Návštěvník LONGINES Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 neboli 5etter nám tady lýrniks-mírniks veřejně přiznal, že se v práci za Amfibie stydí - no to je rozklad! To je normálně na vytáhnutí mojí rudé hvězdy v pouzdře 420!
AndyAaron Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Mileniál, no...Ja myslel, ze milenialove jsou fakani narozeni v nebo po roce 2000. Ty uz sis tou dobou holil fousa, ne?
Frostie Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 @5etter Tvl draka koupi, misto aby ho vyrobil a jeste vezme Seika... jde to s tebou z kopce...totální dezintegrace
5etter Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Neholil, nerostlo mi to. Vypuklo to až o dekádu později cca v pětadvaceti. mně vlastně začaly dřív šedivět vlasy než růst vousy...Nevím, co je to dezitegrace, spíš to vnímám jako malé osobní selhání. To s tím drakem, ne s těma seikama.
morbo Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 A já si stejně myslím že je to všecko jinak a celé je to předem dobře připravený sociální experiment a profesor Zimbardo, pardon, 5etter pak o tom napíše knihu nebo tak něco, jak to tady od bejvalejch kamarádů schytal skrze jedny Seika pětky ? btw ta fotka by se imho docela dobře vyjímala na přebalu.
AndyAaron Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Jak je tam na prebalu ta tenka hranice, tak dobro je vlevo nebo vpravo? 5etter, nemohl bys to delit horizontalne radsi? Jakoze bychom zlo dali dolu do pekla nebo tak neco. Takhle to zase zavani hranim si na levou a pravou stranu.
morbo Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Případně by u toho zla mohly být nějak zakomponované avatary těch největších hejtrů tady mě ještě napadlo, ale to už je na autorovi ...
travex Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Na mě přebal působí, jakože byl spíše účastník a už je z té chronobasy venku.
Návštěvník LONGINES Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Kdo si koupí ( a vytrvá! ) u Seika, ten už to má spočítaný. Nastává nuda, šeď, asimilace okolním světem... smutný konec chronomální fantazie...br, snad nás to nečeká jednou všechny.
Svatoslav Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 LONGI, neboj odrhnout se od Vostoků, není tak lehké. Jak se ti dostanou pod kůži, tak se tě drží. Prodáš a stejně koupíš další.
Mari Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Já mám amfibie 420 a seika stejné jako 5etter... Co teď?
ultrawatch Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Kdo si koupí ( a vytrvá! ) u Seika, ten už to má spočítaný. Nastává nuda, šeď, asimilace okolním světem... smutný konec chronomální fantazie...br, snad nás to nečeká jednou všechny. LONGI, neboj odrhnout se od Vostoků, není tak lehké. Jak se ti dostanou pod kůži, tak se tě drží. Prodáš a stejně koupíš další. No právě, já zrovna nosím vintážní Casio, jelikož mně hrozně baví- už delší dobu, tak se tu ani nepokouším nějak přispívat, ale přitom stále zálibně pokukuji po Amfibiích na poličce. Až přijde ta správná slina, budu je nosit do ztrhání!
travex Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Já mám amfibie 420 a seika stejné jako 5etter... Co teď? Teď ještě draka CONQUERAIR 73x60.
travex Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Varel 5etterský Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem travex
AndyAaron Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Já mám amfibie 420 a seika stejné jako 5etter... Co teď?To uz jsi jednou nohou v pekle.Ja uz to mam spocitane. Mam jen jedny vostoky a zbytek zapadacke nebo japonske hodinky, tak to sem chodim rozvracet
Svatoslav Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Každý si najdeme nějaký důvod proč sem chodit.?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se