Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je fajn lžička, se hned pozná bohém.

Jako mám to rád, no. Abych se přiznal, tak sem měl původně takovou myšlenku, že bych udělal jakože mystickou fotku amfibií, zahalených v temném, nazelenalém oparu na pozadí hořícího chlastu, akorát se dycky někdo staví a stihnem to vyhlastat, no ?

Tak aspoň neco: 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Tak moment, moment hoši: to ste si toho vážně nikdo nevšimli?! PEtrS má ciferník s rámečkem kolem datumovky! Měl sem za to, že u novejch už je nemožný tehle pro mě VELICE, VELICE důležitej detail očekávat. PEtrS, to si nějak speciálně vyjednával s prodejcem, nebo ? A u koho si koupil? To mě láká, to mě láká! Datumovky a rámečky já mít tuze rád! To je moje potěšení :)

Odesláno

A jsou ty rámečky určitě z nerezu, vopravdickýho nerezu? ;-) Ale vážně zdroj scuba dude cifra s rámečkem mě taky zajímá. Akorát na té fotce mi barva cifru připadá navzdory přítomnému rámečku podezřele "tyrkysová", ale možná je to jen světlem. Nejsou hodinky náhodu z ebay od prodejce asap31?

Odesláno

Upřímně žádná věda... vzal jsem je od Illése, protože se mi líbily a chtěl jsem je rychle ;) 
Ale právě ten rámeček kolem datumu hrál důležitou roli při výběru, vypadá to výrazně líp.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Jako od nejpanskehodinky.cz? Jestliže je teď Vostok nedělá nově s orámečkovaným datumovým okýnkem standardně, tak to musí být hodinky pěkně starý. Ale nic proti, buď jak buď, sehnals je podle mě naprosto výborně! Sou parádní! Za mě obrovská gratulace!

Odesláno

jj, nejpanskehodinky.cz

Já jsem netušil, že rámeček kolem datumu je něco extra. Ale je pravda, že když podle ref. čísla koukám na internet, tak jsou skutečně všude bez rámečku.
Tak jo, jdu je schovat do trezoru ;) 

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Je to k nevíře ta intuice - asi půl roku mi běhala v hlavě ( logicky vzato celkem nesmyslná ) "objednej si Amfibie z nejpanskehodinky". Kdybych býval poslechl, tak sem dneska hrdým majitelem parádních 100% - ních Amfibií. Místo toho mám v šuplíku zrezlej vrak, výsměch tomu, co Amfibie ve skutečnosti sou. Můžu si za to sám, není to první případ toho, kdy sem měl poslechnout svoji intuici... :( Každopádně gratuluji!

Odesláno

Včera jsem udělal pár srovnávacích fotek při různém osvětlení.

Casia, co nosím skoro měsíc v kuse (nechápu, nikdy se mi to nestalo) spolu s asi nejoblíbenějšími mechanikami, které ale odpočívají - stejně jako ostatní kusy.

Oboje spojuje úplně stejný modrý nato, jen 20 a 22mm.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ja myslim, ze to ma tak kazdy :-).

Btw pristi vikend jdeme s klukama malou prochazku udolim Oslavy a prilehle lokality, Lamberk apod... Mistnaci se klidne muzou pridat, ci se jen stavit na pokec... Zamerne to pisu sem, protoze se historicky jediny vandr z chnmg sel z tohodle vlakna...

Odesláno (upraveno)

Andy: Ehm, ale tobě tam chybí amfibie na zápěstí, takže splňuješ jen polovinu zadání.

Xenomorfus: Tak to je pech, protože zrovna příští víkend musím na jinou oslavu a bohužel se z toho nevykroutím. Dokonce kvůli tomu musím oželet rockový koncert s travexem a triatlonový srandazávod s partijou z práce. Tak teď ještě čundr s Šamilem...  :crying_anim:   Jak víš, údolí Oslavy leží uprostřed mezi mým rodištěm a současným bydlištěm, o to víc mě to mrzí, že to mám kousek a znám to tam...

Kucí, já doufám, že to ještě někdy zopakujem!

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno

Petře, neboj, na "Oslávku" jezdíme každý rok. Loni jsme to spojili s výletem lodí po Dalešické přehradě a exkurzí pivovaru . Věnujeme Ti tichou vzpomínku ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...