travex Odesláno 26. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2019 Pak panímámě na lísteček napiš, kolik máš rekord. Po dětěch ti vzkáže, jakou má radost.
travex Odesláno 27. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Na žádných hodinkách jsem vlastně neměl lesklé indexy, je to fakt zábava pozorovat.
Návštěvník LONGINES Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Vždyť to říkám pořád: ciferník bez kovových plastických indexů\ čísel je o ničem. Hezký náčelníku, moc hezký! Jen to nato, jen to nato - v podstatě modrá barva ciferníku a k tomu zelený nato - to by chtělo trochu ještě vyšpekulírovat! Byl bych osobně pro černou. Černej perlon, ten by jim seknul podle mě nejvíc
travex Odesláno 27. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Je to vlastně šedá, ale souhlasím, že to docela splývá. Perlon nikdy, to je raději vykoupu někde v moři.
Návštěvník LONGINES Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2019 Vzdorovat perlonu je zcela zbytečné a je jen otázka času, kdy se tento vzdor prolomí. A mimo to je perlon vhodnější formou, nemohl jsem si nevšimnout i přes fotky zaměřené převážně na devítkovou stranu, fajnový korunky
little_w Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2019 Kluci, nevite nekdo nahodou kdo dal dohromady ten clanek "Amfibia - Na souši i na moři"? Chtel bych ho trosku zeditovat, ale potreboval bych puvodni zdroj. To PDFko co tady bylo kdesi kdysi k dispozici samozrejme mam, to mi posilat nemusite ;-) Rad bych kontakt na autora.
morbo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Zajímavý výběr. Ta červená je imho taková univerzální barva, hodí se skoro ke všemu a jako bonus krásně ladí k jaterním skvrnám. S tím se dá jít kamkoliv.
travex Odesláno 29. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 To jsou stařecké skvrny, pravda, čekal jsem je trochu později.
martar Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Taky už dvě mám. Ženskejm tvrdím, ze je to pigmentace z tropickýho sluníčka.
travex Odesláno 29. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Myslím, že k lubovu brusu zatím nepřistoupím, jsou super, jak jsou.
Svatoslav Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2019 Jsou super a ty skvrny, jak píše Martar, jsou stoprocentně od sluníčka. Říká se jim polibky slunce.
travex Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Tady jsem si dovolil na počest konce sezóny udělat koláž.
morbo Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Tak teď nevím, co si o tom mám myslet ...
travex Odesláno 30. srpna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 A ještě jednu, když je to taková makačka na bednu.
morbo Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Jo, tak tohle už je lepší, tady nic nechybí.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2019 Na obou kolážích (hezkých) se vždy kruh uzavírá u Turbíny, máme tedy usuzovat, že nakonec vyhrály náčelníkovu největší přízeň?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se