Venceremos1 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filltos Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Aplikoval sis lumi? Taky sem o tom přemýšlel.
malbur Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 (upraveno) Neptunus baicalicus při krmení. Upraveno 1. září 2019 uživatelem malbur
travex Odesláno 1. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Aplikoval sis lumi? Taky sem o tom přemýšlel.Kdepak, nové z výroby teď svítí nějak dobře a vydrží krásně celou noc.
filltos Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Počkej ale, kolečko na lunetě ale normálně nesvítí ne? Nebo to už je taky novinka..
travex Odesláno 1. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2019 To nevím, tento typ lunety mám poprvé a upřímně mě to docela překvapilo.
filltos Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 No já je mám tak cca 2 měsíce taky z komadirskie a nesvítí...
Mari Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Taky o nich uvažuju. Nebude vám to vadit, když si je koupím taky?
lub Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 dobře no.na počest travexe, našeho náčelníka a přecedy, jsem dnes, na závěr koupací sezony (kurva to bylo krásně, prostě super koupací počasí na rozloučenou), dal na ruku amfibie. teda pánové, musel jsem se do toho maličko nutit, jako néžené, ale nakonec jsem za to rád. vono to jsou pěkný hodinky. nicméně pitomý casia, co mi nejdou vubec z ruky, tak ty musely na koupák samozřejmě taky. jinak přecedo, frajerská čb fotka je super a trochu mě sereš s lumi kroužkem, pokud sis ho tam nedodělal ve fotošopu. na druhou stranu si ho, s tím, jaký jsi s nima měl obštrukce, určitě zasloužíš. ...a gratuluji k nejhezčímu amficifru = jenom to pouzdro si ještě nějak dodělej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Londži, přijde mi, že máš na 4. hodině odřenou fólii
mikymik Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Uh, sorry, soudruzi. Nějak se mi to po víkendu popletlo.
morbo Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 ?Hlavní příčinou rozvodů je datumovka.?Albert Einstein Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 To nic, miky Jinak lube, zahoď ty Casia, ty Amfibie jak je máš takhle vyladěný, sou neuvěřitelně krásný!
morbo Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Nj, jenže na těch amfibiích zas nemá na displeji napsaný, že je jednička, no.
Filip.J Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Konec sezóny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Já furt doufám, že ještě přijde babí léto a odmítám uklidit lehátka. Načelníkova černobílá fotka je super. Je mi jasný, že hlavním impulsem pro jeho novej extra kontrastní b&w styl je snaha skrýt ty stařecký fleky, ale výsledek je vážně fajn
Návštěvník LONGINES Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Nj, jenže na těch amfibiích zas nemá na displeji napsaný, že je jednička, no. Teď sem to teprv pochopil: Su jednička! Teda dost dobrý morbo, dost dobrý! V tomhle je právě ta naše čeština krásná, má spousty takovejch nevinnejch zlomyslnůstek
Filip.J Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Odesláno 1. září 2019 Já furt doufám, že ještě přijde babí léto a odmítám uklidit lehátka.U mě je to o plánu práce a příkladném budování kapitalismu, ne o počasí. Ale tenhle víkend vyšlo docela dobře, i když toho tepla mohlo být kapánek míň...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se