Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LONGINES
Odesláno

ty malburovi a xxmikexxovi Neptuny sou úžasný! Jo a koukám na tu náčelníkovu turbínu u sněhuláka a ten ciferník umí udělat krásný svislý pruhy- to sem o tom ciferníku vůbec netušil, začínají se mi líbit víc a víc! Moc pěkný!

Odesláno (upraveno)

Hele, vím, že kůže na potapkach není zrovna populární, ale nejsou stejně moje, tyhle patří bráchovi, nicméně jsem byl překvapenej, že jim kůže sekne. Modrá a hnědá je vždycky fajn kombinace, ale tady jsem to tak nějak nečekal.

a20bd77017e67ff2938d135958a1ccf4.jpg

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno

Na tyhle bych se normalne nebal hodit nejakyho krokouse jeste v kapku svetlejsim odstinu.

I kdyz teda ja se bojim je furt vybalit. Ale uz se presvedcuju, ze bych to mel udelat :)

Odesláno

Hele, vím, že kůže na potapkach není zrovna populární, ale nejsou stejně moje, tyhle patří bráchovi, nicméně jsem byl překvapenej, že jim kůže sekne. Modrá a hnědá je vždycky fajn kombinace, ale tady jsem to tak nějak nečekal.

a20bd77017e67ff2938d135958a1ccf4.jpg

ja by som tam dal mesha ;)

Odesláno

Pánové, objednával někdo v poslední době Vostoky přímo z Chistopolcity? Já jsem tam kupoval 3 roky zpátky a všechno ok, ale teď si nejsem jistej jestli to nějak neovlivňuji ty restrikce vůči Rusku, případně nějaký jiný politicky problémy. Nechci na ty hodinky čekat půl roku a platit X stovek nebo tisíc za nějaký nesmysly. Politicky Halík, politicky. Dík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...