mást, ale já si rychle zvyknul a už jiný znázornění nechci - člověk vidí celej den hezky na talíři. Chce to zkusit a pak uvidíš, cena není asi pro většinu z nás problém a sou to dost dobrý hodinky.

Odesláno

Taky se mi líbily a moc jsem je chtěl, tak jsem sledoval Meranom jak divej. Jeden den se objevili skladem tak jsem hned objednal a druhý den už byly fuč. Je to typ SE 420SE, jsou v bílym nebo černym provedení.

24h jsem nikdy neměl, ale zaujalo mě to a vypadá to že si zvyknu.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Přesně, 24h ciferníky sou prostě nejlepší a nejvšestrannější! Jo a ta černá verze má ještě datum, ale jelikož zde na fóru datumové okénko není příliš populární a rovněž vzhledem k barvě čísel a indexů, silně bijící do mě nelíbící se zelené barvy, jsou ty tvý nejhezčí.Uff - snad tam mám správně souvětí oddělená čárkou, nebo se 5etter fakt na...štve :)

Odesláno

Foto pěkné, jen je otázka jak dlouho ta lumi vydrží, tipuju že to bude asi horší než takový ten standrad co je Seika/Citizen, dej pak vědět jestil bylo na hodinky vidět v noci nebo ráno :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Lumi bude podobná, jako u standardních Vostoků, tzn. rychle sice vyprchá, ale čas odečteš pohodlně i ráno. Je to všude hodně podobný. Jo,to je furt Seiko... mám nějaký taky, a ta lumi, byť vypadá první hodinu velmi impozantně, tak ráno odečtu mnohem snadnějc čas na Vostokách. Ne teda, že bych chtěl rozpoutávat nějaký hantýrky, ale fakt si myslím, že se Seiko moc nadhodnocuje a Vostok zase moc podhodnocuje, nic víc a nic míň :)

Odesláno

Ha, tak jsem je objednal taky! :-D

Já v současnosti nemám vůbec žádná Seika, ale připadně mně jejich lumi tako reference. Dobré lumi má například Helm Khukraburi, ale potěšil si mně že lumi půjde odečíst i ráno - to mně stačí. 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Dobrá volba :)

Osobně ( už! ) proti Seiku nic nemám, věřím tomu, že to dokážou být sympatický hodinky, dobrý hodinky ( s trochou skřípání zubů ), jenom si myslím, že se z nich prostě dělá víc, než ve skutečnosti sou, no. To je celý :)

Odesláno (upraveno)

Dokonce tři! Čumím jak puk. Je to malý krůček pro chronomagory, ale velký skok pro amfibisty! Letos to realizační tým odhlasoval k mé spokojenosti :)

edit: Xeno, to jsou ty tvoje. Máš slavný hodinky. Buď rád, žes je koupil tak levně, dnes by stály dvakrát tolik. 

Upraveno uživatelem 5etter

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...