lub Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Longi to má z extrému do extrému. Mně by to taky dostalo - páč amfibie miluju - takže ho chápu. Každopádně letos nosívám na koupaliště (móře nestíhám..) zásadně amfibie..Jinak ta oranžová luneta je fakt dobrá, úplně svítí. Budu to střídat dle nálady. Tyhle hrátky mi připomínaj koncept FORTIS COLORS (takový ty plastový čínský šmuky), ovšem tohle je liga na úplně jiné úrovni . ale černý 150 + oranž bezelka je fajn kombinace. jakási omega to taky tak dělá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 1. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Je to výborný lube. Ještě oranžový zulu a budeš beach boy. Mimochodem, docela mě teď baví 3-ring zulu, prostě ty jednovrstvé. Musím ještě pořídit více barev.
lub Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 oranž starý nato mám! (sem si vzpomněl), tak to doma zkusim.hrubosrsté zulu nemá moje jemná pokožka ráda, ale možná jsou ty tvé z lepšího matroše. hoď prosím link kde je bereš (už to tady kdesi bylo..vím..), díkmoc.
roza Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Ahoj,to jste mě celkem vyděsili,zítra jedu k móři a Amfiny byly jasná volna...Mám Dokusanovo 710,5etterovo 100 a 420 po Lubovi- byly některý z nich už ve slaný vodě kluci?Dík
lub Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 moje bejvalky taky ne, jenom koupaliště. hele, vem je tam všechny a pak poreferuj. já bych se nebál. von ten Longiho případ..já nevim. mně to začíná bejt takový až jako podezřelý neboco
malbur Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Longi to má z extrému do extrému. Mně by to taky dostalo - páč amfibie miluju - takže ho chápu. Každopádně letos nosívám na koupaliště (móře nestíhám..) zásadně amfibie..Jinak ta oranžová luneta je fakt dobrá, úplně svítí. Budu to střídat dle nálady. Tyhle hrátky mi připomínaj koncept FORTIS COLORS (takový ty plastový čínský šmuky), ovšem tohle je liga na úplně jiné úrovni . ale černý 150 + oranž bezelka je fajn kombinace. jakási omega to taky tak dělá. 51UOC2-F4TL.jpg post-5667-0-84670800-1564603359.jpgJeště to chce trochu hraní s oranžovou lihovkou ;-)
malbur Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Mimochodem, měl někdo někdy tenhle vlnkový motiv ciferniku? Celkem uvažuji nad modrou variantou, ale nejsem si jistý těma vlnkama, vypadá to že jsou vidět jen z určitých úhlů. Říkám si, že jestli to v horší světle nebude takové nějaké mdlé
5etter Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Měl jsem černý, fotky a komentáře najdeš jak v tomto vlákně, tak i u mě. Bylo to zdařilý, líbilo se mi to. Srala mě datumovka a pak jsem si koupil potápěče, což je dost podobnej ciferník. Proto jsem je prodal.
travex Odesláno 1. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 von ten Longiho případ..já nevim. mně to začíná bejt takový až jako podezřelý neboco Podle mě je lonži agent provokatér a zasel semínko pochybnosti. Jinak moje 150 lubovky se asi fakt po cestě ztratily, takže navrhuji slogan: "Jediné amfibie, které vám nezrezaví, jsou ty, které vám nedorazí."
Dokusan Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Ahoj,to jste mě celkem vyděsili,zítra jedu k móři a Amfiny byly jasná volna...Mám Dokusanovo 710,5etterovo 100 a 420 po Lubovi- byly některý z nich už ve slaný vodě kluci?DíkNe
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Já vám dám provokatér! Kdyby ste tušili, jak sem nasranej! Prej provokatér. Vemte si Amfibie k moři, vemte, chci vás pak vidět, jak se budete na Amfibie usmívat a chválit, až vám zreznou před očima. A ještě jako bonus se vám zašprcne strojek. No jo, čemu se divit, propláchnutí hodinovýmu strojku mořskou vodou asi moc nesvědčí, že jo Dmitriji?
zhrado Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Ja pevne verím, že moje 420 sú ok. Síce zatiaľ v mori neboli ale vody už majú za sebou dosť a zatiaľ sú ok.
5etter Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 V září jedem na Jadran, amfi stopro beru.
travex Odesláno 1. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Hlavně je před tím otestuj v zavařovačce. Jen pro ten klid.
roza Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 (upraveno) Tak dík.Vsechny nevezmu,ty Lubovy 420 jsou "milášek",musel jsem je rozpoćítat jako Mainhard se Zedem v Pulp Fiction,a 5ettre,seš to ty,velkej kluku Upraveno 1. srpna 2019 uživatelem roza
Venceremos1 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2019 Čím si namaľoval číslice, resp ako to urobiť aby to bolo "naveky" :-)Ještě to chce trochu hraní s oranžovou lihovkou ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se